- 25 Ağustos 2014
- 21.064
- 50.363
- 798
Bunlari yapinca kimseyi acitmis olmuyosunuz..Ailesiyle tanıştırmıştı. Evleneceğiz diyordu. Ailesiyle olan fotoları da attım ki görsün.
Kendinizi çaresiz ve tum kozlari oynayan bi zavalli gibi göstermeyin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlari yapinca kimseyi acitmis olmuyosunuz..Ailesiyle tanıştırmıştı. Evleneceğiz diyordu. Ailesiyle olan fotoları da attım ki görsün.
tamam adamın yaptığı doğru olamayabilir ama siz de seviyeyi iyice düşürmüşsünüz.
Benim için engellemişti kızı demek aklı kalmış2 gün
içinde bulmamıştır ki.
zaten aklındadır. bu çok kötü bir şey ama yaşanan şeyler her zaman.
giden kişiden hesap sormaya hakkın yok bu şekilde.
sevmiyor demek ki artık.
diğer kıza foto atman da saçmalık ötesi.
ilişki bitmişse istediğiyle beraber olur.
o yüzden de sana tek kelime etmemişler zaten.
olgun davranmaya çalış ve kabul et lütfen.
onlara ulaşmaya çalışırsan kendini küçültürsün.
bırak defolsun gitsin.
Kızı uzmeye onları ayırmaya calistin.ne kadar onemsemislerdir verdikleri cevaptan belli.güzelim bu saatten sonra adam sana dönse ne fayda kendini küçük düşürme çok yakışıklı ve sadık bir sevgili bul.müthiş aşk yasa evlen .minnos çocukların olsunAilesiyle tanıştırmıştı. Evleneceğiz diyordu. Ailesiyle olan fotoları da attım ki görsün.
o kız da onu engelleyip iki gün sonra ona giden birini nasıl kabul ediyor o da hayretKızı uzmeye onları ayırmaya calistin.ne kadar onemsemislerdir verdikleri cevaptan belli.güzelim bu saatten sonra adam sana dönse ne fayda kendini küçük düşürme çok yakışıklı ve sadık bir sevgili bul.müthiş aşk yasa evlen .minnos çocukların olsun
Öncesi olmasa o kızla baslamazdi hemen. Sen varken de o vardir. Sonuçta yüksek ihtimal onla da olmayacak. Böyle biri dönse ne olur ki. Suratına tukurmem şahsen değil foto vs ugrasmakBen de bunu merak ediyorum işte belki çok sıktım bunalttım. Kızla biraz vakit geçirip döner mi diye merak ediyorum.
Onunla 7-8 senelik bir mazisi var. Belki de ben araya giren bir parazittim...Öncesi olmasa o kızla baslamazdi hemen. Sen varken de o vardir. Sonuçta yüksek ihtimal onla da olmayacak. Böyle biri dönse ne olur ki. Suratına tukurmem şahsen değil foto vs ugrasmak
O kız da yüzsüz zaten evet kavga ettiğini ben de sanmıyorumayrılmışsınız.
sonrasında neden bu hareketler çabalar..
ben yoruldum buradan okurken..
kendimi sizin yerinize koyuyorum, benden ayrıldıysan geber ger.zekalı derim ve biter benim için. sizin için de öyle olmalı boşuna yormuşsunuz kendinizi... ondan ayrılır yarın size yazar bu tipte bi adam belli ki..
kendimi o kızın yerine koyuyorum çok küçük hareketler bunlar. bu sebeple adamla kavga edeyim desen edilmez, kafaya takılmaz bile.. tartışma konusu edilemez yani.
neden yüzsüz peki?O kız da yüzsüz zaten evet kavga ettiğini ben de sanmıyorum
Benimleyken o kızı engellemişti engellediğini kız da biliyordu. Ayrılıp dönünce heemn kabul etmesi yüzsüzlükneden yüzsüz peki?
herhangi biriyle sevgili olduğu için mi?
sonuçta erkek arkadaşının da senden önce başka sevgilileri olmuştur..
senden sonra olacağı gibi..
haklısın.Benimleyken o kızı engellemişti engellediğini kız da biliyordu. Ayrılıp dönünce heemn kabul etmesi yüzsüzlük
Döner mi ki dersin ?haklısın.
umarım sen de dönünce kabul etmezsin..
çünkü adamın karakteri belli. ondan ayrıl buna koş bundan ayrıl şuna git..
ben eminim senin karşına daha iyileri çıkar... boşver bunu sen...
o döner de, sen kabul etmedikten sonra neye yarar..Döner mi ki dersin ?
Etmem heralde :)o döner de, sen kabul etmedikten sonra neye yarar..
kabul etmeyeceksin değil mi?
etme etme..Etmem heralde :)