Seviyor sevmiyor?

3 ayda böyleyse ohoo vaktini kaydetme derim. Sevmiyor seni 😕

Bunu okuyup bana akıl vermenize çok ihtiyacım var erkek arkadaşımla 3 aydır beraberiz 3 ay içinde bi kez ayrılık oldu geri barıştık anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını biyere gidelim diyince işi bahane ediyo yada başka bişey ben sormadan kendisi pek sormaz sadece onun evinde zaman geçirebiliyoruz yan yanayken çok iyi ama yan yana değilken yazmaz hiçç aynı yerde çalışıyoruz onunla birlikte onun sınıf arkadaşı da yanında çalışıyor ve kız dün mutfakta sarıldıklarını gördüm sarıldın mı diye sorunca da evett sarıldım yazdı nedenini söylemedi ve o kızı pek sevmediğini söylerdi bana bazen doğum günğ yemeğim olacak dedim gelirim dedi babam organize etmiş dedim işten izin vermezler falan dedi doğum günüme bile gelmeyecek yani ama bi festival için aylar öncesinden izin alabiliyor işten yani farkındayım çoğu şeyin galiba ama sevdiğim ve bağlandığım için görmüyorum
fuckbody

Doğum günü organize etmekle olmuyor ne yaşadığımı siz bilemezsiniz teşekkürler
Onca insan buu kadar şey yazdı. Uzun uzun açıklama yaptı, belki bir farkındalığın olur diye tavsiyeler önerilerde bulunuldu halen ne yaşadığımı siz bilemezsiniz diyen bir kafa
Vallahi pes.
Çocuk senle sadece evde buluşup ihtiyaçlarını gideriyor, siz sevgili bile değilsiniz.
Aynı iş yerinde bir başkasına sarılıyor, sana saygısı dahi yok.
Halen daha neyi sorguluyorsun.
Kimsenin hayatı gül bahçesi değil.
Fakat insan biraz da saygısını kendi belirler canım olmaz ki bu kadar da.
Git biraz öz güven desteği al bir yerlerden.
Onun bunun ağzının içine bakacağına.
Nasılsa burda yazılanların hiç bir faydası olmayacak hayatına.

Kalsan olur,gitsen fark etmez diyor.
Yani adam tek cevap..
Evet,hayır..
Bu bile sizi gecistirip kısa kestigine delalet.
Ayrıca sizinkisi bağlılık değil ,yenisini bulamam endişesi.
Merak etmeyin,bulacaginiz bunun kadar ilgisiz olmaz.
En azından ilk 3 ay olmaz.

Onca insan buu kadar şey yazdı. Uzun uzun açıklama yaptı, belki bir farkındalığın olur diye tavsiyeler önerilerde bulunuldu halen ne yaşadığımı siz bilemezsiniz diyen bir kafa
Vallahi pes.
Çocuk senle sadece evde buluşup ihtiyaçlarını gideriyor, siz sevgili bile değilsiniz.
Aynı iş yerinde bir başkasına sarılıyor, sana saygısı dahi yok.
Halen daha neyi sorguluyorsun.
Kimsenin hayatı gül bahçesi değil.
Fakat insan biraz da saygısını kendi belirler canım olmaz ki bu kadar da.
Git biraz öz güven desteği al bir yerlerden.
Onun bunun ağzının içine bakacağına.
Nasılsa burda yazılanların hiç bir faydası olmayacak hayatına.
Aile anlamında demiştim farklı bi konuya

Adam seni sadece kullanıyor bir adam seviyorsa herkese ve herşeye karşı belli eder. Yanyana gösterdiği şeyin adı da ilgi değil canım. Onu sende biliyorsun. Yazık üzücü bir kadının kendini bu duruma düşürmesi, dik duramamasi, kaç kurtul desem de yapmayacaksın muhtemel mutsuz ve soru işaretleriyle devam edeceksin cevapları dan kesin. Ama se vil mi yor sun. Tane tane söyleyince belki etki eder

Adam sizi sevmiyor, sizi önemsemiyor malesef. Ayrılın, siz daha değerlisiniz. Bir süre aşk acısı çeker unutursunuz. Ama birlikte olmaya devam ederseniz size yaptıkları ve size hissettirdiği değersizlik hissiyle daha çok üzüleceksiniz.

Bunu okuyup bana akıl vermenize çok ihtiyacım var erkek arkadaşımla 3 aydır beraberiz 3 ay içinde bi kez ayrılık oldu geri barıştık anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını biyere gidelim diyince işi bahane ediyo yada başka bişey ben sormadan kendisi pek sormaz sadece onun evinde zaman geçirebiliyoruz yan yanayken çok iyi ama yan yana değilken yazmaz hiçç aynı yerde çalışıyoruz onunla birlikte onun sınıf arkadaşı da yanında çalışıyor ve kız dün mutfakta sarıldıklarını gördüm sarıldın mı diye sorunca da evett sarıldım yazdı nedenini söylemedi ve o kızı pek sevmediğini söylerdi bana bazen doğum günğ yemeğim olacak dedim gelirim dedi babam organize etmiş dedim işten izin vermezler falan dedi doğum günüme bile gelmeyecek yani ama bi festival için aylar öncesinden izin alabiliyor işten yani farkındayım çoğu şeyin galiba ama sevdiğim ve bağlandığım için görmüyorum
Geçmiş konulariniza da baktım. 2 ayda 1 aynı soruyu soruyorsunuz. Dalga geçer gibi. Hayır çok da enteresan karmaşık duygular içeren bir iliski de değil. Saf mısınız kuzum? Adam sevmiyor. Seks için sizinle birlikte. Sanırım sizin de bu hoşunuza gidiyor olmalı ki ayrilmiyorsunuz. O zaman seviyor mu diye sormayı birakin Allah aşkına.

Yan yanayken gösteriyor yada ben seviyorum diye gerçeklere körğm
Sevişmek sevgi belirtisi değildir. Sizinle eğlenip başkası ile evlenecek. Kurtulun.babanizdan sevgi gormedi iseniz gidin onunla terapiste önce bunu aşın. Beyni olmayan erkeklerle boşa vakit geçirmeyin.

Ayrıl barış ilişkiler toksik ilişkilerdir. Konunuzdan anladığım kadarıyla partneriniz sizi sevmiyor. Üstelik size karşı saygısızca davranıyor.

Benzer şeyleri yaşadım burda bir sürü üye de size yazmış. Sizin ilişkiniz fuckbuddylik. Erkekler sevmese bile sevgili rolü yapabilirler kolayca biz kadınlar kolayca yapamayız bunu mesela. Ben, beni sevsin diye neler yapmadım ki. Kendi aileme bile göstermediğim fedakarlığı o kişiye gösterdim. Belki sever diye her şeyi denedim ama nafile. Değişik değişik rüyalar bile gördüm ondan uzak durmam gerektiğini bana bildiren. Ama nafile asla vazgeçmiyordum. Sonra bir gün düşündüm benim bu ilişkiden beklentim neydi diye. Bu ilişki bana zarar veriyordu. Uğruna gözlerim davul gibi şişene kadar ağladığım kişi aslında beni sevmiyordu. Ve onu görmek bana iyi gelmiyordu. Sonra bitti şimdi ilk güne göre çok daha iyiyim. Bunları bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum bizimkisi boşa kürek çekmek oluyor.

Back
X