Seviyor sevmiyor

Helinn57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
5
0
1
28
Merhaba hanımlar
Kafami fazlasıyla karıştıran bir konu hakkında sizlere danışmak için buradayım.
Mezun grubunda üniversite sınavına hazırlanıyorum.
Ve dersaneye gidiyorum.Benimle ilgilendiğini düşündüğüm biri var.
Fakat sanırım burada sizlerin yönlendirmesiyle bunu anlayacağım.
Bu kişi bana fazlasıyla yakın davranıyor.Birkaç örnek vermem gerekirse bir keresinde ağzından whatsappta sürekli çevrimiçi olduğumu kaçırdı.
Iki uc kere mesaj atti gecmisinden vs.konustuk birbirimize müzik yolladik.
Anlayacağınız flört aşaması gibi bir şey.
Fakat bana nedense diger kizlara da yakın davranıyor gibi geliyor.
Hocalardan biri bizim aramizda bir şeyin olup olmadığını sormuş arkadasima.Yine cevredekiler ayni imada bulunuyor.ama bu kişinin sürekli degisken tavırları beni tereddütte bırakıyor.Mesela bana geçen gün konuştugum kiz diye birini gösterdi.sonra arkadasima öylesine konuşuyorum demiş.Sonrasinda birakti sanirim konusmayi.cevremdekiler bana benim arkadas gibi davrandigimi bu yüzden karsimdaki kisinin geri cekildigini acilamadigini söylüyor.sizce neler yapmaliyim ve bu kişi bana karşı bir şeyler hissediyor mu?Bana yardimci olun lütfen

Sizle flört ederken aynı zamanda bir başka kızla ciddi olarak- olmayarak konuşması yeterince rahatsız edici değil mi? Sizden hoşlanıyor olsaydı bak bu benim konuştugum kız demezdi bence
Yani sevmiyor

Bu kadar kafana takildiysa ve sonucu ne olursa olsun etkilenmem diyorsan git ona "biliyor musun millet ikimizi sevgili saniyormus.Herkes bana soruyor sevgili misiniz diye.Şimdi ben onlara ne diyeyim sence".Eğer " yok canım biz arkadasiz "derse." korkma bende öyle diyorum zaten"de.Çaktırma,baktin yürüyor sana,duygularına gore devam et.Ama lütfen sınava konsantre olmaya çalış.Başarılar dilerim

konustugum, görüstügüm bir kiz var diyorsa gerisinin önemi kalmiyo.

Burasa açtığım konu hakkinda gayet güzel bir üslupla yardim istedim.Ama konuya farklı cevaplarin verilmesi (asagilar gibi)sinirimi bozdu.

Siniriniz bozulmuş olabilir ama lütfen sakin olalım kimse kimseyi kırmasın LÜTFEN

Siniriniz bozulmuş olabilir ama lütfen sakin olalım kimse kimseyi kırmasın LÜTFEN
Sakinim sinava fazlasıyla önem veriyorum zaten.Puanlarim da gayet iyi.Sadece aklima takılan ve çözüm bulmak istediğim bir konuda benden yaşça büyük ve tecrübeli kisilere danışmak istedim.Hepsi bu.

Sakinim sinava fazlasıyla önem veriyorum zaten.Puanlarim da gayet iyi.Sadece aklima takılan ve çözüm bulmak istediğim bir konuda benden yaşça büyük ve tecrübeli kisilere danışmak istedim.Hepsi bu.

Ablaların aydınlatır birazdan seni benim fikrime gelince bence sadece sinava odaklan derim...

Burasa açtığım konu hakkinda gayet güzel bir üslupla yardim istedim.Ama konuya farklı cevaplarin verilmesi (asagilar gibi)sinirimi bozdu.
tatlım kimsenin niyeti seni aşağılamak değil, buradakilerin bir çogu senden yaşça bayagı büyük insanlar. Bu yüzden sana tavsiyede bulunuyorlar. Tabiki hayat senin karar senin. Ama sınava az bir zaman kalmışken karşındaki çok düzgün bir adam olsa bile bir ilişkiye başlamaya değmez inan.. Bu sınav senin hayatını belirleyecek. Oturup derslerine çalışacagın vakti sevgilin olur da onunla sohbet ederek sinemaya giderek gezerek geçirirsen sene sonunda sınavdan sonra çok üzülürsün canım.. Hepimiz geçtik o yollardan ve hepimiz o yaşlarda sevdik, yada sevdiğimizi sandık..

Sen daha üniversite hayatını yaşamadın, seneye başka bambaşka bi ortamın farklı arkadaşların olacak. Belki orada bir başkasını beğenecek, seveceksin. Şuan aşkı sevgiyi yaşamak istersen bir kaç ay belki mutlu olursun ama sonrasında üzülürsün.. Bana da üniversite sınavına hazırlandıgım dönemde bu uyarıları yapan birileri olsaydı da hiç değmeyecek biri için vaktimi harcamasaydım keşke.. Sonrasında istedigim puanı alamadım ve sevmedigim bir bölümden mezun oldum. Şuan istemedigim bir işi yapmak için yine başka sınavlara hazırlanıyorum. Senin de bunları yaşamanı istemedigim için bu kadar ayrıntılı yazdım. Pişmanlıklarım seninde pişmanlıgın olmaz umarım.. Sınavında başarılar diliyorum inşallah çok çalışır ve istedigin bölümü okuyarak iyi yerlere gelirsin canım. Dost acı söylermiş. Söylediklerim kendime bir özeleştiri,sanaysa tavsiye niteliğindeydi. Umarım alınmazsın..

Sevseydi seviyo mu diye dusunmezdin. Sevse zaten acilir sanki evlisin de cekinecek sana platonik takilacak :d

bir öğretmen olarak tavsiyem bu süreçte sınavına bak ve az kaldı zatenn

Seviyor, sevmiyor bence bir sureligine dusunmeyi birak. Sinavdan sonra oturur dusunursun. Sinav stresi kalktiktan sonra cocugun kafasi netlesir ondan sonra bakarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…