Bana emir cümlesi kuramazsiniz.Ne yapacagimi kendim bilirim.Sorum dışında yorum yapilmasini istemiyorum!Otur sınavına calıs
Bana emir cümlesi kuramazsiniz.Ne yapacagimi kendim bilirim.Sorum dışında yorum yapilmasini istemiyorum!
Burasa açtığım konu hakkinda gayet güzel bir üslupla yardim istedim.Ama konuya farklı cevaplarin verilmesi (asagilar gibi)sinirimi bozdu.Ayrıca ne yapacağını madem kendin bilirsin kimseye akıl danışmak için konu açmasaydın
Burasa açtığım konu hakkinda gayet güzel bir üslupla yardim istedim.Ama konuya farklı cevaplarin verilmesi (asagilar gibi)sinirimi bozdu.
Sakinim sinava fazlasıyla önem veriyorum zaten.Puanlarim da gayet iyi.Sadece aklima takılan ve çözüm bulmak istediğim bir konuda benden yaşça büyük ve tecrübeli kisilere danışmak istedim.Hepsi bu.Siniriniz bozulmuş olabilir ama lütfen sakin olalım kimse kimseyi kırmasın LÜTFEN
Sakinim sinava fazlasıyla önem veriyorum zaten.Puanlarim da gayet iyi.Sadece aklima takılan ve çözüm bulmak istediğim bir konuda benden yaşça büyük ve tecrübeli kisilere danışmak istedim.Hepsi bu.
tatlım kimsenin niyeti seni aşağılamak değil, buradakilerin bir çogu senden yaşça bayagı büyük insanlar. Bu yüzden sana tavsiyede bulunuyorlar. Tabiki hayat senin karar senin. Ama sınava az bir zaman kalmışken karşındaki çok düzgün bir adam olsa bile bir ilişkiye başlamaya değmez inan.. Bu sınav senin hayatını belirleyecek. Oturup derslerine çalışacagın vakti sevgilin olur da onunla sohbet ederek sinemaya giderek gezerek geçirirsen sene sonunda sınavdan sonra çok üzülürsün canım.. Hepimiz geçtik o yollardan ve hepimiz o yaşlarda sevdik, yada sevdiğimizi sandık..Burasa açtığım konu hakkinda gayet güzel bir üslupla yardim istedim.Ama konuya farklı cevaplarin verilmesi (asagilar gibi)sinirimi bozdu.
Merhaba hanımlar
Kafami fazlasıyla karıştıran bir konu hakkında sizlere danışmak için buradayım.
Mezun grubunda üniversite sınavına hazırlanıyorum.
Ve dersaneye gidiyorum.Benimle ilgilendiğini düşündüğüm biri var.
Fakat sanırım burada sizlerin yönlendirmesiyle bunu anlayacağım.
Bu kişi bana fazlasıyla yakın davranıyor.Birkaç örnek vermem gerekirse bir keresinde ağzından whatsappta sürekli çevrimiçi olduğumu kaçırdı.
Iki uc kere mesaj atti gecmisinden vs.konustuk birbirimize müzik yolladik.
Anlayacağınız flört aşaması gibi bir şey.
Fakat bana nedense diger kizlara da yakın davranıyor gibi geliyor.
Hocalardan biri bizim aramizda bir şeyin olup olmadığını sormuş arkadasima.Yine cevredekiler ayni imada bulunuyor.ama bu kişinin sürekli degisken tavırları beni tereddütte bırakıyor.Mesela bana geçen gün konuştugum kiz diye birini gösterdi.sonra arkadasima öylesine konuşuyorum demiş.Sonrasinda birakti sanirim konusmayi.cevremdekiler bana benim arkadas gibi davrandigimi bu yüzden karsimdaki kisinin geri cekildigini acilamadigini söylüyor.sizce neler yapmaliyim ve bu kişi bana karşı bir şeyler hissediyor mu?Bana yardimci olun lütfen
Burasa açtığım konu hakkinda gayet güzel bir üslupla yardim istedim.Ama konuya farklı cevaplarin verilmesi (asagilar gibi)sinirimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?