Benim fikrim 2 ay sonra gireceği bir sınav sonrası Allah nasip eder de üniversiteyi kazanıp giderse yüzünü bile hatırlamayacağı birisi için kafa yormaması gerektiği yönündeydi.Kimse kimseyi kırmasın bu konuda, ben dahil çoğumuz yaşıyoruz bunu ve bu kızda bizlere danışmak istemiş, daha yolun başındayken bizde fikirlerimizi söyleyebiliriz arkadaşa, eminim çalışmalarına devam edecektir zaten
Haklısınız doğru düşünüyorsunuz, hepimizin söylediği bu zaten, ben mesajımı kişisel yazmadım, yanlış anlamayın beni lütfen..Benim fikrim 2 ay sonra gireceği bir sınav sonrası Allah nasip eder de üniversiteyi kazanıp giderse yüzünü bile hatırlamayacağı birisi için kafa yormaması gerektiği yönündeydi.
Sadece çok net,detaylandırmadan aktardım ilk yorumumda.
Kusura bakmayın ama farkındaysanız 2 ay sonra gireceği önemli bir sınav var, ve karşısındaki kişide 18 yaşında üreme çağında bir çocuk.. İkiside 2 ay sonra biririni tanımayacaklar.. Birde bu konuya ok benzer bir konu ben yaşadım, sonuç ne fos yani.. Şu durumda bu kızın sınavlara çalışması daha önemli.. Sizinde değiniz gibi elbet duyguları cinsel yaşamıda önemlidir bir kişnin ama şu an akademik hayatı dahada önemliiCok tuhaf ya ben artık kalmamıştır diye düşünüyordum otur dersine çalış diyen tiplerden. Bilmiyorum farkında mısınız ama karşınızda muhtemelen 18 yaşlarında üreme çağında hormonları aktif olarak çalışan bir kadın var. Mümkün mü olduğunu sanıyorsunuz karşı cinsle ilgili tüm duygularını hayatından çıkartmasının? Kendini bilen mantıklı bir insanın başarısına hiç de olumsuz bir etkisi olmaz böyle ilişkilerin, tam tersi olumlu etkiler. Hayatsadece akademik başarıdan ibaret değil bu gencin ileride cinsel duygusal anlamda sağlıklı bir kadın olması için bunları da yaşaması lazım.
Konuya gelince de bence senden hoşlanıyor ve seni kıskandırmak için öyle bi şey söylemiş bence. Olgun bi erkek yapsa bu hareketi yanlış yorumlardım ama acemiliğine verdim ben bu saçma hareketini. Bence cesaretlendiricek adımlar atarsan o da net bi adım atacaktır
Haklısınız doğru düşünüyorsunuz, hepimizin söylediği bu zaten, ben mesajımı kişisel yazmadım, yanlış anlamayın beni lütfen..
Cok tuhaf ya ben artık kalmamıştır diye düşünüyordum otur dersine çalış diyen tiplerden. Bilmiyorum farkında mısınız ama karşınızda muhtemelen 18 yaşlarında üreme çağında hormonları aktif olarak çalışan bir kadın var. Mümkün mü olduğunu sanıyorsunuz karşı cinsle ilgili tüm duygularını hayatından çıkartmasının? Kendini bilen mantıklı bir insanın başarısına hiç de olumsuz bir etkisi olmaz böyle ilişkilerin, tam tersi olumlu etkiler. Hayatsadece akademik başarıdan ibaret değil bu gencin ileride cinsel duygusal anlamda sağlıklı bir kadın olması için bunları da yaşaması lazım.
Konuya gelince de bence senden hoşlanıyor ve seni kıskandırmak için öyle bi şey söylemiş bence. Olgun bi erkek yapsa bu hareketi yanlış yorumlardım ama acemiliğine verdim ben bu saçma hareketini. Bence cesaretlendiricek adımlar atarsan o da net bi adım atacaktır
Nerden biliyorsunuz iki ay sonra birbirlerini tanımayacaklarını. Belkı de muhteşem bi gelecekleri olacak. Hiç okumuyorsunuz galiba aldatılan, eşinden şiddet gören avukatları doktorları. Mutluluk sadece akademik başarı demek değildir. Ki zaten bi ilişki ile dagılacak kadar zayıf bi insansa hayatının hiç bi döneminde başarılı olamayacaktır. Kendine güvenen, ruhsal anlamda sağlıklı bir birey sırf kötü bi ilişki yaşadı diye hayatını mahvetmez, bütün hayatına buna bağlamaz.Kusura bakmayın ama farkındaysanız 2 ay sonra gireceği önemli bir sınav var, ve karşısındaki kişide 18 yaşında üreme çağında bir çocuk.. İkiside 2 ay sonra biririni tanımayacaklar.. Birde bu konuya ok benzer bir konu ben yaşadım, sonuç ne fos yani.. Şu durumda bu kızın sınavlara çalışması daha önemli.. Sizinde değiniz gibi elbet duyguları cinsel yaşamıda önemlidir bir kişnin ama şu an akademik hayatı dahada önemlii
ne iş yaptığımı ve sınav sistemi ile olan yakın ilıskımı bilseniz emin olun yerin dibine gırerdınız kime neyi anlatıyorum diyeAllah sizi inandırsın ben de okuduğunu anlayamayanlara çok şaşırıyorum mesela. Karşı cinse dair tüm duygularını yok et,cinselliği falan unut asexuel ol diye bir tabir kullanmadığımız halde böyle cevaplar almak insanı nasıl şaşırtıyor bilemezsiniz.
10 yıldan fazladır öğretmenlik yapıyorum.Sınav grubunun motivasyonunu ve konsantrasyonunu iyi bilirim merak etmeyin.
Her duygunun, her sürecin belli evreleri vardır.
O aşk meşk dediğiniz kavramlar öyle hormonları tetikliyor ki beynin bazı bölgeleri düşünmeye üşeniyor o hormonlar yüzünden.
Sınav sistemi,üzerine bilgisizce yorum yapılamayacak kadar farklı bir kavram.
ne iş yaptığımı ve sınav sistemi ile olan yakın ilıskımı bilseniz emin olun yerin dibine gırerdınız kime neyi anlatıyorum diye
Sınav sisteminin saçmalığı üzerine akademik araştırmalar yapıyorumNe iş yapıyorsunuz ?
Sınav sisteminin saçmalığı üzerine akademik araştırmalar yapıyorum
ne iş yaptığımı ve sınav sistemi ile olan yakın ilıskımı bilseniz emin olun yerin dibine gırerdınız kime neyi anlatıyorum diye
Sınav sisteminin saçmalığı üzerine akademik araştırmalar yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?