- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
Kendi kendinize yazıp oynamıssınız. Merak cidden merak ettim size göre beni sınav başarısı konusunda uzman kabul etmeniz için ne olması gerekiyor? Ya da sizin kendinizi bu konuda uzman hissetmenize sebep olan şey ne?En fazla rehberlik ya da bakanlığa bağlı soru hazırlama birimlerinde görevlisinizdir.
Bunlar da sizi bu konuda(sınav başarısı) uzman yapmıyor :)
Profesyonel olarak öğrenci koçluğu yapıyorum ve sizin titriniz beni yerin dibine sokmaya hele ki sınav gruplarında yetmez.
İşiniz her neyse bence öğrencileri aşka meşke değil de sınavlarına odaklayın.
Hayat akademik başarıdan ibaret değil cümlesi dostane bir yaklaşımdan ziyade öğrenciyi psikolojik kaymaya iten bir söylem çünkü
*Konuyu gereksiz işgal ettiğim için üzgünüm.
Neden güldünüz? Size de bi kaç kaynak göndereyim istersenız belki bu 100 yıllık eğitim bakış acınızı revize etmiş olursunuz biraz
Kendi kendinize yazıp oynamıssınız. Merak cidden merak ettim size göre beni sınav başarısı konusunda uzman kabul etmeniz için ne olması gerekiyor? Ya da sizin kendinizi bu konuda uzman hissetmenize sebep olan şey ne?
Beni destekleyen desteklemeyen herkese teşekkür ederim.Konu çok farklı yerlere çekilmiş fakat soruma neredeyse cevap alamadim gibi bir şey :)Tamam öğretmenim hadi siz sınav sisteminin saçmalığını araştırın.Ben sizi uzman kabul ettim bile.Konu sahibi arkadaş rahatsız olmuştur biz bu konuyu başka platformda tartışalım.
Sınavınıza çalışın,aklınızı derslerinize verin.Mezun olarak hazırlanmak zaten yeterince zor bir de kafanızı aşka meşke yorup kopmayın sınavdan.Bu sene Dil ve Anlatım cidden zor olacak,oturup paragraf çözün.
Neden zor olacak ? Yani nereden yola cikarak anladik bunu? Ben epey uzagim da bu konuya kardesim girecek gorunce merak ettim. Hani bazi duyumlariniz filan varsa yazarsaniz sevinirim.
Önümüzdeki yıl açık uçlu sınav sistemine adapte olacağız büyük ihtimalle.
Bu sistemin etkili olup olmayacağını anlayabileceğimiz tek branş da Dil ve Anlatım dersi.Zaten seneye Dil ve Anlatım + Türk Edebiyatı birleşip tek ders haline dönüşecek bu nedenle sınavdaki zorlu alanımız Türkçe :/
Konu sahibi emir cümlesi istemiyor. Çok rica ederim.Önce bir sakin ol
Nerden biliyorsunuz kiSınavınıza çalışın,aklınızı derslerinize verin.Mezun olarak hazırlanmak zaten yeterince zor bir de kafanızı aşka meşke yorup kopmayın sınavdan.Bu sene Dil ve Anlatım cidden zor olacak,oturup paragraf çözün.
Merhaba hanımlar
Kafami fazlasıyla karıştıran bir konu hakkında sizlere danışmak için buradayım.
Mezun grubunda üniversite sınavına hazırlanıyorum.
Ve dersaneye gidiyorum.Benimle ilgilendiğini düşündüğüm biri var.
Fakat sanırım burada sizlerin yönlendirmesiyle bunu anlayacağım.
Bu kişi bana fazlasıyla yakın davranıyor.Birkaç örnek vermem gerekirse bir keresinde ağzından whatsappta sürekli çevrimiçi olduğumu kaçırdı.
Iki uc kere mesaj atti gecmisinden vs.konustuk birbirimize müzik yolladik.
Anlayacağınız flört aşaması gibi bir şey.
Fakat bana nedense diger kizlara da yakın davranıyor gibi geliyor.
Hocalardan biri bizim aramizda bir şeyin olup olmadığını sormuş arkadasima.Yine cevredekiler ayni imada bulunuyor.ama bu kişinin sürekli degisken tavırları beni tereddütte bırakıyor.Mesela bana geçen gün konuştugum kiz diye birini gösterdi.sonra arkadasima öylesine konuşuyorum demiş.Sonrasinda birakti sanirim konusmayi.cevremdekiler bana benim arkadas gibi davrandigimi bu yüzden karsimdaki kisinin geri cekildigini acilamadigini söylüyor.sizce neler yapmaliyim ve bu kişi bana karşı bir şeyler hissediyor mu?Bana yardimci olun lütfen
İşim bu diyelim :) Yaşayarak göreceğiz zaten az kaldi 2 ayNerden biliyorsunuz kiNasıl anladınız öyle olacağını
Sınavınıza çalışın,aklınızı derslerinize verin.Mezun olarak hazırlanmak zaten yeterince zor bir de kafanızı aşka meşke yorup kopmayın sınavdan.Bu sene Dil ve Anlatım cidden zor olacak,oturup paragraf çözün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?