Seviyor sevmiyor

Kendi kendinize yazıp oynamıssınız. Merak cidden merak ettim size göre beni sınav başarısı konusunda uzman kabul etmeniz için ne olması gerekiyor? Ya da sizin kendinizi bu konuda uzman hissetmenize sebep olan şey ne?

Bir erkek sevsiyse ciddden bir yolunu bulur a ci lir oyle cok saklayamaz saklamaz baskasina bakmaz,net olanlari ilerisi olanlari dikkate alin gerisini bosverin seven gelir

Tamam öğretmenim hadi siz sınav sisteminin saçmalığını araştırın.Ben sizi uzman kabul ettim bile.Konu sahibi arkadaş rahatsız olmuştur biz bu konuyu başka platformda tartışalım.

Tamam öğretmenim hadi siz sınav sisteminin saçmalığını araştırın.Ben sizi uzman kabul ettim bile.Konu sahibi arkadaş rahatsız olmuştur biz bu konuyu başka platformda tartışalım.
Beni destekleyen desteklemeyen herkese teşekkür ederim.Konu çok farklı yerlere çekilmiş fakat soruma neredeyse cevap alamadim gibi bir şey :)
Yani dersi birakacak biri değilim.Karşımda muhattap olduğum kişide aynı şekilde.
Fazlasiyla farkındayız geleceğimiz için önemini.
Ama soylenildigi gibi hormonlar :)
Hala fikri olan varsa açığım

Neden zor olacak ? Yani nereden yola cikarak anladik bunu? Ben epey uzagim da bu konuya kardesim girecek gorunce merak ettim. Hani bazi duyumlariniz filan varsa yazarsaniz sevinirim.

Neden zor olacak ? Yani nereden yola cikarak anladik bunu? Ben epey uzagim da bu konuya kardesim girecek gorunce merak ettim. Hani bazi duyumlariniz filan varsa yazarsaniz sevinirim.

Önümüzdeki yıl açık uçlu sınav sistemine adapte olacağız büyük ihtimalle.
Bu sistemin etkili olup olmayacağını anlayabileceğimiz tek branş da Dil ve Anlatım dersi.Zaten seneye Dil ve Anlatım + Türk Edebiyatı birleşip tek ders haline dönüşecek bu nedenle sınavdaki zorlu alanımız Türkçe :/

Puf bizimki de sayisal zeka ne yapar ki sormayin, neyse ben bir kulagina su kacirayim onun. Tesekkur ederim :)

ders de ders, robot gibi görüyorsunuz şu gençleri yahu, kız aklında kavak yelleri esiyormuş gibi de yazmamış ki, nedir bu yüklenme anlayamadım.

Başıma ne geldiyse sınav dönemlerinde gelmiştir benim de. Normalde aseksüel miyim acaba diye kendimi sorgularken, sınav zamanları mart kedisi gibi aranırım da bulurum da. Beynin stresten kaçış, rahatlama mekanizması devreye giriyor herhalde. Seni anlıyorum, ama şu dönemde en kötü his belirsizlik. Ne yap et bir şekilde bir arkadaşına ağzını arattır kurtul şu durumdan. Sevmiyosa bile şu an onu düşünmeye ayırdığın zamandan daha azını alır buna üzülmen.

Ayrıca sınav zamanları SADECE OTURUP DERSİNE ÇALIŞAN herkes Oxford mu kazandı burada cidden merak ediyorum. Nasıl ki günlük aktivitelerimiz yaşamsalsa sevgi ihtiyacı da yaşamı sürdürmek için gerekli. Kıza cevap verip belirsizliğini biraz gidermek sınav kazanması açısından çok daha faydalı olurdu. Herkes hayatının aşık olmak dışındaki tüüm gerekliliklerini halledip evlenmiş/aşık olmuş galiba helal olsun

Adam sana baskasini gosteriyo. Farkinda misin canim? Senle ilgilenmiyo yani. Umrunda degilsin. Kim bilir daha kac kizla konusuyo. Adamin tarzi bu demekki. Onu aklinda cikar ve baskalarina odaklan

Nerden biliyorsunuz ki Nasıl anladınız öyle olacağını

Valla lise sonda hayatimin ilk askini yasadim. Evet o yil beni etkiledi, salya sumuk aglamaktan umdugum puani alamadim tekrar hazirlandim. Koskoca sehirde dershane yokmus gibi lise son askimla ayni dershaneye dustuk. Birbirimizi tanimiyormus gibi, her tenefuste bakardik, ben onu gordugum her an aglardim. Evren bilerek yapiyor gibi deneme sinavlarinda yan yana siralara duserdik (denemelerde siralara kadar dershane belirliyordu) ikimizde gerilerek sinava girerdik. Ne mi oldu derece ile kazandim okulumu. Ask mesk bunlara engel degil. Bana lise sonda bir yil kaybetmissiniz diyebilirsiniz yine donsem o yila yine kaybederdim :)

Hem asik olup hem cok iyi yerler kazanilabilir. Yeter ki hedef saglam olsun ve kisi okumak istesin.

Kendinizi bilinmeyene atmayın.
Hem üniversite sınavı da var bu tarz yorgunluklara gerek yok.
Çevrenize de kulak asmayın millete mevzu lazım konuşacak.
Çocuk ayran gönüllü gibi göründü bana.

Nerden biliyosunz ki ciddi misiniz?? Dil ve anlatım mı zor olacak paragraf mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…