Seviyor sevmiyor

Demek ki hediye işinden çok anlamıyor. Hoşuna gitmiştir alırken sizin dediğiniz hosunuza gider diye sürekli hediyen seni bekliyor demiştir. Direk kötü düşünmeyin bence
Kendisi için o kadar güzel şeyler düşünüp almış ki Sinir olmamamk elde değil :)

Gıcıklığına da yapmış olabilir ama güzel bir hediye gelecek gibi bu ayıcıktan sonra

Kendisi için o kadar güzel şeyler düşünüp almış ki Sinir olmamamk elde değil :)

Bilmiyorum ben mı çok safça düşünüyorum ama komik yine de güler gecerdim hoşuma gider hatta devamında bende ona böyle bı şey yapardım. Beklenti içine girmeyin bence güzel bı hediye diye

Bence pahalı hediyeler bir sevgi belirtisi değildir, maneviyat çok daha önemlidir rahatsızlandığınızda soluğu yanınızda alması gibi, geçmiş olsun.

Ben de sinirlenirdim yaa madem böyle abidik gubidik bişey aldıysa neden reklam yapıp duruyor az sonra ,azsonra...Beklentiyi yükseltmese bu bayan da öyle beklemezdi büyük bişey...Benim aklıma gelen de şu:acaba ciddi bişey aldı da henüz hazır olmadığı için vaz mı geçti ki vermekten...Yüzük falan...

Seviyor.
Hediye konusunda zevki olmayabilir ona pek takılmayın.

Sizi anladım ama üzülmeyin bence sizi seviyor ve değer veriyor tek eksiği tüm erkeklerde olan bizim kadar ayrıntılı düşünememesi olmuş. Aslında kendince size hediye alarak jest yapmaya çalısmıs bu durumu yüzüne vurup boş yere aranızı bozmayın siz maddiyatçı olursunuz sonra çok üzülürsünüz

Benim eşim evlenmeden bana hediye almış mıydı düşüneyim,sanırım almamıştı
Fazla takılmayın hediye mevzularına.

Seviyor.

Ben de ayı düşkünü bir insan değilim pek sevmem. Arkadaşıma eşi bir ayı almış. Ben hiçbişey demedim benimki de gitmiş bana 3 oda 1 salon ayı almış eksik hissetmeyeyim diye heralde hiç özenmemiştim halbuki. Aklıma geldi bak

Yani 1 buçuk saat uzaktan yanık kremi alması yeterli bişey. Zaten ayıyı kızlar çok sever diye düşünüp abartmış olabilir anlatırken. Bence kıymetini bilin.

Yaa seviyor gibi.

Mesele o değil de...
Bu erkeklere sevdiği kadına ayicik almanin iyi bir fikir olduğu yanlış düşüncesini kim aşıladi acaba??? Pembiş kurdelelerle iç bayici kahve "sunum"lari yapan kezbanlarin eseri sanırım.

Ne ayicigi yaa.
Fiyatında degilim asla.
Ama ergen bir hediye.
İnsan gider, gerçek bir erkek gibi seksi iç çamaşırı takımı alir sevdicegine. Daha seksi.

Ayicik hem sevimli hem romantik hemde sizin tabirinizle buyutulmeyecek bir yanik için onca yolu krem...Bu adam sevmiyor diyorsanız size İtalyadan bakalım burda bundan iyisi saMDA kayısı

3 senedir sevgilinizi tanıyamadınız mı allasen? Seviyor mu sevmiyor mu demek için bile uzun bir süre. Emin olmadığınız adamın yanında 3 yıl ne iş gördünüz ki? Saçma geldi düşünceleriniz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…