Seviyormu nefret mi ediyor

Mihra36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
94
21
3
36
İyi akşamlar okadar kafam karışık Nasıl davranacağımı bilmiyorum 7 yılık evliyiz eşim iyiken melek dışarıdayken hep arar sorar bir dediğimi iki etmez ama kavga ederken sanki şeytan ağza alınmayacak laflar son hiç bişey olmamış gibi yapar ben kendimi yiyip bitirdim 2 çocuğum var gidecek hiç biryerim yok şardım kaldım sizce Nasıl davranmalıyım

Benim babam da öyleydi annem onun için dilindekiler öfkesi, gerçekten kalbinden geçenler değil derdi.. Ama katlanılacak bişey değil yardım almayı düşünüyor musunuz

Melekliği daha ağır basıyorsa kavga etmemeye çalışın, kavgalar öfkeli anda karşılıklı alevleniyor

aynen öyle küserim çocukların odasında uyurum mesaj atar yine yumuşatır beni ben ondan soğudum hakikaten çok dengesiz doktora gitmeyide kabul etmiyor hep o haklı hiçte küsmez anlamadım giti

Ben çok ilgisizim içimden gelmiyor ondan böyle nerdeyse 3 yıldır ayrı yatııyorum sadece ilişki için beraber oluyoruz Nasıl davranmam lazım

Eşim de kavgadan sonra hep şunu söyler: “ o sinir anımda az beklesen sabretsen zaten ben de susacağım esip bitecek. Sen durmayınca ben de sakinleşemiyorum. Bi öğrenemedim beni idare etmeyi.” Bu gidişle hiç öğrenemeyeceğiz zaten :) eğer geçinmeliyim eşimle diyorsanız siz sabredip bekleyeceksiniz. Başka çare yok

Aynen öyle ama biz sirliken nedense o hiç Altan almaz çünkü biz sabır. Taşıyız

Back
X