seviyorsunuz ama ilgilenmiyor sizinle:(( kendinizi nasıl avutuyorsunuz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
sevip de beklediğiniz ilgiyi görmüyosanız nasıl avutuyorsunuz kendinizi??
erkekler neden böyle sevilince uzaklaşıyorlar:(( hayat çok anlamsız ve düşman görünüyor gözüme, moralimi düzeltemiyorum, bugün doğumgünüm olmasına rağmen gün boyu ağladım herşey yetmiyormuş gibi bi de onun ilgisizliği hiç çekilmez oluyor artık, bi doğumgünümü bile kutlamadı şu ana kadar:(( tüm umutlarım yok oluyor ve bu çok ama çok zor geliyorr............

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşşş kaçççç ?

ılişki kaç yıllık ?

Yol ver qitsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn ......Aklını peynır ekmeklemı yedınn butun gun yorqanın altına aglamana neden olan bırıyle hala neyı avutmaya calısıyosunnnnnnnnnn ?

Canim seni cok iyi anliyorum. bende ayni durumu yasadim. Ama canini sikma. Hayirlisi olsun

Yaşşş kaçççç ?

İlişki kaç yıllık ?

Yol ver qitsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn ......Aklını peynır ekmeklemı yedınn butun gun yorqanın altına aglamana neden olan bırıyle hala neyı avutmaya calısıyosunnnnnnnnnn ?

cnm sadece o deil ama bi de onun ilgisizliği katılınca hiç dayanamıyorum artık, herşey üstüme üstüme geliyor......

avutmuyorum...direkt kucana oturuyorum :kedi:
ama ben evliyim bekar olsaydım sevseydim ama benimle ilgilenmeseydi o zmn
bende onunla ilgilenmez benimle ilgilenen birini bulurdumkaydirigubbakcemile4

doğum gününü bile kutlamayı akıl edemeyen biriyle ne diye devam ediyorsunki
erkeklerin köküne kıranmı girdi seni mutlu eden sana değer veren biriyle olmayı denemelisin bence
boşver canım benim böylelerini inan hiç bir erkek senden önemli değil

aramızda bişey yok, sevgili değiliz arkadaşız sadece ama ben seviyorum ve sevdiğini düşünüyodum :( sevmiyomuss demek ki.......

öncelikle doğum günün kutlu olsun ...
erkeklere gelince çogu ilgisiz ,bunu yapıyor...
bak sevgilinde değilmiş ,sadece arkadaşınmış
peki onun seni sevdiğinden eminmisin?

avutmuyorum...direkt kucana oturuyorum :kedi:
ama ben evliyim bekar olsaydım sevseydim ama benimle ilgilenmeseydi o zmn
bende onunla ilgilenmez benimle ilgilenen birini bulurdumkaydirigubbakcemile4

Bayılıyorum sana bayansummm =))
Mıncırdım =)
opuyorumnanaktan

kisasa kisasyerimsenibensende onunla ilgilenme bak nasi tipis tipis gelir yaninayerimsenibenyerimseniben

öncelikle doğum günün kutlu olsun ...
erkeklere gelince çogu ilgisiz ,bunu yapıyor...
bak sevgilinde değilmiş ,sadece arkadaşınmış
peki onun seni sevdiğinden eminmisin?
emindim, bugün yarın kesin açılcak diyordum, benden fazla seviyo gibiydi hatta. anlamıyorum :(

kisasa kisasyerimsenibensende onunla ilgilenme bak nasi tipis tipis gelir yaninayerimsenibenyerimseniben

cnm ilgilenmiyorum ama hala bişey yok..... eğer doğumgünümü de kutlamassa tamamen silicem onu zaten ama kendimi nasıl en az hasarla sıyırabilirim bundan bilmiyorum, çünkü bu sefer olacak diyordum emindim hissediyodum bi anda koptuk sanki :(

belki de bilerek kutlamadı, tepkine bakacaktır..ya da son an kutlayacaktır..ama erkeklere fazla bel baglanmaz..bu acıyı burnum sürte sürte öğrendim kabul etmek istemesem de bu böyle..DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BU ARADA.

belki de bilerek kutlamadı, tepkine bakacaktır..ya da son an kutlayacaktır..ama erkeklere fazla bel baglanmaz..bu acıyı burnum sürte sürte öğrendim kabul etmek istemesem de bu böyle..DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BU ARADA.

evt cnm erkekleri anlamak zor yaa, kadınları anlamak zor derler ama bazı erkekler cok beter...

doğum günümü kutlayanlara da tesekkurler bu arada..........

cnm ilgilenmiyorum ama hala bişey yok..... eğer doğumgünümü de kutlamassa tamamen silicem onu zaten ama kendimi nasıl en az hasarla sıyırabilirim bundan bilmiyorum, çünkü bu sefer olacak diyordum emindim hissediyodum bi anda koptuk sanki :([/QUOTE]

hasarli cikmamakta senin elinde canim,hersey sende bitiyo yani,zaten bu kadar ilgine onem vermiyen bi kisiyede,hakettigi gibi davranip ,yol vermek lazimyerimseniben
hep mutlu olmani dilerim canim,,,,,,

kıyamam aynı benim durumum..:( bende öyle sanmıştım sevio diodum olcak bu iş ama yok hala olmadı ve ben hala cok seviyorum onu avutacak bişey yok unut diyorum her gün kendime ama yok olmuyo unut dedikce daha bi yerleşio içime sanki .... =(=(

doğumgunumu kutlamadı inanamıyorum ya:(

zorla kutlati
ıyı kı dogmusum demı

dye msj a t için rahatlasın

sevgilide deilmişsiziniz sadece arkadaşmışınız üzgünüm hislerinde yanılmışsın o seni sevmiyomuş sevseydi bi doğum günü msjı çekerdi :umursamaz:

Allahım inanmıyorum ya ben bu kadar üzülmek için naptım ki neden hiç bişey de istediğim gibi olmuyo..........

Back
X