• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi ne yapacağım???çaresizim

bak tatlım yapman gereken tek şey hemen gidip boşanma davası açmak...
2009 senesinde( ben19 yaşında) evlendiğim iğrenç adamdan tam 4,5 sene bilfiil dayak yedim her seferinde özürler yalvarmalar asla değişmedi hep aynı işkence saçma sapan sebepler yüzünden hep işkenceye maruz kaldım. 10 günlük evliyken ilk dayağımı yedim şimdi keşke taa o zaman ayrılsaydım diyorum. senin şu anki durumunu, kalp kırıklığını ,canının acımasını çok iyi anlıyorum ellerim titriyo şuan. o anlara döndüm sanki lütfen bir an bile düşünme ve boşan. seni dövme hakkını kimse ona vermemiş. Allah bildiği gibi yapsın öyle insanları.
burda bi arkasdaşın yazısını okumuştum bi cümle gördüm bayıldım resmen
HAKLIYSAN KORKMA HAK SENİ KORUR..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

bak canım kendine bu kadar kötü davranma. bir insanı sevmekte, hatalarını affetmekte, onun için çoook fedakarlıklar yapmakta eziklik değil. bunun karşılığını görememek de utanılacak birşey değil. yani bu olanları hakettim diye düşünme. insana en doğruyu hep kalbi söyler. sen kalbini dinle. eğer şuan için sana bekle diyorsa bekle.
bak ben genelde bu tarz durumlarda yapıcı değilimdir, yani daha çok "boşansana yahu neyi bekliyorsun, ölmeyi mi ya da ikinci kez aldatılmayı mı vs. " diyenlerdenim.. ama şuan bu konuda bnm de içimden bi ses seni herhangi bir şekilde yönlendiri tavsiye vermememi söylüyor. bence sen bu konuda kendi iç sesini dinle. ve dediğim gibi bu ona tanıdığın son şans olsun.
tek bir kez daha seni üzerse, haketmediğin bir şey yaşatırsa o zaman arkana bakma çek git..
ve şuan için de olanlar yüzünden kendini suçlama. sen doğru olanı yaptın, sevdin, emek verdin, bi çırpıda silip atmadın.. bu zamana kadar bunun karşılığını görememişsin. bundan snr da yine böyle olursa arkana bile bakma git. hayatından sil at bu adamı.
ama şimdi senin için mutlu olma zamanı artık.. :40:

çok teşekkür ederim sağolun.kırık kalbimin beni yanlış yönlendirmesine izin vermeden sağlıklı düşünerek hareket etmeye çalışacağım bundan sonra.eşimin pişmanlığı hala yüzünden okunuyor ama duygumu da sömürmesine izin vermeyeceğim.dediğim gibi tepkisiz ama bir o kadarda cesaretle güvenle yürümeye çalışacağım.çabayı ise o gösterecek.mutlu olmak için ben kendime faydalı olabilmek için yürümeye hayata karşı savaşmaya devam edeceğim.beni yüreklendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.size ve buradaki HERKESE.

ilk defa bu kadar net söylüyorum ,ima etmiyorum direk boşan diyorum ,
ne olursa olsun ,isterse sakat ,isterse psikolojisi bozuk ama buna hakkı yok ,sana bunu yaşatmaya hakkı yok ,
evlerden uzak ömür boyu yatağa mahkum bir adama dahi ölünceye kadar bakmaya razıyım ,yeterki iyi bir eş olsun ,
ama bu ne arkadaş git gel döv,canım sıkıldı döv ,rapor eksik döv ,yemeği beğenme döv olacak işmi ya ,siz nasıl sabrediyorsunuz birde buna şaştım ..:26:

biliyorum bütün bunların sebebi benim ya iyi niyetim yada aptallığım.zaten yeni evlilik sürecine alışamadan üst üste olaylar sıkıntılar yaşanması ne onun ne benim suçumdu.onun suçu her sıkıntıda güçsüzce kendini salması yuvasına sahip çıkamamasıydı.ALLAH var yukarıda inanın ki hiçbir zaman canı sıkıldıkça beni döven bir adamla evli değilim ben.sadece en son olayda kendimi savunduğum için doğrumu söylediğim için bana asla affedilemeyecek bir hata yaptı.daha önceki kavgalarda da ben hep konuştuğum için onu tahrik etmiş oluyormuşum.tabi ki asla zamanında attığı ilk tokata karşı tepkimi net verseydim aptallık edipte düzelir kolay şeyler yaşamadı diye düşünmeyip tepkimi verseydim zaten biliyorum ki bunlar yaşanmazdı ve bu son olay olmazdı.Allahtan bana doğru yolu göstermesini ve sabırı diliyorum şuan.

anlatırsam annem gelir beni alır burdan diyorsun ne güzel işte kurtulursun yok dengesi bozuk yok psikolojisi bozuk diyip diyip kocanı savunma adam resmen hıncını senden alıp sana dayak atıyor niye anasına bacısına arkadasına girişmiyor da seni dövüyor sence sebebi senin buna sessiz kalman insanlık dışı gidecek bir ailen varken henüzbebek yokken hala ısrarla kalıp dayak yemen insanlık dışı suclu bana göre sensin kaldıgın için kusura bakma.

biliyorum bütün bunların sebebi benim ya iyi niyetim yada aptallığım.zaten yeni evlilik sürecine alışamadan üst üste olaylar sıkıntılar yaşanması ne onun ne benim suçumdu.onun suçu her sıkıntıda güçsüzce kendini salması yuvasına sahip çıkamamasıydı.ALLAH var yukarıda inanın ki hiçbir zaman canı sıkıldıkça beni döven bir adamla evli değilim ben.sadece en son olayda kendimi savunduğum için doğrumu söylediğim için bana asla affedilemeyecek bir hata yaptı.daha önceki kavgalarda da ben hep konuştuğum için onu tahrik etmiş oluyormuşum.tabi ki asla zamanında attığı ilk tokata karşı tepkimi net verseydim aptallık edipte düzelir kolay şeyler yaşamadı diye düşünmeyip tepkimi verseydim zaten biliyorum ki bunlar yaşanmazdı ve bu son olay olmazdı.Allahtan bana doğru yolu göstermesini ve sabırı diliyorum şuan.

güzelim iki de bir kendini suçlama hepimiz kocamıza konuşuyoruz dır dır ediyoruz sinirlenince seninki normal adam normal değil bak bununla ömür geçmez kaç kurtul yeniden kurarsın hayatını dayak yeme sen kendine deger vermiyor musun?acıma bi d eona o sana acıyor mu?

Canım Allah yardımcın olsun da sen niye kendine bu eziyeti cektiriyorsun yaaa?
Seni dövmeye ne hakkı var. Annem kalp hastası üzülür diyorsun bunları duysa daha çok üzülmez mi? Git anneciğinin yanına kendine yeni bir hayat kur. Bunu yapabilirsin,başaran çok. Nefret ediyorum böyle erkeklerden! Güçleri anca çaresiz kadınlara yetiyor. Sakın boyun eğme!
Sen ne kadar susarsan o senin o kadar tepene binecek. Yazık günah değil mi canına? Allah sana yaşa diye vermiş o canı. O kim ki sana vurabiliyor yaaaa. Yemin ederim okurken sinirlerim bozuldu! Bak Allah yaşatmasın ama bir tokat atsın attığına atacağına pişman ederim onu. Git hastaneye darp raporunu da al lütfen. Susmayın! Ezdirmeyin kendinizi!!!!

öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm ama bu izni ona sen verdiğin içinde sana sinirlendim. sen onun şiddetine bir kere izin verdin mi sonu gelmez. hep yapar. döver özür diler yine gelir döver sonra yine özür diler. ya insan sevdiği kişiye bu eziyeti nasıl yapar. sevdiğini yüzü gözü mor halde görmeye insanın içi nasıl dayanır. bu nasıl bir sevgi benim aklım almıyor.
unutmaki sen izin verdiğin kadar zarar görürsün.
senin bu olaylardan dolayı kendine olan saygın bitmiş zaten, o sana artık nasıl saygı duysun.

yazık gerçekten. babalarınızdan yemediğiniz dayaği kocalarınızdan yiyorsunuz ve asıl önemli olan bu izni siz onlara veriyorsunuz.

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
Eşim resmen bana şiddet uyguluyor.ağlamaktan yazamıyorum bile.az önce saçma bir meseleden tartıştık ve birden bana vurmaya başladı.yatakta uyumadan önce konuşuyorduk ve ben onun bildiği şeyi inkar etmişim diye.iki konu açmıştım zaten beni bunaltan şeyleri ama konuları kısa geçmiştim fakat hep şiddet vardı.ben affediyordum hep sonunda gelip özür diliyordu falan ben çok çene yapıp onu tahrik ediyormuşum.yaptığım çenede doğru bildiğimi söylemem.çok kötüyüm şuan ellerim titriyor gözüm yüzüm şişmiş.üstüste vurdu yüzüme.bende çıldırdım tabi sinir krizi geçirdim.birde bana sen defol git diyor.yarın git bu evden 10 gün için ben toparlanıcam ve bu iş bitecek dedim diye.sen defol git diyor.şimdi gitti başka odaya bende yatak odasına kilitledim kendimi.ben ağzımı açıp savunmaya geçtiğimde üstüme çıkıp ağzımı kapatıp bana vuruyor resmen.
Eşimin psikoloji çok bozuk.size kısaca anlatmaya çalışayım.severek evlendik.(ama sanırım o benim kadar sevmedi sevse ne olursa olsun bana vurmazdı hem de kaç kez)biz nişanlandıktan 2 gün sonra eşimin babası kansere yakalandı.zaten eşim hassas bir insan işleri bozuk diye bile bunalıma girmişti ama ben nişanlıyken çalışıyordum ona hep ikimiz çalışırız hallederiz diyordum.neyse birde babasına da çok düşkün olduğu için öğrenince bunalıma girdi.tabiki çok zor bir durumdu.neyse tedaviye başlandı kemoterapi falan.1 sene nişanlı kaldık ama o süre içinde ben nişanlıyken çok bunalımlıydık eşim ailesi falan.düğümüzü yapalım istedik herkesin ortak fikriyle ve evlendik.işte aynı evin içine girince her şey daha da net ortaya çıkmaya başladı.evlendikten 1 gece sonra ailesine gittik o gece ve daha sonra bir çok gece onlara kaldıkbaşbaşa kalamadık hiç..onu anlıyordum beklide babasıyla son günleriydi.neyse yaz oldu ve öğrendik ki babasının kanseri yayılmış beyne kadar.tabi eşim yedi kafayı.annesi ve babasına bizde kalacaksınız biz ilgileneceğiz sizinle dedi ve bize geldiler.o günden sonra iyice çekilmez olmaya başladı ama ben ailesini çok sevip saydığımdan dolayı katlanıyordum bir şekilde eşime.sonra bir gece bütün ailesi bizdeyken herkesin içinde eşim bana bağırmaya başladı yemek yüzünden.bende ağladım tabi.neyse herkes gitti ben mutfaktayken geldi beni itmeye başladı falan bende annesi duymasın diye ne yapıyorsun kendine gel dedim o sırada duymuş annesi girdi mutfağa annesi ona kızdı ne istiyorsun bu kızdan melek gibi karın günledir eziyet ediyorsun dedi ve eşim bana bir tokat patlattı hem annesinin yanında şok oldum.annesi aldı beni odama soktu sakın ol kızım dedi.ağladım sabaha kadar uyuya kalmışım.sabah gözümü açtım annesi kızım eşin kaza yapmış dedi ve neye uğradığımı şaşırdım.eşim bana vurduktan sonra evde içki varmış onu içmiş arabayla çıkmış ve kaza yapmış.allahım dedim benim yüzümden hemen kendimi suçladım.halbuki o bana vurmuştu..neyse o geceden sonrada tabi hiçibişey eskisi gibi olmadı.eşimin bacağı çok ağır yaralandı kırıldı.6 ay sonrada basını kaybettik.allah rahmet eylesin.1 seneyi geçti kemik kaynamıyor hala.2 kere ameliyat oldu ve tekrar ameliyat diyorlar.psikolojisi çok bitik halde.tabi benimde.bu süreç içinde bile kaç kere şiddete maruza kaldım anlatamam.sebebide benim çok konuşup çene yapmam ve bağırmammış.peki size soruyorum eşim bana her konuda beni aşağılarken ben kendimi savunmaya geçtiğimde haksız mı oluyorum.sinirlerimi yıprattiğinda sesim yükselince tokadı hak ediyor muyum?ve inanan bu süreçte 1 sene kayınvalidemle beraber yaşadık.o beni hep korudu eşme ama o da eşini kaybedince oğluna daha da bağlandı galiba ben daha çok desteksiz yalnız kaldım.annesi beni hep yanında istiyorsu bundan sonra beraber yaşayacağız falan demeler.tamam yaşardık ama eşimi sürekli şımartıyordu ve eşim annesinin yanında kavga ediyordu benimle.ailesinden ve ondan iyice bunalmıştım.2 ay annemi ailemi göremediğim oldu.oğlu ne hata yapsa kızım o erkek sen susacaksın oldu.2 ameliyatından sonra eşime ya evimize döneriz yada boşanırız dedim ve evimize döndük.anneside burada yaşamayı kabul etmedi.önceki konularımı okuyanlar neden eşimin düzensizliğine bozulduğumu neden bebek için hazır olmadığımı ve neden gebeliğim kimyasal bile olsa onu içimde tutmayı beceremediğimin bende yaşattıklarının ne kadar yaralayıcı olduğunu anladınız mı?bu geceki kavgada dün doktora gıttık amelıyat için fikir olsun diye ikii farklı doktora gittik.bana dün dediki bitane doktor var ben onada muayene olacağım.bende neden bugunku doktorlar senın tum sorularını cevaplamadımı yetmedimi sana dediğim için inşallah ailenden birinin başına bu olay gelir de çaresiz kalırsın sen diye beddua edince bende çıldırdım başladım bağırmaya çağırmaya.dün yine ustume yurudu ama bana diyoki kızım sen piskopatsın bak nasıl çan çan bağırıyorsun.bende sen bana beddua ediyosun ben senin için neler katlandım dedim.dün küsmüştük.neyse ben bugun onunla hiç ilgilenmedim eşim ama hep ilgi bekler o bebek gibi tvsini izler ps.oyunu oynar ama bende hep ilgi göstermek zorundayım.ilgi göztermedim işte yemek falan yedik.işten gelmişti.ben temizlik falan yaptım yattım.geldi yatağa oda yattı şaşırdım hatta heralde özür dileyecek dedim.sarıldı bana dünkü hastane konusunu açtı bende ben artık ilgilenmiyorum dedim.eşimin hasta belgelerinden birinde bir sorun vardı dunu sekrete bunu duzelttırın yoksa sonra çok uğrasırsınız demişti.neyse çok uzatmamayım ben sekreterin dediğini onaylıyorum diye bana sarılırken beni sıkmaya başladı bende kalmaya çalıştım sonra ne olduğunu anlamadan üstüme çıktı ve karanlıkta bana vurmaya başladı.sen kocanı dinlemezsin cahil karı sen elin sekreterini savun ancak ne çenebaz karısın ancak konuşursun.benim dediğimi kabul edeceksin.neler neler..şok oldum.bende çırpınmaya başladım bir belge için karın bu tokatlarımı hak ediyor dedim.beni sürekli tahrik ediyorsun pislik susmuyorsun her şeyi bildiğini sanıyorsun.bende çıldırdım artık.
Ne olursa olsun ben bunları hak edecek ne yaptım allahım.herkez bütün akrablar çevre diyorki cemre senin bu sıkıntılı 2 senede yaptığını kimse yapmaz.eşin yatsın kalksın senin gibi eşi olduğuna şükretsin.9 ay yattı evde ben baktım ona.bu tokatları hak edecek neyaptım.ben konuşamazmıyım.insan değimliyim.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.hep eşimde zor günler geçirdi sakatlık korkusu falan derken affettim onu.peki ya şimdi.ben ne olacağım.yüzüm gözüm şişmiş.
Ben napıcam anneme gitsem anlatsam annem kalp hastası onu üzmek istemiyorum..ve hemen alır beni buradan.ben artık ne yapacağımı şaşırdım.hep düzelir diye umut ettim bebeğimiz olur diye bekledim.ama olmuyor işte.hep kendisinin ölüceği ile tehdit ediyor.kaç kez gitmeye katlım bırakmadı özürler diledi iki gün sonra aynı.ben nerde hata yaptım.Allah’ım yardım et.

üstteki yazıyı gece yazmıştım 3,30 civarı ama eşim neti kapatmış geldi yanıma ağladı bacağı moralini bozuyormuş ben üstüne gidiyormuşum.bende seninle konuşmak istemiyorum diyorum üstüme geliyor.şimdi yattı tabi ben uykusuz.göz kapağım kan toplamış..yüzüm şiş,kalbim paramparça,sabrım sınanıyor,vücudum güçsüz,ruhum hasta halde kaldım.

ARKADAŞIM HAYATININ HİÇ DEGERİ YOK MU? BIRAK GİT BABA EVİNE...BACAGI MORALİNİ BOZUYORSA İÇMESEYDİ-İÇKİLİ ARABA ÜSTÜNE ÇIKMASAYDI.TERBİYESİZİN ZORUNA BAK.ÖNCE KARINI TOKATLA SONRA HIRSINI ALAMA İÇ SARHOŞ ARABAYI ÇARP...

rABBİMİN SOPASI YOK .ANLAMIYORUM Kİ NASIL OLUYOR BÖYLE KALAKALIYORUZ.SONRA DANK EDİYOR HER BİRİMİZE...

KAÇ ORADAN KURTUL ÇIK O EVDEN...KİM GİDECEK KAVGASI YAPARKEN ÖLECEKSİN ALLAH MUHAFAZA.

İNŞALLAH SANA SAYFALARCA BOŞAN KURTUL YAZDIKTAN SONRA BARIŞIP AFFETMEZSİN.

BABASI KANSER OLANIN PSİKOLOJİSİ EŞİNE EZİYET ETME YOLUNDA MI BOZULURMUŞ.BEN OLSAM NE BÜYÜK DERT VERİYORSUN YA RABBİM DEYİP KENDİME ÇEKİ DÜZEN VERİRDİM.

HEPSİ BAHANE.UMARIM SENDE BU BAHANELERİN ARDINA SIĞINIP ZAYIF DAVRANMAZSIN...

TEK YOK ARDINA BAKMADAN BİTİRMEK...ALLAH SABIR VERSİN...

İnşallah aldığın son karar hakkında hayırlı olur. Belliki biraz daha denemek istiyorsun inşallah pisman olmazsin.

düşünme sakinleşme iyileşme aşamasına geçmek istiyorum sadece.kararım hala net değil zaten.artık daha güçlüyüm yalnızca.bu bir sabır süresi sadece neler yaşayacağım Allah biliyor ben sadece onun gösterdiği yolda akıllıca kendimi kullandırmadan sakince ve sabırla ilerlemeliyim.belki herşey birden biter belki de psikolojik zaafları yüzünden kendine ve çevresine zarar veren adam düzelir VE BENİM BU DURUMUMDAN İKİ İNSANDA FAYDALI ÇIKAR bilemiyorum.ama eminim ki bir daha asla bana o hatayı yapamaz ondan ayrılsam da ayrılmasam da..nerden mi eminim onu hiç bu kadar kararlı görmemiştim hiç beni kaybetmekten bu kadar korkmamıştı...o güvenimi kazanmak için savaşacağını beni kaybetmemek için herşeyi yapacağını söyledi bana son bir şans istiyor,bense cevapsızım ona hala....benim gibi bir kadın için darp raporu almak bile büyük bir adım demek ki cesaretim geri geliyor eski ben geri geliyor.
bana verdiğiniz destekler için akıllar için çok ama çok teşekkür ederim.sizi kendi sorunumla boğdum biliyorum ama inanın her birinizin her kelimesi benim için çok destekleyici oldu..çoğunuz ablam çoğunuz kardeşim gibi benim derdime ortak oldunuz.paylaşımlarınız için ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
inşallah hayatımda ki sorunlar düzelir kırgınlıklarımı unutabilir ve beyaz bir sayfa açabilirim..
artık yalnız kalma zamanım.

Ablacım ben daha çok gencim doğru düzgün tecrübem yok,ama değişmez eşiniz ben o konuda hemfikirim.
Nereden mi biliyorum sana ufacık bir örnek vereyim ablacım.
Benim annem çok çekti babamın tarafından gençliğinde de dedemden çok çekmiş babam bu son 8 yıldır düzeldi dayak atma durumu yoktu.
Annem şu aralar bilgisayara geçiyor çünkü yaşadığımız semt de iyi değil ve yapacak bir şey yok burda hak veriyorum anneme .
Babam çok kızıyo annem pc'ye geçince ve kavga ediyolar ama öyle böyle değil babam haksız uzun uzun anlatmayayım.
Geçen babamla ben konuştum mesela ypma etme dedim annem de ülseratif kolit var bide doktor dedi ki stres yapmasın kansere dönüşür Allah muhafaza neyse babamla konuşmamaıza ve babamın söz vermesine rağmen (1-2 gün de normal davrandı) daha dün kıyamet koptu gene kavga ettiler..
Yani ablacım değişmiyolarrr bak en ufacık bi konuda bile babam sözünü tutamıyo (babam iyi ama pc konusunda takıntılı)
Bence sakın affetme abla ,okumuş bi kadınmışsın bir de ablacım gir bi işe kazan paranı çık o evden ..
Keşke değişse ama değişmezz :14:

Back
X