seviyorsunuz ama ilgilenmiyor sizinle:(( kendinizi nasıl avutuyorsunuz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlgilenmiyor,doğum gününü kutlamıyor,ee bu adam ne işe yarıyor sorması ayıp ? :umursamaz:

Arayıp,ilgilenmek zorundaymış gibi niye düşünüyorsunuz anlamadım ?
Adam sevgiliniz değilmiş,sadece siz sevdiğinizi söylüyorsunuz.
Bu yüzden onun hareketlerni ve davranışlarını farklı anlıyor olabilirsiniz ama kendinizi çok fazla kaptırmayın mutsuz olursunuz.
Sizi sevseydi ya da hoşlansaydı söylerdi zaten,ya da arar,ilgisini bir şekilde belli ederdi.
Boşuna üzmeyin kendinizi,hele ki doğumgününz gibi güzel bir günde..

meraba canım ben nilüfer ya benimde eşimle problemlerim var mesela bilgisayarın başına oturur yatana kadar benle ben çağırınca gelir yanıma 2 ilgilenir yıne bilgisayar başına ama okadar sinirleniyorumki kızınla bile çok oyalanmaz hep bilgisayar hep bilgisayar napıcamı şaşırdım artık neyapmam lazım istiyorumki hep benle ilgilensin

sevip de beklediğiniz ilgiyi görmüyosanız nasıl avutuyorsunuz kendinizi??
erkekler neden böyle sevilince uzaklaşıyorlar:(( hayat çok anlamsız ve düşman görünüyor gözüme, moralimi düzeltemiyorum, bugün doğumgünüm olmasına rağmen gün boyu ağladım herşey yetmiyormuş gibi bi de onun ilgisizliği hiç çekilmez oluyor artık, bi doğumgünümü bile kutlamadı şu ana kadar:(( tüm umutlarım yok oluyor ve bu çok ama çok zor geliyorr............

o ağladığın güzel gözlerine yazık adamın umrunda değil ki o gözyaşları niye hala ona bağlısın ki o sana bağlı mı acaba senin kadar yok akınken dön gülüm yoksa bunu bağımlılık haline getirirsin benden söylemesi:olmaz:

canım sevgilide değilmişsiniz demekki sen yanlış anlamışsın yada arkadaş seviyor ama ilgi göstermekten anlamıyor.ben olsam umursamazdım

sevgili de değilseniz sadece sen seviyorsan...ve bütün ilgine rağmen o umursamıyorsa ...üstüne düşme bu kadar derim...ona ilgi göstermek zorunda da değilsin bırak seviyorsa o ilgilensin peşinden koşsun..:umursamaz:

kızlar çok teşekkür ederim
yorumlarınız çok iyi geldi gerçekten

Back
X