• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum ama bunlar normal seyler mi? Ne yapabilirim?

canevimden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
52
0
26
Almanya
Bugün postaya mektub atmaya giderken telde konsuyorduk. yolda uzun süredir görmedigim bir arkadasimi gördüm, teldeki erkek arkadasima bir sn arkadas gördüm bir halini hatrini sorayim dedim...yeni dogum yapmis bebegini sevdim ve iki cift söz edip geri erkek arkadasimla konusdum. o da "hm bayagidir görmüyorsun sanirim" dedi...sonra evt aynen öyle en son gecen sene gördüm dedim...ama postaya mektub atmak icin gidiyorum diye izin aldim kizdan yaninda öyle ayrildim dedim...bu seferde erkek arkadasim bana "sen bankaya gitmiyormuydun?" dedi...acaip sinir oldum ne bankasi dedim cünki gercekten öyle bisey söylemedim...mektub atmaya postaya gidiyorum demistim..arasira böyle seyler oluyor...bu ne ki simdi, ne yapabilirim?resmen yalanci muamalesi görüyorum ama ona karsi cpk dürüstüm hatta cogu kisinin bilmedigi kadar sey biliyor...iletisimiz iyi ve 3 aydir brilikteyiz ciddiyiz...tuhafima gidiyor hala süpheleniyor ya...ben ona hic öyle yapmiyorum...onun nasil oldugunu bilyiorum güveniyorum basini kaldirp bakmazz yalan söylemez...kendini biraz cirkin buluyor akne izlerinden dolayi ve benm güzel bi kiz oldugum, kendisiyle olduguma hala inanamadigini söylüyor...aslinda ne cirkin nede izleri öylee derin degil...yani ufak ama o iste sorun yapiyor...aceba bu kiz güzel de ben cirkinim diye düsünüp huysuzlukmu yapiyor komplekse girdiginden?

onun nasil oldugunu bilyiorum güveniyorum basini kaldirp bakmazz yalan söylemez...kendini biraz cirkin buluyor akne izlerinden dolayi ve benm güzel bi kiz oldugum, kendisiyle olduguma hala inanamadigini söylüyor...aslinda ne cirkin nede izleri öylee derin degil...yani ufak ama o iste sorun yapiyor...aceba bu kiz güzel de ben cirkinim diye düsünüp huysuzlukmu yapiyor komplekse girdiginden?

AcEba komplekse mi giriyor??? Hiç sanmıyorum. :31:
Sığ bir bakış açın var. Komik buldum doğrusu. :D

Kendisine sormayı denesen?
Neden böyle davranıyorsun, sana öyle bir şey dememiştim falan desen?
Nasıl olur acEba?

Verdiğin örnekte hatırlamadığından öyle sorduğunu düşündüm.:26:

Diğer dediğine gelince emin misin öyle düşündüğünden sevgilinin,yani kendini çirkin seni güzel bulduğu hakkında.Bu düşünceye sadece sen sahipsin gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Yazdıklarından sana yalancı muamelesi yaptığı yada sana güvenmediği sonucuna varamadım ben :44:

Yanlış anlamıştır insanlık hali olamaz mı...

Hemen ters düşünüp boş yere yormayın kafanızı derim.

Ayrıca ilişkiniz çok taze daha şimdiden böyle incir çekirdeğini doldurmayan mevzularla uğraşmak yerine birbirinizi tanımaya ayırın vaktinizi.:34:

çok basit adamın kafası dolu..
sen de başka biriyle bi iki kelime konuşunca karışmış iyce
bişi olmaz ben 5yıldır beraberim hala daha arada olur böyle şeyler
yoğundur bişeyle uğraşıyodur yanında birileri vardır ne konuştuğunu anlıyodur ne dinlediğini duyuyodur
mesele değil bunlar sevginizin keyfini çıkarın..ayrıca yaşlar kaç bilmiyorum ama
1 2seneye neler değişir bilinmez
sen çirkinleşirsin demicem yanlış anlaşılmasın ama insanlar değişiyor zaman geçtikçe
ben mesela eski fotolarımı görünce ya sen beni nasıl sevdin diyorum ki o zaman da güzelim filan ama
çocukmuşuz resmen giyim kuşam tam oturmamış sivilce 1 2tane filan :1:
zamanla oturuyo hepsi bence o senin gibi bi sevgiliye sahip olduğu için sen de ondan böyle güzel sözler duyduğun için gurur duymalısın..

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

"Hala mı güvenmiyor" demişsiniz.
Açıkçası 3 aydır tanıştığım birine ben de güvenemem.
Daha tanıma aşamasındasınız, uzun bir süre geçmemiş.
Ki, 2 yıllık 3 yıllık ilişkilerde de çıkıyor bu tür sorunlar.
Süreyle alakalı pek de bir şey yok:ssz:

AcEba komplekse mi giriyor??? Hiç sanmıyorum. :31:
Sığ bir bakış açın var. Komik buldum doğrusu. :D

Kendisine sormayı denesen?
Neden böyle davranıyorsun, sana öyle bir şey dememiştim falan desen?
Nasıl olur acEba?

dogrudüzgün okumadan yorum yapanlara aslinda cevap yazmiyorum ama:

O benim bakis acim degil. Erkek arkadasimin bakis acisi yani o kendini cirkin buluyor. Zaten tanisirken bu kiz bana bakmaz diye düsündü ve ilk kiz arkadasi benim.yüzünde akne yaralari var bayagi ve bu onun özgvenini feda halde zedelemis. ben aksine inandirmaya calisiyorum...ayrica bu süphecilik te zaten bundan kaynaklaniyor...yani bu kiz beni naapsin baskasini bulur begenir.

bunu kendisi söyledi ben düsünmüyorum!

"Hala mı güvenmiyor" demişsiniz.
Açıkçası 3 aydır tanıştığım birine ben de güvenemem.
Daha tanıma aşamasındasınız, uzun bir süre geçmemiş.
Ki, 2 yıllık 3 yıllık ilişkilerde de çıkıyor bu tür sorunlar.
Süreyle alakalı pek de bir şey yok:ssz:

sorun benim ona güvenmem ama onun güveniyor gibi yapip aslinda güvenmemesi.

Diğer dediğine gelince emin misin öyle düşündüğünden sevgilinin,yani kendini çirkin seni güzel bulduğu hakkında.Bu düşünceye sadece sen sahipsin gibi geldi bana.

Aklımdan geçen düşünce aynen buydu....

Büyütülecek bir problem değil.

Ama lütfen şu 3 aydır birlikteyiz,ciddiyiz cümlelerini kurmayın.
5 yıldır çıkan arkadaşlarım var hala evlilik konusunda gelip gidiyorlar.

3 aylık ilişkiye ciddi gözüyle bakarsanız zaten çok üzülür ve yıpranırsınız.

bi tek ben düsünsem o zaman neden bu cümle onun agzindan cikti? neden bi tek ben düsnüyom kanisina vardiniz analmadim acikcasi..kendi kendimi de begenmem ben pek. bakimliyim ama o kadar iste. yüzünde memnun degil ama ben sorun etmiyorum...aksine yardimci oluyorum ve hicde kötü düsnmüyorum...yolda bana bakanalar olunca "seni benim yanima yakisrimiyorlar" gibi cümleler kuruyor...oysa ki simdiye kadar gördügüm en yakisikli erkekdir o ve bunu onun hakkinda düsündügüme bile inanamyior...

Son düzenleme:
bi tek ben düsünsem o zaman neden bu cümle onun agzindan cikti? neden bi tek ben düsnüyom kanisina vardiniz analmadim acikcasi..kendi kendimi de begenmem ben pek. bakimliyim ama o kadar iste. yüzünde memnun degil ama ben sorun etmiyorum...aksine yardimci oluyorum ve hicde kötü düsnmüyorum...yolda bana bakanalar olunca "seni benim yanima yakisrimiyorlar" gibi cümleler kuruyor...oysa ki simdiye kadar gördügüm en yakisikli erkekdir o ve bunu onun hakkinda düsündügüme bile inanamyior...

erkekler arada öyle zarf atarlar canım takılma fazla
şımarıp şımarmadığını ölçüyodur
ya da neler düşündüğünü
sen ne yaparsan yap o tam anlamıyla ikna olmadan bu düşünceden vazgeçmeyecektir

Yazdıklarından güven problemi çıkaramadım.
Güvenmediği falan yok bu kadar peşin hükümlü olma canım.
O günlerde kafası birşeye takılmıştır, yorgundur, sinirlidir, özlemiştir..
Olamaz mı?
Mesela benim sevgilim ne zaman özlese huysuzluk yapar. Kızacak yer arar.
Ben onu anlarım. "Tamam sus bakalım sarıldım sana kuzuşumm" falan diyerek alttan alırım oda hemen der "Aşkım özür dilerim ya ben seni çok özledim konuşamıyoruz diye huysuzluğum" falan der.
Bunun gibi sende zamanla huyuzu suyunu anlarsın ona göre davranırsın ilişkinin başındasın henüz 3 ay birbirnizi tanımak için çok küçük bir zaman.. Zamanla yoluna girer herşey sen ümit var ol.. :34:

Back
X