- Konu Sahibi canevimden
Bugün postaya mektub atmaya giderken telde konsuyorduk. yolda uzun süredir görmedigim bir arkadasimi gördüm, teldeki erkek arkadasima bir sn arkadas gördüm bir halini hatrini sorayim dedim...yeni dogum yapmis bebegini sevdim ve iki cift söz edip geri erkek arkadasimla konusdum. o da "hm bayagidir görmüyorsun sanirim" dedi...sonra evt aynen öyle en son gecen sene gördüm dedim...ama postaya mektub atmak icin gidiyorum diye izin aldim kizdan yaninda öyle ayrildim dedim...bu seferde erkek arkadasim bana "sen bankaya gitmiyormuydun?" dedi...acaip sinir oldum ne bankasi dedim cünki gercekten öyle bisey söylemedim...mektub atmaya postaya gidiyorum demistim..arasira böyle seyler oluyor...bu ne ki simdi, ne yapabilirim?resmen yalanci muamalesi görüyorum ama ona karsi cpk dürüstüm hatta cogu kisinin bilmedigi kadar sey biliyor...iletisimiz iyi ve 3 aydir brilikteyiz ciddiyiz...tuhafima gidiyor hala süpheleniyor ya...ben ona hic öyle yapmiyorum...onun nasil oldugunu bilyiorum güveniyorum basini kaldirp bakmazz yalan söylemez...kendini biraz cirkin buluyor akne izlerinden dolayi ve benm güzel bi kiz oldugum, kendisiyle olduguma hala inanamadigini söylüyor...aslinda ne cirkin nede izleri öylee derin degil...yani ufak ama o iste sorun yapiyor...aceba bu kiz güzel de ben cirkinim diye düsünüp huysuzlukmu yapiyor komplekse girdiginden?