Merhaba kızlar, 35 yaşındayım nişanlıyım, nişanlımla tam 1 yıldır beraberiz ve 3 ay sonra evleniyoruz. Şimdiye kadar bana hiç kötü bir lafı olmadı, gayet ilgili, alakalı, söylediklerime dikkat eden, kırmak istemeyen, değer veren biridir. Bu kadar çabuk nişanlanıp, evlenmek, onun ısrarları sonucu oluyor bu arada. Bugün yemek yerken yanında alkol de alıyorduk ve onun verdiği cesaretle sanırım, aramızdaki konunun akışına göre, ben seni çok sevmiyorum ama seviyorum dedi
şok oldum ama o anlamadı devam etti, seviyor muyum tabi ki seviyorum, sevmesem asla evlenmem, az mı seviyorum, hayır hiç az değil ama biz seninle kaç senedir birlikteyiz ki çok seveceğim dedi, sen de seviyorsun biliyorum ama sen de çok sevmiyorsundur dedi, gerçekten şok oldum kızlar.
Tamam, tabi ki 1 yıldır beraberiz , belki de çok sevmek için yeterli bir süre değil, kişiye göre değişir bu tabi ama yine de öyle de olsa, duymak çok kırıcı oluyor. Kalkalım mı dedim kalktık ama kavga ettik tab,i, kızmama, bozulmama kızdı, tartıştık, küs şekilde ayrıldık bu akşam. Ben şimdi nasıl davranayım? Ne yapayım? Lütfen bana aklı başında , mantıklı birşeyler söyleyin, bundan sonraki tavrım nasıl olmalı? Benim beynim durdu

Tamam, tabi ki 1 yıldır beraberiz , belki de çok sevmek için yeterli bir süre değil, kişiye göre değişir bu tabi ama yine de öyle de olsa, duymak çok kırıcı oluyor. Kalkalım mı dedim kalktık ama kavga ettik tab,i, kızmama, bozulmama kızdı, tartıştık, küs şekilde ayrıldık bu akşam. Ben şimdi nasıl davranayım? Ne yapayım? Lütfen bana aklı başında , mantıklı birşeyler söyleyin, bundan sonraki tavrım nasıl olmalı? Benim beynim durdu