Seviyorum ama çok sevmiyorum mu??

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.865
773
İstanbul
Merhaba kızlar, 35 yaşındayım nişanlıyım, nişanlımla tam 1 yıldır beraberiz ve 3 ay sonra evleniyoruz. Şimdiye kadar bana hiç kötü bir lafı olmadı, gayet ilgili, alakalı, söylediklerime dikkat eden, kırmak istemeyen, değer veren biridir. Bu kadar çabuk nişanlanıp, evlenmek, onun ısrarları sonucu oluyor bu arada. Bugün yemek yerken yanında alkol de alıyorduk ve onun verdiği cesaretle sanırım, aramızdaki konunun akışına göre, ben seni çok sevmiyorum ama seviyorum dedi:110: şok oldum ama o anlamadı devam etti, seviyor muyum tabi ki seviyorum, sevmesem asla evlenmem, az mı seviyorum, hayır hiç az değil ama biz seninle kaç senedir birlikteyiz ki çok seveceğim dedi, sen de seviyorsun biliyorum ama sen de çok sevmiyorsundur dedi, gerçekten şok oldum kızlar.
Tamam, tabi ki 1 yıldır beraberiz , belki de çok sevmek için yeterli bir süre değil, kişiye göre değişir bu tabi ama yine de öyle de olsa, duymak çok kırıcı oluyor. Kalkalım mı dedim kalktık ama kavga ettik tab,i, kızmama, bozulmama kızdı, tartıştık, küs şekilde ayrıldık bu akşam. Ben şimdi nasıl davranayım? Ne yapayım? Lütfen bana aklı başında , mantıklı birşeyler söyleyin, bundan sonraki tavrım nasıl olmalı? Benim beynim durdu :olamaz:

Alkol almış kafası iyi işte. Sakince konuşursun

İnsan alkol alınca açıksözlü oluyor.Bence çok yoğun duyguları olmadığını ama evlilik için seni çok uygun bulduğunu dile getirmek istemiş.Sanırım birazcık mantık ve makul dozda sevgiyle harmanlamış.
Zaten büyük aşkla başlamamış olabiliriz tamam, beğeni vardır, mantık vardır , bir denersin ama nişanlyıız, 3 ay sonra evleniyoruz, bu aşamada bu lafı duymak o kadar kırdı ki beni. Ayrıca 1 yıl da az değil, seviyorum ama çok sevmiyorum ne demek ya? kızınca, ben yalan söyleyemem diyor bir de

Zaten büyük aşkla başlamamış olabiliriz tamam, beğeni vardır, mantık vardır , bir denersin ama nişanlyıız, 3 ay sonra evleniyoruz, bu aşamada bu lafı duymak o kadar kırdı ki beni. Ayrıca 1 yıl da az değil, seviyorum ama çok sevmiyorum ne demek ya? kızınca, ben yalan söyleyemem diyor bir de
Deli divane değil yani.Aşk gibi gözü kör olmaz.İdeali de bu bence.

Çok sevmenin zamanla bi alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Mesela alışkanlık zamanla artacak bişey sevgi de öyle ama şuan az seviyorum zamanla çok sevicem gibi bişey saçma geliyor bana. Zaten çok sevdiğin için birliktesindir ve zamanla da sevginin üstüne eklersin diye düşüyorum. Nişanlınız biraz saçmalamış gibi geldi bana.:KK64:

Ay saçmalamanın da bi adabı vardır yav bu ne allasen adama bak.
Canım bugünlük sus istersen beyninle düşünemiyorsun deseydin keşke.
Sen şuna sağlam bi mesafe koy
Kafam karıştı kendimle kalmak istiyorum biraz falan de çek kendini
Kaybetme korkusu yaşat ki aşkı depreşsin hanzonun
Kusura bakma 3 ay sonra eşin olacak ama şöyle dengesiz konuşanların ağzına kürekle vurasım geliyor.

Sevmese neden evlensin? Biraz da erkeklerde şu durum var, evlilik öncesinde biraz korku oluşuyor içlerinde...evlilik korkusu...seni kesinlikle seviyor sadece evlilik dolayısıyla stres olmuş...sevmeyen erkek hicbir adım atmazdi

Bana, sana karşı mantığı ağır basıyormuş gibi geldi. Tabi ki seviyor ve evlenmek için uygun biri olduğunu düşünüyor ama aşkından gözü kör değil. Sanırım alkolün rahatlığıyla coşmuş biraz. Dinç kafayla kızmadan tekrar konuşun.
İkimiz de 35 yaşındayız, deli divane aşık olmasını da beklemiyorum, beğeni vardır, mantığına uyuyordur öyle başlar ilk başta , tamam ben de deli divane aşık olmadığını biliyorum ben de öyle değilim ama bu söylenir mi, çok kırıldım, elim ayağım uyuştu :)

Bu aralar bu konuyu düşünüyor ve vicdan yapıyor gibi geldi bana, o yüzden de cesaret bulunca söylemiş.

Ama bizim diyeceklerimiz hep tahminler olacak. Siz nişanlınizi tanıdığınız için kendi hislerinize kulak verin daha çok.

İkimiz de 35 yaşındayız, deli divane aşık olmasını da beklemiyorum, beğeni vardır, mantığına uyuyordur öyle başlar ilk başta , tamam ben de deli divane aşık olmadığını biliyorum ben de öyle değilim ama bu söylenir mi, çok kırıldım, elim ayağım uyuştu :)
Bence sen ondan daha fazla seviyorsun

Sevmese neden evlensin? Biraz da erkeklerde şu durum var, evlilik öncesinde biraz korku oluşuyor içlerinde...evlilik korkusu...seni kesinlikle seviyor sadece evlilik dolayısıyla stres olmuş...sevmeyen erkek hicbir adım atmazdi
O an böyle fimlerdeki gibi oldum, hani etraftaki herşey buğulu oldu, başım fln döndü, ellerim uyuştu :)) Çok kırıldım, şok oldum. Ben de deli gibi aşık olmadığını biliyorum ama duymak gereksiz oldu tabi :)

Çocuklar duymasında ki sertaç aklıma geldi ne yapayım efendim yalan mi soyleyeyim diyor ya gözümde canlandı biran.
Herhalde çok aşık değilim demek istemiş ama kırılmakta haklısın.

O an böyle fimlerdeki gibi oldum, hani etraftaki herşey buğulu oldu, başım fln döndü, ellerim uyuştu :)) Çok kırıldım, şok oldum. Ben de deli gibi aşık olmadığını biliyorum ama duymak gereksiz oldu tabi :)

Alkol aldiginizi söylemişsin...onun etkisiyle de saçmalamış da olabilir...belki ne dediğini bilmiyordu

Back
X