seviyorum ama kız arkadaşı var...yardım !!!

adimyokbenim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
54
1
11
Kızlar merhaba...

Benim bi derdim var çok büyük :( Ve çok karışık bi durum bu. En başından anlatayım. senağlama

Ben biriyle tanıştım bir ay kadar önce. İnternetten tanıştık. İlk önce yazdık bi müddet nette. sonra telefonlarımızı aldık. geceleri mesajlaşmaya başladık. ama yazışmalar hep dostça oldu. hiç sevgi anlamında olmadı. günlük yaptığımız şeylerden bahsediyoduk öyle havadan sudan. sonra bi gün buluştuk. ikimizde birbirimizi çok beğendik. zaten daha önce resimlerimizi görmüştük. sonra yine arkadaş olarak devam etti. bu arada bana kız arkadaşı olduğundan bahsetti. daha önce bi kaç kere ayrılmışlar son altı aydır da sürekliymiş.kız arkadaşı şehir dışında şuan bi kaç ay önce gitmiş.

onun da bana ilgisi var eminim. bunu çok rahat anlıyorum. ama ikimizde söylemedik hiç bir şey. sürekli güzel şeyler söyleyip sonunda aa ne iyi arkadaşız diyoruz. Hergün msj yada telefon görüşüyoruz.

Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Onun amacını ve ne yapacağını da bilmiyorum.

Canım bıraz bekle bakalım ılk adımı sen atarsan daha sonra bı kavga etsenız sen ıstedın bu ılıskıyı der
eger bıraz bekleyıp naz yaparsan kıymetlı olursun neden bı sure daha boyle devam etmıyosun

kız arkadasından ayrılmadan sana yaklasması tehlıkelı bı durum ılgısını bellı etmesı cok guzel ama tam olarak ayrılmadan bı ılıskıye baslamayı dusunme olur mu

cnm kendini kız arkadaşının yerine koyup öyle davranmalısın bence (eğer hala birlikteseler)

canım kusura bakma ama 1 ayda birini ne kadar sevebilirsin sevgi bu kadar basitmidir:bbo:
bence sen duygularından emin ol bunun adı anca hoşlanma ya da beğenme olabilir:delphin:
bu adamın madem bi kız arkadaşı var neden o zman netten biriyle tanışıyo ya da buluşuyo:mymeka:
yazık değil mi o kıza:teselli:
ve bunu bugün o kıza yapan ondan ayrılıp gelse sanada yapmaz mı aynı şeyleri:sm_confused:
umarım hakkında hayırlısı olura.s.

Kızlar merhaba...

Benim bi derdim var çok büyük :( Ve çok karışık bi durum bu. En başından anlatayım. senağlama

Ben biriyle tanıştım bir ay kadar önce. İnternetten tanıştık. İlk önce yazdık bi müddet nette. sonra telefonlarımızı aldık. geceleri mesajlaşmaya başladık. ama yazışmalar hep dostça oldu. hiç sevgi anlamında olmadı. günlük yaptığımız şeylerden bahsediyoduk öyle havadan sudan. sonra bi gün buluştuk. ikimizde birbirimizi çok beğendik. zaten daha önce resimlerimizi görmüştük. sonra yine arkadaş olarak devam etti. bu arada bana kız arkadaşı olduğundan bahsetti. daha önce bi kaç kere ayrılmışlar son altı aydır da sürekliymiş.kız arkadaşı şehir dışında şuan bi kaç ay önce gitmiş.

onun da bana ilgisi var eminim. bunu çok rahat anlıyorum. ama ikimizde söylemedik hiç bir şey. sürekli güzel şeyler söyleyip sonunda aa ne iyi arkadaşız diyoruz. Hergün msj yada telefon görüşüyoruz.

Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Onun amacını ve ne yapacağını da bilmiyorum.
hep aynı şeyler. deminde benzer bir konuya yazdım. madem kız arkadaşı var sizle ne işi var... arkadaşa mı ihtiyacı varmış... hiç mi, erkek arkadaşı yokmuşta,
internette tanıdığı ,bir kızla ,arkadaşlık etmeye ,kalkıyor.. kız arkadaşı duysa ,ne kadar üzülürdü değil mi. ya da onun kız arkadaşı bunu yapıp ,internette birini tanısa ve onunla buluşsa. ne kadar doğru ve dürüst bir davranış olur bu... ama o ,bunu yapmış, maalesef...
erkeklerin bazıları,tek bir kızla olamıyorlar işte. ruhlarında açgözlülük var. amaç ikisini aynı anda, idare etmek.
sizde , kız arkadaşı olan biriyle görüşmeyin. ve o kızın yerine koyun kendinizi ve geri çekilin.

sana karşı duyguları olsa kız akadaşından ayrılırdı senle bi ilişkiye başlardı zaten
ama demek ki kız arkadaşına karşı da duygusu ve saygısı yok onla birlikteyken senle görüştüğüne göre
bi onla bi onla egolarını tatmin etmeye çalışan gereksiz bi adam bence..
diğer kıza yazık sende konuşma artık çocukla diğer kızın suçu günahı ne??

Sonuçta bir birlikteliği var ne olursa olsun ister iyi anlaşın ister ne olursa olsun.Burada böyle kıs arkadaşı varken karşı taraf için yok ne olacak yok beni seviyor mu diye hala konu açanlara gerçekten şaşırıyorum.Ya senle gerçekten ciddi düşünse kız arkadaşını bırakır...

şehir dışında kız ark olduğu halde bunu yapan yarın aynısını sana da yapar burdan anla nası biri olduğunu

Aaaaaaa kocaman bir aaa diyorum sana delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
seviyorum ama kız arkadaşı var ne demek
hemde şehir dışındaymış oh ne ala bu aradada boşluğu senle dolduruyor
çok yanlış çokkk....
sakın ha ilgin olduğunu belli etme eğer oda belli ederse sana
karşılık verme ilişkisini bitirmeden bişeyler yaşamayın
arkadaşım bunun adı nedir biliyormusun aldatmak....
sevgilisini seninle aldatan yarın bir gün senide bir başkasıyla aldatır
güvenme sakın
bide kendini o kızın yerine koy ayrı şehirlerde olduğun sevgilin
bi kızla böyle bir yakınlaşma yaşasa ne hissederdin
hoşuna gidermiydi
biraz empati... :delphin::delphin:

Sanırm biraz EMPATİ yapmalısın. Senin erkek arkadaşına, nette tanıştığı bi kız aşık olsa ne hissedersin.
Belki araları bozuk olabilir ya da bir süreç yaşıyor olabilirler. Üzülerek söylemeliyim, bu seni ilgilendirmemeli...

Sonuçta arkandan kovalayan olmadığına göre biraz bekle bakalım. Tamamen ayrılırlarsa o zaman düşün derim.

Gerçi ben senin yerine olsam yine düşünmezdim ama.

Kız arkadaşı olduğu halde, başka şahıslarla nette görüşüp her gün telefonlaşmaya kadar giden bir ( sözde arkadaşlık, özde başka bir şey ) kuran bir adama prim vermem.
Tabiii bu benim mantığım, senin mantığın ne der bilemem.... :delphin::delphin::delphin:

Aaaaaaa kocaman bir aaa diyorum sana delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
seviyorum ama kız arkadaşı var ne demek
hemde şehir dışındaymış oh ne ala bu aradada boşluğu senle dolduruyor
çok yanlış çokkk....
sakın ha ilgin olduğunu belli etme eğer oda belli ederse sana
karşılık verme ilişkisini bitirmeden bişeyler yaşamayın
arkadaşım bunun adı nedir biliyormusun aldatmak....
sevgilisini seninle aldatan yarın bir gün senide bir başkasıyla aldatır
güvenme sakın
bide kendini o kızın yerine koy ayrı şehirlerde olduğun sevgilin
bi kızla böyle bir yakınlaşma yaşasa ne hissederdin
hoşuna gidermiydi
biraz empati... :delphin::delphin:

Sen benden önce yazmışın yawriiiiiiiiiiiiilülülülülülü lülülülülülü

Benim yazım senin yazını döver. hahahaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar:
lülülülülülü lülülülülülü

asıl topiğin sahibi bizi dövcek
topiğimin içine etmişiniz diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şey kem küm :bbo::bbo:
ne diyoduk nerde kalmıştık
empati kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aslında onun da şuan bahsettiğiniz gibi aldatma gibi bir düşüncesi yok. hatta her defasında arkadaşlığımıza vurgu yapan o. ama sanırım ben de farklı bişeyler buldu ve kendini geri çekemiyor. ama kötü bir düşüncesi yok buna eminim. yani bana sevgiliymişiz gibi davranmıyor. hemşo , kanka gibi muhabbetler ediyoruz... ikimiz de hoşlandığımızın farkındayız fakat ikimiz de bunun yanlış olduğunu biliyoruz. ve bu arkadaşlığın yanlış yerlere gitmesini sürekli engelliyoruz.
kız arkadaşının yerinde olsam üzülürdüm tabii. Ama ben şöyle düşünüyorum. Daha önce çoğu kez ayrılmışlar bi sorun var demek ki bu yakınlığı bende bulduğuna göre. ve kısa süre önce tanıştığı ama hoşlandığı biri için de bırakmayı göze alamıyor olabilir. Benim için bırakmasını ben de istemem. mutlu olamam o şekilde. içimde hep o bayanın acısı kalır.
Eğer ayrılacaksa bile benim yüzümden ayrılmasın.

Şimdi ne yapayım. muhabbeti arkadaşlığı kesip bitireyim mi... yoksa böyle devam mı edeyim ?

Onların ki geçici bir süreç de olabilir. Her ilişkide inişler ve çıkışlar olur. Sen bunu bilemezsin. Ayrıca sana öyle demediğini nerden biliyosun. Belki adam evli bile... Nerden bilebilirsin...

Ayrıca madem kız arkadaşı var, neden netten biriyle böylesine bir muhabbete girmiş. Her gün telefonda görüşüyosunuz.... Bunun ADI arkadaşlık sadece, kendi değil.....
Bir aydır taşıyosunuz ve hergün telefonlaşıyosunuz, bana hiç masum bir adam gibi gelmedi...
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

aslında onun da şuan bahsettiğiniz gibi aldatma gibi bir düşüncesi yok. hatta her defasında arkadaşlığımıza vurgu yapan o. ama sanırım ben de farklı bişeyler buldu ve kendini geri çekemiyor. ama kötü bir düşüncesi yok buna eminim. yani bana sevgiliymişiz gibi davranmıyor. hemşo , kanka gibi muhabbetler ediyoruz... ikimiz de hoşlandığımızın farkındayız fakat ikimiz de bunun yanlış olduğunu biliyoruz. ve bu arkadaşlığın yanlış yerlere gitmesini sürekli engelliyoruz.
kız arkadaşının yerinde olsam üzülürdüm tabii. Ama ben şöyle düşünüyorum. Daha önce çoğu kez ayrılmışlar bi sorun var demek ki bu yakınlığı bende bulduğuna göre. ve kısa süre önce tanıştığı ama hoşlandığı biri için de bırakmayı göze alamıyor olabilir. Benim için bırakmasını ben de istemem. mutlu olamam o şekilde. içimde hep o bayanın acısı kalır.
Eğer ayrılacaksa bile benim yüzümden ayrılmasın.

Şimdi ne yapayım. muhabbeti arkadaşlığı kesip bitireyim mi... yoksa böyle devam mı edeyim ?

ben, o kızın yerine kendimi koyuyorum. netten tanıştığı, bir kızla konuşmasını, kanka muhabbeti, yapmasını ,başbaşa görüşmesini, asla istemezdim. bir kızla, başbaşa sohbetler..ister hemşo,ister kanka olsun. eski bir arkadaşlık ,benden önceki bir kankalık,yılların getirdiği bir dostluk olsa hadi bir derece...ama bu ilişki,bana çok ters..

Son düzenleyen: Moderatör:
kız arkadaşı olan adam benimle ne halt yiyor diye oturup düşünmediniz mi?
bu adam o kızı aldatıyorsa,ondan ayrılsa bile sizi de aldatacak..
Allah'ım bu kızlar kör desem kör değil aptal desem alpatal değil..
yemin ederim kafam basmıyor bende bir salaklık var galiba..
güzel kardeşim iki kızı aynı anda götüren adama mı ümit bağlıyorsun?

ben, o kızın yerine kendimi koyuyorum. netten tanıştığı, bir kızla konuşmasını, kanka muhabbeti, yapmasını ,başbaşa görüşmesini, asla istemezdim. bir kızla, başbaşa sohbetler..ister hemşo,ister kanka olsun. bana ters. eski bir arkadaşlık ,benden önceki bir kankalık,yılların getirdiği bir dostluk olsa hadi bir derece...ama bu ilişki,bana çok ters..

Vallaaa gülümmmm!!! İsterse, ana rahminde dosluk kurmaya başlamış olsun.
Her gün telefonlaşmalar, bilmem neler beni bozar... Dostluğun da bi ayarı var...
Ayarı bozdun mu dostluk olur sana, POSTLUK....
-tatlicadiarzu-

Back
X