seviyorum ama kız arkadaşı var...yardım !!!

Kankasiniz, arkadassiniz...tamam, guzel...ortak noktalariniz çok, oda guzel
O zaman seni sevdigi, yada çiktigi kizla tanistirsin...
1- O asla boyle birsey yapmaz, yapamaz da çekinir o kizdan, utanir, soyleyemez
2- Sen asla o kiza tanismak istemezsin cunku o kanka dedigin adama asiksin zannediyorsun (1 ay çok kisa bir sure)
Simdi...
Bu isin sonunu biliyorsun degilmi ? eninde sonunda, o adam, gece mesajlasirken sana hos olmayan (sevgilisi olan bi adam için) mesajlar çekecek
(seni dusunuyorum, hayalimdeki kadinsin, vs vs)
Ila ki, hos olmayan durumlar olacak
Ve sen 3uncu sahis olacaksin, metres olacaksin
Bunu onlemek için...gorusme, konusma.
Eger ki ayrilirsa (olmuyorsa) ve seninle konusursa o zaman ok. sen bilirsin.
Ama hala o kizla beraberken bu arkadasliga devam ettirme cunku sonunu gayet iyi biliyorsun.
Basligi gorunce herkes gayet iyi anladi zaten durumu.

1 ay içinde tanidigin biri içinmi agliyorsun ? ya yapma...

ne olur beni birakma, gitme, dedi...ya bir ay sonra ismini hatirlamazsa ?

yapma...boylesi daha iyi. O kizin gunahi ne ? hiç birseyden haberi yok, hem aralarinda ki iliskiyi asla bilemezsin.

Ondan kız arkadaşımla zaten mutlu değilim ayrılıcam ve ben seni istiyorum demesini beklerdim. Ama onun demek ki böyle bi niyeti yok. Ve benimle sadece vakit geçiriyodu. senağlama

Ama onu bırakmak istemiyosa başka bi kızla nasıl bi gönül bağı kurabilir. Anlamıyorum.

Ondan kız arkadaşımla zaten mutlu değilim ayrılıcam ve ben seni istiyorum demesini beklerdim. Ama onun demek ki böyle bi niyeti yok. Ve benimle sadece vakit geçiriyodu. senağlama

Ama onu bırakmak istemiyosa başka bi kızla nasıl bi gönül bağı kurabilir. Anlamıyorum.

canım benim sen bu dünyaya kozadan yeni çıkmış kelebek gözüyle mi bakıyorsun allahaşkına... son cümlenin cevabını gerçekten bilmiyor musun ?

bahsi geçen şahıs ERKEK ... bence bu birçok şey ifade etmeli sana...

tüm mesajları okudum ... ve sonuna gelince gerçekten şaşırdım... ne demek ayrılalım... hangi iki arkadaş arasında geçer böyle bir cümle ... ayrılalım ... allahım ya gülsem mi kızsam mı bilemedim... resmen sevgilisini seninle aldatmış... sen de sevgilisini aldatmasına aracı olmuşsun.... tebrikler...

tanımadığım 2 insan hakkında yorum yapmazdım ama bu yorumu yapmak için yeterince fikir sahibi olduğumu düşünüyorum...

bir de bu adam ve diğer kıza yaşattıklarınız için ağlayacaksan buyur ağla ... :kızgın:

bir mutsuzluğa bir mutluluk yaratmak, isteği....peki deseydi vicdanınız rahat edecekmiydi....
tabiiki demeye niyeti yoktu,
anlaşılmayacak bir şey yok... 2 kişiyi idare eden erkek örneği. bu kadar basit...:delphin:

nefret ediom böle erkeklerden yaa.. walla kusura bakma ama kız ark ı olduğunu öğrenince ona karşı bişiler de hissedio olsan sessizce geri çekilmen gerekirdi.. onun duygusal bişiler sölemesine yada öle davranmasına bile tepkili olmalıydın.. her yerde pohpohlansın bu erkekler.. ne benciller yaa.. onlara bu şansı vermeyelim bizde dimi ;) o kıza da yazık yaa..

akılla kalp her zaman uyuşmaz,
benim başıma da geldi bunlar, herzaman yeşil ışık yakarlar ama net birrşey söylendiğinde senin hüsnü kruntundu şeklinde davranırlar. bende sevgilisi olduğundan hiç haberim olmadığı için kendimi fena halde kaptırmışken, ayaklarım yerde gezmezken, hergün işe şarkılar söyleyerek giderken, bi şokla sevgilisi olduğunu öğrendim, benim için de hiç kolay olmadı, çünkü o elektriği ömrüm boyunca kimsede hissetmedim. ama arkama bakmadan gitmem gerekiyodu ve gittim. kolay olduğundan değil, olması gerektiğinden...
ağlaya ağlaya şehri bile terkettim, kaçtım
ömrümün en zor senesini geçirdim
ama bundan da çok şey çıkardım, çok şey öğrendim, şuan vicdanım rahat, geriye döndüğümde hala kendimi takdir edebiliyorum. mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz, her ne şekilde olursa olsun, bir ilişkisi var, ve emin ol, ayrılmak istiyorum da ayrılamıyorum, aslında mutsuzumlar, aslında sevmiyorumlar koca bi yalan, onların doyumsuzluğu, başka bişey değil.
sana tek sözüm arkanı dön ve git...

akılla kalp her zaman uyuşmaz,
benim başıma da geldi bunlar, herzaman yeşil ışık yakarlar ama net birrşey söylendiğinde senin hüsnü kruntundu şeklinde davranırlar. bende sevgilisi olduğundan hiç haberim olmadığı için kendimi fena halde kaptırmışken, ayaklarım yerde gezmezken, hergün işe şarkılar söyleyerek giderken, bi şokla sevgilisi olduğunu öğrendim, benim için de hiç kolay olmadı, çünkü o elektriği ömrüm boyunca kimsede hissetmedim. ama arkama bakmadan gitmem gerekiyodu ve gittim. kolay olduğundan değil, olması gerektiğinden...
ağlaya ağlaya şehri bile terkettim, kaçtım
ömrümün en zor senesini geçirdim
ama bundan da çok şey çıkardım, çok şey öğrendim, şuan vicdanım rahat, geriye döndüğümde hala kendimi takdir edebiliyorum. mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz, her ne şekilde olursa olsun, bir ilişkisi var, ve emin ol, ayrılmak istiyorum da ayrılamıyorum, aslında mutsuzumlar, aslında sevmiyorumlar koca bi yalan, onların doyumsuzluğu, başka bişey değil.
sana tek sözüm arkanı dön ve git...

seni tebrik ediorum canım.. biliorum üzülmüşsündür ama ben çok inanırım şuna: birini mutsuz ederek mutlu aslaa olunmuo.. umarım şuan mutlusundur, deilsen bile olursun eminim..

seni tebrik ediorum canım.. biliorum üzülmüşsündür ama ben çok inanırım şuna: birini mutsuz ederek mutlu aslaa olunmuo.. umarım şuan mutlusundur, deilsen bile olursun eminim..

sağol canım
ben bu kuyruk acısını 2 yıldır çekiyorum
keşke iş bu kadarla kalsaydı, daha sonra başka şeyler de yaşadım, çözemedim, hiçbişey anlayamadım, sürekli sordum sordumkendii kendime, hiçbi cevap alamadım, çok düşündüm, neden neden bana söylemedi, öğrendiğimde neden bana açıklama yapma gereği hissetti, neden bana yeşil ışık yaktı, sadece kankamıydık gerçekten, yoksa öğrenmesem daha uzun süre saklayacakmıydı beni de sevgilileri arasına mı alıcaktı?
hiçbişeye cevap bulamadım, hiçbişeyi açıklığa kavuşturamadım, ama son olarak nedenleri sorgulamaktan da vazgeçiyorum, neyse ne dedim artık, sorguladıkça işler daha da karışıyo.
ama şundan eminim, yapamadıkları şeyleri kanka başlığı altında yapmaya çalışıyolar.
kendini kullandırtma diyorum sadece.
ne alakası var kankayız biz:mymeka: nefret ediyorum bu durumdan
lethemcim soruna dönücek olursak ben şuanda mutluluğu bulmuş değilim, ama içim rahat, tek sorunum bidaha kimseyi böyle sevemicem gibi geliyor, çünkü biriyle bi iliişkim oldu, onu unutmak için, elini bile tutmak istemedim, bundan sonra karşıma çıkan insanlarla hep böylemi hissedicem diye korkuyorum.

seni anlıyorum sahsıma_munhasır, canım, ben de öyleyim, kimsenin deil elini tutmak yanında dolaşmayı bile istemiorum.. ama bi gün geçicek bunlar ve vicdanının rahat olması çok önemli.. inş karşına çok daha iyileri çıkar canım..

Back
X