- 13 Ekim 2017
- 7
- -2
- 86
- 41
- Konu Sahibi Gulsum naz
-
Ne yaşadınız?Selam kızlar 2 hafta önce bir şey yasadm, keşke olmasaydı amma kadınız mutlu olmak isteriz sevilmek sevmek isteriz, en kötüsü da inanırız insanlar ne kadar bencil kötü menfaatci olmuş megersem seviyor diye zan ederiz yardm ederiz sonuç 0000 kimsenin sevgisine inanmayın kızlar
Tamam.Selam kızlar 2 hafta önce bir şey yasadm, keşke olmasaydı amma kadınız mutlu olmak isteriz sevilmek sevmek isteriz, en kötüsü da inanırız insanlar ne kadar bencil kötü menfaatci olmuş megersem seviyor diye zan ederiz yardm ederiz sonuç 0000 kimsenin sevgisine inanmayın kızlar
Şunu yaptık bunu ettik gibi şeyler mi?Sevgılıydık arkadaşına hakkımda çirkin şeyler anlatmış
Hemde olmayan yalanlar ileŞunu yaptık bunu ettik gibi şeyler mi?
Üzülme lütfen sana gerçekten değer verenlerin kıymetini bileceksin.bunlarda tecrübe.Sevgılıydık arkadaşına hakkımda çirkin şeyler anlatmış
İftiracı yani çok tehlikeli cokkkkHemde olmayan yalanlar ile
Selam kızlar 2 hafta önce bir şey yasadm, keşke olmasaydı amma kadınız mutlu olmak isteriz sevilmek sevmek isteriz, en kötüsü da inanırız insanlar ne kadar bencil kötü menfaatci olmuş megersem seviyor diye zan ederiz yardm ederiz sonuç 0000 kimsenin sevgisine inanmayın kızlar
Adam değilmiş. Üzülme.Sevgılıydık arkadaşına hakkımda çirkin şeyler anlatmış
Yüzüne çay döktüm bardağı attım şerefsiz, etek giy erkek değilsin dedim engelledmSevgi-aşk-güven dikkat edipte hangi kişiymiş bu acaba diye çabalanarak bulunmaz canım.
İnanki en büyük faktör doğru yerlerde-doğru çevren ve şans olması.
Birde şu çok dikkatimi çeker; sevdiğini çok özlediğini belli etmeyeceksin o zaman nedense o belli etmeye başlıyor, ipleri eline alıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?