- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Ailem olsun istiyorum dıyıp sevmedıgınız adama umut veriyorsunuz isteduygu ile oynamıyorum ya ailem olsun istiyorum bana aile olabileceğini gördüğüm için değer veriyorum saygı duyuyorum insan olarak da seviyorum. Fakat cinsellik vs rahatsız ediyor. Yani evliliği de ben cinsellik ağırlıklı bir şey olarak görmüyorım. Hayat arkadaşlığı olarak görüyorum. O da öyle görürse ne ala . Görmezse o zaman düşünürüm diyorum.
ilk evlilik teklifi aldığımda çok mutsuz olmuştum ağlamıştım falan ama biraz zaman sonra düşününce oturdu bende.
Ailem olsun istiyorum dıyıp sevmedıgınız adama umut veriyorsunuz iste
Evlilik cinsellik agırlıklı bir sey ayrıca.
Yarısı saygı yarısı cinsellik. Sevgı zaten mecburi.
Adam umarım sevilmediğini fark eder ve sizden ayrılır
duygu ile oynamıyorum ya ailem olsun istiyorum bana aile olabileceğini gördüğüm için değer veriyorum saygı duyuyorum insan olarak da seviyorum. Fakat cinsellik vs rahatsız ediyor. Yani evliliği de ben cinsellik ağırlıklı bir şey olarak görmüyorım. Hayat arkadaşlığı olarak görüyorum. O da öyle görürse ne ala . Görmezse o zaman düşünürüm diyorum.
ilk evlilik teklifi aldığımda çok mutsuz olmuştum ağlamıştım falan ama biraz zaman sonra düşününce oturdu bende.
Bilmiyorum ya bir denicem. Bakalım olursa olur mutlu oluruz olmazsa da dünyanın sonu değil ya. Denemeden bilemeyiz.Evliliğin büyük kısmı cinsellik. Cinsellik kötü gittiğinde evlilik de kötü gidiyor.
Beş senedir evliyim, cinsellik lohusalıkta aksadı kedi köpek gibiydik.
Evlilik hayatı böyle bir şey değil
Tatlım, evlilik çok sevdiğin biriyle bile zor. Gerisini sen düşün. 30 uma geldim son şanslarım falan diye bakma olaya.öyleyim öyleyim de duygularım yanlış insanların elinde heba oluyor. Şimdi ben 30 yaşımdayım . Geçen düşündüm totalde 6 kez aşk acısı çekmişim . Bunlardan 2 si sağlığımı fln kaybettirecek kadar şiddetli idi. Aşk benim dengemi bozuyor mutsuz ediuor. Bende orta da yok maalesef ya çok aşık oluyorum ya iğrenme durumunda kalıyor. Ama belki birine alışabilirim diye düşünüyorum.
Hayat arkadaşliği icinde cinselliği de bulunduran birşey.duygu ile oynamıyorum ya ailem olsun istiyorum bana aile olabileceğini gördüğüm için değer veriyorum saygı duyuyorum insan olarak da seviyorum. Fakat cinsellik vs rahatsız ediyor. Yani evliliği de ben cinsellik ağırlıklı bir şey olarak görmüyorım. Hayat arkadaşlığı olarak görüyorum. O da öyle görürse ne ala . Görmezse o zaman düşünürüm diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?