tepkisi sert diye korkup devam mı ettiniz?
insanlar düğüne 1 gün kala ayrılıyor
kabul mu ettiniz teklifi peki?
evliliği askıya alalım birbirimize zaman verelim diyin en azından
sevgiliniz sizi sıkıştırıyor gibi geldi kaçırmadan baskı ile evlenelim diye
Igrenme oldu mu olmadı mı?
Igrenme oldu ise asla evlenmeyin.
Size o evlilik hayati zul olur.
yok arkadaşım olmaz o işiğrenme oldu
iğrenme oldu
Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat amaç evlenmek için değil. Benim kendimde aşırı eksiklerim var. Tamamlayamıyorum. Yaşadığım ağır şeyler var değiştirilmeyen. Ruhum sokak kedisi gibi . Kimseye güvenmiyor. Gerçekten yemeğimi zehirlemeyeceğine azıcık inandığım birine şans vermeyi aklımdan geçiriyorum.Ciddi olamazsınız ya.
On yaşında bir insan bile öpüşmeye tahammül edemedği insanla evlenmeyi düşünmez. Evlenince sevişeceksiniz. Aynı tuvaleti kullanacaksınız. Yeri gelecek hastalanacak, ateşlenecek ter kokacak, kusacak.
Ve siz sırf evlenmek için kendinize bunu reva görüyorsunuz.
Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat amaç evlenmek için değil. Benim kendimde aşırı eksiklerim var. Tamamlayamıyorum. Yaşadığım ağır şeyler var değiştirilmeyen. Ruhum sokak kedisi gibi . Kimseye güvenmiyor. Gerçekten yemeğimi zehirlemeyeceğine azıcık inandığım birine şans vermeyi aklımdan geçiriyorum.
etmek zorundaydım insanların içinde rezil edemezdim. De henüz aile tanışması falan olmadı.
Hayır tabiki değil. Ben kendisi ile bir ilişki yaşamadım. Sadece düşünmüştüm. Bu hayatımda 6 aydır olan birisisenden 25-30 yaş buyuk olan adammı bu
açıklamalarınız için teşekkür ederim. Uzun uzun yazmışsınız helal edin.Ve iğrendiğiniz bir adamla her gece aynı yatağa girmek, sevişmek, aynı tuvalete girmek istiyorsunuz.
Gerçekten kendinize düşmanlık ediyorsunuz.
Evli bir insan olarak diyorum bunu.
Evlilik flört etmek gibi değil.
Çok yorgun olduğunda horlayacak, ishal olacak evi kokutacak, ateşlenecek ter kokacak, o gün ekstra çok yol yürüyecek ayakları kokacak, bazen sarımsak yiyecek öğlen ağzından koku gelecek milyon tane böyle şey olacak. Ve siz zaten flörtte tiksindiğiniz adamla bunları yaşamayı istiyorsunuz.
Ben aşık olup evlendim. Bazen kavga ediyoruz aynı yatakta uyumak bana zul geliyor. Hele ki sevmediğim iğrendiğim adamla aynı yatakta aynı yorgan altında uyuduğumu hayal dahi edemiyorum.
Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Ben üç uzun ilişkisinden ayrı kaızklar yedim, aldatıldım. Aldattığı insanla evlendi hatta.
Ama bunun faturasını kendime kesip kendime sevmediğim bir insanla aynı eve mahkumiyet yazmadım. Aynı ev hapis olurdu çünkü.
Keza seneler geçti, aşk acılarım, aldatılma acılarım geçti, 27 yaşında aşık olup 30umda evlendim.
Bir gün gelecek bu ruh halin geçecek. Acılar geçecek, aşk arayacaksın. Aynı evde birine mahkumken kendine kızacaksın.
Ölüm geçiyor, aşk acısı mı geçmeyecek. Bu tip hisler yoğunken büyük kararlar almamak lazım.
Pişman olursun.
Yazık etme kendine
Allahım çokça amin.sevmediği biriyle evlenip mutlu olan var mı yok mu bilemem ama sevmediği biriyle evlenen kişinin, gecenin köründe uyanıp yanında yatan insanı uyandırıp sarılmak istemeyeceğini, karşısındaki alakasız bir işle uğraşırken birden suratına bakıp mutlu olmanın vereceği hazzı bilmeyeceğini, araba kullanırken yanındakine bakınca içinin sevgiyle dolmayacağını vs vs vs söyleyebilirim.
Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat amaç evlenmek için değil. Benim kendimde aşırı eksiklerim var. Tamamlayamıyorum. Yaşadığım ağır şeyler var değiştirilmeyen. Ruhum sokak kedisi gibi . Kimseye güvenmiyor. Gerçekten yemeğimi zehirlemeyeceğine azıcık inandığım birine şans vermeyi aklımdan geçiriyorum.
Düğün yeri bakmaya başlamış ya ben ne yapıcam ya tüm ailesine de söylemiş
Bende bir tek hoşlantı vardı yaş 33 olmuştu aşırı derecede evde kaldım sendromu na girmiştim çok ilgiliydi üstüme düşüyordu gerçek yüzünün farkında değil dim evlendiğim ilk gün pişman oldum hem beni sevmediğini anladım hem de yalancı işe yaramaz olduğu nu gerçi evlilik isteği o kadar agır basıyor duki ne olursa olsun evlenicektim pişmanımmMerhaba sevgili kk hatunları, dün malumunuz 14 şubattı ve ben evlenme teklifi aldım .
sorun şu ki ben kendisini sevmiyorum buna karşın onun beni sevdiğinden eminim . Kendisi güvenilir ve iyi bir insan . Bana çok değer veriyor ve sanıyorum ki istediğim ve elinden gelen bir çok şeyi de yapar .
Yaşadığım bir çok aşk hüsranları . Olumsuz sonuçlanan nişanların sonunda şu sözü kendime vird edinerek “ seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal olsa unut” bu sefer sevdiğim değil de beni seven birine şans vermek istedim.
Ancak ben bu tekliften beri mutsuz ve korku içerisindeyim. Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almak istedim. Aşk beni çok ama çok acıttı bu saatten sonra yeni bir aşka yelken açamayacak kadar güvensiz, umutsuz ve isteksizim. Aşk hususunda osmanlı benim gibi çökmedi yani
Sahi siz olsanız ne yapardınız sizi seveni zehir olsa yutar mıydınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?