Sevmediği ile evlenip mutlu olanınız var mı 😢

etmek zorundaydım insanların içinde rezil edemezdim. De henüz aile tanışması falan olmadı.

Ciddi olamazsınız ya.
On yaşında bir insan bile öpüşmeye tahammül edemedği insanla evlenmeyi düşünmez. Evlenince sevişeceksiniz. Aynı tuvaleti kullanacaksınız. Yeri gelecek hastalanacak, ateşlenecek ter kokacak, kusacak.
Ve siz sırf evlenmek için kendinize bunu reva görüyorsunuz.

Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat amaç evlenmek için değil. Benim kendimde aşırı eksiklerim var. Tamamlayamıyorum. Yaşadığım ağır şeyler var değiştirilmeyen. Ruhum sokak kedisi gibi . Kimseye güvenmiyor. Gerçekten yemeğimi zehirlemeyeceğine azıcık inandığım birine şans vermeyi aklımdan geçiriyorum.

Ve iğrendiğiniz bir adamla her gece aynı yatağa girmek, sevişmek, aynı tuvalete girmek istiyorsunuz.
Gerçekten kendinize düşmanlık ediyorsunuz.
Evli bir insan olarak diyorum bunu.
Evlilik flört etmek gibi değil.
Çok yorgun olduğunda horlayacak, ishal olacak evi kokutacak, ateşlenecek ter kokacak, o gün ekstra çok yol yürüyecek ayakları kokacak, bazen sarımsak yiyecek öğlen ağzından koku gelecek milyon tane böyle şey olacak. Ve siz zaten flörtte tiksindiğiniz adamla bunları yaşamayı istiyorsunuz.
Ben aşık olup evlendim. Bazen kavga ediyoruz aynı yatakta uyumak bana zul geliyor. Hele ki sevmediğim iğrendiğim adamla aynı yatakta aynı yorgan altında uyuduğumu hayal dahi edemiyorum.
Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Ben üç uzun ilişkisinden ayrı kaızklar yedim, aldatıldım. Aldattığı insanla evlendi hatta.
Ama bunun faturasını kendime kesip kendime sevmediğim bir insanla aynı eve mahkumiyet yazmadım. Aynı ev hapis olurdu çünkü.
Keza seneler geçti, aşk acılarım, aldatılma acılarım geçti, 27 yaşında aşık olup 30umda evlendim.
Bir gün gelecek bu ruh halin geçecek. Acılar geçecek, aşk arayacaksın. Aynı evde birine mahkumken kendine kızacaksın.
Ölüm geçiyor, aşk acısı mı geçmeyecek. Bu tip hisler yoğunken büyük kararlar almamak lazım.
Pişman olursun.
Yazık etme kendine

açıklamalarınız için teşekkür ederim. Uzun uzun yazmışsınız helal edin.
haklısınız tabiki bunları düşünüyorum. Ama benim için tek neden aşk acıları değildi. Sadece fikir almak istedim hani benim durumumda olarak evlenen ve mutlu olan arkadaşlar bu baştaki irrite edici durumu aşabilmişler mi nasıl aşmışlar diye

Allahım çokça amin.

Annem babamla sevmeden evlenmiş. Evde kavga gürültü eksik olmazdı. En ufak bir kavgada annem zaten ben seni hiç sevmedim derdi babama. Ama babam sevmiş, babamın hissettigi duygusal yıkımı tahmin edebiliyor musunuz? Velhasıl boşandılar, ikisinin de kafası daha rahat

Düğün yeri bakmaya başlamış ya ben ne yapıcam ya tüm ailesine de söylemiş

Evlen.
Tabiki gercekten gördügün gibi iyi biriyse.

Düğün yeri bakmaya başlamış ya ben ne yapıcam ya tüm ailesine de söylemiş

E niye sevinmiyorsunuz?
Yahu.. yukarda yazdigim yoruma da pisman oldum adama acidim simdi..
Ne istediginizi bilin yani. Mantik evliligi yapmak isteyen bu durumda sevinmeliydi yani

Beğeniyorsan, sevebileceğine inanıyorsan olabilir bence, herkes aşk evliliği yapmıyor, görücü usulü evlenip mutlu olan insan da çok

Sen ona sevildigini hissettirmiyorsan neden evlenmek bir ömür gecirmek istiyor ki seninle.. yazik..

kendine de ona da yapma bunu. onun da sevilmeye hakki var, senin de sevmeye hakkin var. dolu dolu sevmezsen, evlilik surecinde icin kipir kipir olmazsa, gün saymazsan hic tadi olmaz inan bana.. hep cok sevenleri sevilenleri görür gözün ne yaptim ben dersin.

Bende bir tek hoşlantı vardı yaş 33 olmuştu aşırı derecede evde kaldım sendromu na girmiştim çok ilgiliydi üstüme düşüyordu gerçek yüzünün farkında değil dim evlendiğim ilk gün pişman oldum hem beni sevmediğini anladım hem de yalancı işe yaramaz olduğu nu gerçi evlilik isteği o kadar agır basıyor duki ne olursa olsun evlenicektim pişmanımm

Once bir sevgili olun, tanidikca seversin olabilir, yok iyice sogursan olmuyor demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…