Bende bir tek hoşlantı vardı yaş 33 olmuştu aşırı derecede evde kaldım sendromu na girmiştim çok ilgiliydi üstüme düşüyordu gerçek yüzünün farkında değil dim evlendiğim ilk gün pişman oldum hem beni sevmediğini anladım hem de yalancı işe yaramaz olduğu nu gerçi evlilik isteği o kadar agır basıyor duki ne olursa olsun evlenicektim pişmanımm
Hayırlısı olsunaslında tam da evlenme fikrine ısınmış alışmış ve karar vermiş gibiydimŞimdi bir karıştım .
Affedersiniz ama cinsel hayat nasıl olacak?iğrenme oldu
Bilmiyorum ki o kısmını düşünüyorum düşünmüyor değilim. Ama çok sıkıntı hissedersem belki anlayış gösterir . Benim ona alışmam için bir fırsat izin ve zaman verebilir. Bunu yaşayarak öğrenirim diye düşündüm.Affedersiniz ama cinsel hayat nasıl olacak?
Her gün koyun koyuna yatacaksınız. Sizi sarılıp öpmek isteyecek.
Nasıl olacak ki???
Öyle 1 gün değil 1 yıl değil, ömür boyu ığrendiğiniz biriyle nasıl yaşayacaksınız?
Bunları düşündünüz mü?
Evlilik bu değil malesef kendinizden emin olmadan başkasının hayatını da alt üst etmeyin belkilerle evlilik olmaz ..o kişi hep kendini size sevdirmekle geçirecek yA siz sevemezseniz..Bilmiyorum ki o kısmını düşünüyorum düşünmüyor değilim. Ama çok sıkıntı hissedersem belki anlayış gösterir . Benim ona alışmam için bir fırsat izin ve zaman verebilir. Bunu yaşayarak öğrenirim diye düşündüm.
Karşındakine yazık. Belki onu çok seven biri çıkacak karşısına. Ayrıca yazdıklarından mantıktan ziyade duygusal yönü ağır basan biri gibi geldin bana. Olmaz
Evlilik bu değil malesef kendinizden emin olmadan başkasının hayatını da alt üst etmeyin belkilerle evlilik olmaz ..o kişi hep kendini size sevdirmekle geçirecek yA siz sevemezseniz..
Evlilikte ten uyumu önemli sevmediğiniz birinin elinizi tutması bile tiksinç gelirken aynı yatağı paylaşmak apayrı bişey ..
O kişiye de yazık bi umutla evlenecek ama hep kendinden ödün verecek sırf siz onu sevin diye sizin onu kabul etmenizi bekleyecek yorucu olsa gerek
Evlilikte kavgalarda olacak ama kapıyı çalan yine sevdiğin adam olacak bi farklı bişi inşallah bu kişiyi seversin yada her ikinizde sevip sevileceğiiniz kişilerle ömür geçirirsiniz
ama tiksinme varsa o insanla bi ömür nasıl her gece aynı yatakta yatacaksınız yapmayın. sevmeseniz de en azından cinsel olarak beğendiğiniz birisi olsun bari.ben ten uyumunu beklerseeeeem evlenemem ki. Ten uyumum istisnasız olmayacak kişilere gitti 30 yaşıma dek. Bende orta yok ya deli divane aşık ya tiksinme . Ya hep ya hiç yani. Artık bu yaşa kadar kendimi bildiğimden sihirli değnek dokunacak değil ya diye düşünerek bu karara sıcak bakmaya başladım aslında.
ama tiksinme varsa o insanla bi ömür nasıl her gece aynı yatakta yatacaksınız yapmayın. sevmeseniz de en azından cinsel olarak beğendiğiniz birisi olsun bari.
hele ki kavga anında sevmediğiniz adama asla tahammül edemezsiniz öldüresiniz gelir. evlilikte çünkü anlaşmazlıklar olabiliyo. ben severek evlendiğim adama katlanamıyorum bazen siz nasıl katlanacaksınız
Sevmiyorsam evlilik teklifi derecesıne getirmem olayı en basta gorusmem umut vermem.
Teklifi alana kadar aklınız neredeydi?
İnsan duygusuyla oynayamayın ya. Valla vebali buyuk bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?