Sevmediği ile evlenip mutlu olanınız var mı 😢

aslında tam da evlenme fikrine ısınmış alışmış ve karar vermiş gibiydim Şimdi bir karıştım .

Ne bileyim ya.
İlginin, ince düşüncenin, şefkatin kölesiyim maalesef.
Beni gerçekten sevdiğine emin olduğum bir insanla evlensem zamanla severim gibi geliyor.
Öyle bi tip var bende.

Affedersiniz ama cinsel hayat nasıl olacak?
Her gün koyun koyuna yatacaksınız. Sizi sarılıp öpmek isteyecek.
Nasıl olacak ki???

Öyle 1 gün değil 1 yıl değil, ömür boyu ığrendiğiniz biriyle nasıl yaşayacaksınız?

Bunları düşündünüz mü?

Bilmiyorum ki o kısmını düşünüyorum düşünmüyor değilim. Ama çok sıkıntı hissedersem belki anlayış gösterir . Benim ona alışmam için bir fırsat izin ve zaman verebilir. Bunu yaşayarak öğrenirim diye düşündüm.

Evlilik teklifi etmiş sevildiğine inanmış adam. Bu duruma neden getirdiniz bir müddet aşka ara verseydiniz. Sevmediğin insan her kapığı açtığında karşında olacak. Kimin ne düşündüğü önemli değil sen Yaşayacaksın aynı evde sen ne yapardın onu düşün

Igrenme varsa olmaz bu çok net...
Başka bir şey söylemeye gerek yok.

Ceyl_an sevmiyo olabilirsiniz ama yakisikli buluyor musunuz begeniyor musunuz? Mesela sizi öpse dokunsa igrenir misiniz? Eger şu son soruma cevabiniz evetse bu iş asla olmaz. Evlenip 3 gun sonra bosanma dusuncesi üşüşür beyninize. İgrenmiyosaniz cekim hissediyosaniz begeniyosaniz tamam olabilir ama igreniyorsaniz asla sans yok. Kendinize de ona da yazik etmeyin.

Karşındakine yazık. Belki onu çok seven biri çıkacak karşısına. Ayrıca yazdıklarından mantıktan ziyade duygusal yönü ağır basan biri gibi geldin bana. Olmaz

Evlilik bu değil malesef kendinizden emin olmadan başkasının hayatını da alt üst etmeyin belkilerle evlilik olmaz ..o kişi hep kendini size sevdirmekle geçirecek yA siz sevemezseniz..
Evlilikte ten uyumu önemli sevmediğiniz birinin elinizi tutması bile tiksinç gelirken aynı yatağı paylaşmak apayrı bişey ..
O kişiye de yazık bi umutla evlenecek ama hep kendinden ödün verecek sırf siz onu sevin diye sizin onu kabul etmenizi bekleyecek yorucu olsa gerek
Evlilikte kavgalarda olacak ama kapıyı çalan yine sevdiğin adam olacak bi farklı bişi inşallah bu kişiyi seversin yada her ikinizde sevip sevileceğiiniz kişilerle ömür geçirirsiniz

Evlendikten sonra değil evlenmeden önce Biraz süre isteyin ilginiz olursa sevgi kıpırtıları bi adım atarsınız

Karşındakine yazık. Belki onu çok seven biri çıkacak karşısına. Ayrıca yazdıklarından mantıktan ziyade duygusal yönü ağır basan biri gibi geldin bana. Olmaz

öyleyim öyleyim de duygularım yanlış insanların elinde heba oluyor. Şimdi ben 30 yaşımdayım . Geçen düşündüm totalde 6 kez aşk acısı çekmişim . Bunlardan 2 si sağlığımı fln kaybettirecek kadar şiddetli idi. Aşk benim dengemi bozuyor mutsuz ediuor. Bende orta da yok maalesef ya çok aşık oluyorum ya iğrenme durumunda kalıyor. Ama belki birine alışabilirim diye düşünüyorum.

ben ten uyumunu beklerseeeeem evlenemem ki. Ten uyumum istisnasız olmayacak kişilere gitti 30 yaşıma dek. Bende orta yok ya deli divane aşık ya tiksinme . Ya hep ya hiç yani. Artık bu yaşa kadar kendimi bildiğimden sihirli değnek dokunacak değil ya diye düşünerek bu karara sıcak bakmaya başladım aslında.

ama tiksinme varsa o insanla bi ömür nasıl her gece aynı yatakta yatacaksınız yapmayın. sevmeseniz de en azından cinsel olarak beğendiğiniz birisi olsun bari.

hele ki kavga anında sevmediğiniz adama asla tahammül edemezsiniz öldüresiniz gelir. evlilikte çünkü anlaşmazlıklar olabiliyo. ben severek evlendiğim adama katlanamıyorum bazen siz nasıl katlanacaksınız

evet haklısınız fakat ben 30 yaşıma dek böyle isem bundan sonra da değişmem diye düşünce içindeyim. Ben birini cinsel olarak beğeniyorsam ona deli divane aşığımdır. Aksi halde çok yakışıklı bir adamı bile beğenemiyorum.

Canım ben 6 yıl çıktığım insanla evlendim ki evleneceğim aklımın ucundan geçmezdi çünkü uzun süreli ilişkilerde hep ayrıl barış vardır ve bir zaman sonra yıpranıyorsun ama hep şey derdim evlenirsem onunla evlenmezsem kimseyle derdim ki Allah’a bin şükür sevdiğim adam eşim oldu inanki sevmeden evlenmek işkence olur sana etrafımda çok örnek var biri var 15 sene geçmiş görücü usulü evlendi hala sevmiyor ufacık lafı zoruna gidiyor ve bir kere aşkım dediğini güzel kelime ettiğini duymadım o ev sana zindan olur sakın bu hatayı hayatına yapma

Sevmiyorsam evlilik teklifi derecesıne getirmem olayı en basta gorusmem umut vermem.
Teklifi alana kadar aklınız neredeydi?

İnsan duygusuyla oynayamayın ya. Valla vebali buyuk bunun.

Sevmiyorsam evlilik teklifi derecesıne getirmem olayı en basta gorusmem umut vermem.
Teklifi alana kadar aklınız neredeydi?

İnsan duygusuyla oynayamayın ya. Valla vebali buyuk bunun.

duygu ile oynamıyorum ya ailem olsun istiyorum bana aile olabileceğini gördüğüm için değer veriyorum saygı duyuyorum insan olarak da seviyorum. Fakat cinsellik vs rahatsız ediyor. Yani evliliği de ben cinsellik ağırlıklı bir şey olarak görmüyorım. Hayat arkadaşlığı olarak görüyorum. O da öyle görürse ne ala . Görmezse o zaman düşünürüm diyorum.
ilk evlilik teklifi aldığımda çok mutsuz olmuştum ağlamıştım falan ama biraz zaman sonra düşününce oturdu bende.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…