Sevmedigim adama bir sans versem mi?

merve_demir

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
44
2
6
Avusturya
Kizlar.. ayni konuyu farkli bir sekilde sormak istedim cünkü kafam karisik. Adet düzensizligim var ve kisirlik olabilir mi diye doktora gidiyorum, ve ya erken menopoz, gebelik sorunu olabilir mi vs. diye. Benden hoslanan bir erkek var. Ilk görüsmeye cagirdiginda ben onu tam olarak bilmiyordum ve gittigimde yanlis kisi oldugunu hissettim. Elektrik almadim, hosuma gitmedi.. ve bir süre sonra ondan vazgectim kesinlikle istemedigime karar verdim. üstünden zaman gecti ben baska insanlari düsünmeye basladim. Simdi ise kisirlik sorunu olabilecegini duyunca birden evlenmem gerek diye düsündüm ve bu adamin aslinda cok iyi biri oldugunu ve onunla mutlu olabilecegimi dusundum.. yurtdisinda yasiyorum, fazla türk yok burda. Baskasi da cikmaz karsima bu özelliklerde, anca görücü usulü türkiyeden. Adam dürüst, saygili, efendi birisi ve isi gücü egitimi güzel fakat kisa biraz ve yakisikli gelmiyor bana, hoslanti yok.. sizce adama bi daha sans verip tanimaya mi calismaliyim? Daha tanimiyorum bile, 3 kez topluca arkadaslarla görüstük az bisey konustuk. Ben bir kez icimden kesinlikle istemiyorum deyip yoluma devam ettikten sonra dönmek hic istemiyor canim. Sanki suc islemisim gibime geliyor.. bi de resimlerine bakinca hos gelmiyor gözüme, bazi fotograflari haric.. 23 yasindayim.. ne yapsam? sevgi sonradan olusur mu? yoksa elektrik cok mu önemli?:43: bana cok deger verecek gibi görünüyor. Ben sevmektense sevilmeyi tercih ederim.. yakisikliligi bos mu vereyim? kendim de ailemin dedigi gibi ondan güzel degilim acikcasi..

Kizlar.. ayni konuyu farkli bir sekilde sormak istedim cünkü kafam karisik. Adet düzensizligim var ve kisirlik olabilir mi diye doktora gidiyorum, ve ya erken menopoz, gebelik sorunu olabilir mi vs. diye. Benden hoslanan bir erkek var. Ilk görüsmeye cagirdiginda ben onu tam olarak bilmiyordum ve gittigimde yanlis kisi oldugunu hissettim. Elektrik almadim, hosuma gitmedi.. ve bir süre sonra ondan vazgectim kesinlikle istemedigime karar verdim. üstünden zaman gecti ben baska insanlari düsünmeye basladim. Simdi ise kisirlik sorunu olabilecegini duyunca birden evlenmem gerek diye düsündüm ve bu adamin aslinda cok iyi biri oldugunu ve onunla mutlu olabilecegimi dusundum.. yurtdisinda yasiyorum, fazla türk yok burda. Baskasi da cikmaz karsima bu özelliklerde, anca görücü usulü türkiyeden. Adam dürüst, saygili, efendi birisi ve isi gücü egitimi güzel fakat kisa biraz ve yakisikli gelmiyor bana, hoslanti yok.. sizce adama bi daha sans verip tanimaya mi calismaliyim? Daha tanimiyorum bile, 3 kez topluca arkadaslarla görüstük az bisey konustuk. Ben bir kez icimden kesinlikle istemiyorum deyip yoluma devam ettikten sonra dönmek hic istemiyor canim. Sanki suc islemisim gibime geliyor.. bi de resimlerine bakinca hos gelmiyor gözüme, bazi fotograflari haric.. 23 yasindayim.. ne yapsam? sevgi sonradan olusur mu? yoksa elektrik cok mu önemli?:43: bana cok deger verecek gibi görünüyor. Ben sevmektense sevilmeyi tercih ederim.. yakisikliligi bos mu vereyim? kendim de ailemin dedigi gibi ondan güzel degilim acikcasi..

Doktor size kısır olabilieceğinizi söyledi mi ? bence hemen karar vermeyin yaşınız çok genç karşınıza daha çok insan çıkar. Sevgi olmadan bir evliliği yürütmek zor sırf çocuk için dahi olsa bile

Doktor size kısır olabilieceğinizi söyledi mi ? bence hemen karar vermeyin yaşınız çok genç karşınıza daha çok insan çıkar. Sevgi olmadan bir evliliği yürütmek zor sırf çocuk için dahi olsa bile

yok söylemedi ama adet düzensizligim var zor olacak gibi .. ama öyle olmasa bile karsima kimse cikmaz bu ülkede :( yurtdisinda yok bizim ülkenin insani..

yok söylemedi ama adet düzensizligim var zor olacak gibi .. ama öyle olmasa bile karsima kimse cikmaz bu ülkede :( yurtdisinda yok bizim ülkenin insani..

Her adet düzensizliği kısırlık belirtisi olamaz. Adet düzensizliği yapan birçok sebep var bunların başında da stres geliyor. Kısmetin de varsa biri sen onun önüne geçemezsin. Oluruna bırak bence

Her adet düzensizliği kısırlık belirtisi olamaz. Adet düzensizliği yapan birçok sebep var bunların başında da stres geliyor. Kısmetin de varsa biri sen onun önüne geçemezsin. Oluruna bırak bence

evet stres cok bende ama uzun zamandir adet düzensizligim var ve bi sorun oldugu kesin. aylardir olmadim.. Oluruna birakmakla olmuyor. O benimle görüsmek istiyor, karari benim vermem gerekiyor. Simdi umut verdim ona, zamanim oldugunda görüselim dedim ama ya görüstügümde ordan kacip gitmek istersem diye korkuyorum :S

Bence elektrik alamadigin sevmedigin birine sans verme cunku o sana ne tur guzellikler yaparsa yapsin sen onu sevmedigin icin onun yaptigi guzellikleri farkedemiyeceksin mutlu olamzsin ve o kisi bunun farkina vardginda o da mutsuz olcak gercekten sevmek o kisiden olumlu enerji almk cok onemli ona gore dusun kalbinden geceni yap...

Bence elektrik alamadigin sevmedigin birine sans verme cunku o sana ne tur guzellikler yaparsa yapsin sen onu sevmedigin icin onun yaptigi guzellikleri farkedemiyeceksin mutlu olamzsin ve o kisi bunun farkina vardginda o da mutsuz olcak gercekten sevmek o kisiden olumlu enerji almk cok onemli ona gore dusun kalbinden geceni yap...

ama diger seyleri cok iyi.. belki hic cikmaz karsima istedigim gibi biri :/ nerden bilecem

Yasin cok genc karsina cikar bu kadar umitsiz olma bence..ama su an anlattigin gibi bisey yasiyorum.tamam sevmiyorum tipimde degil zaten unutamadigim biri var aklimda orasi ayri konu ama bana verdigi deger ilgi beni mutlu etme cabasi hosuma gitmeye basladi diyebilirim..bilmiyorum devami gelir mi ama su an gorusuyorum..cok karamsarsan dene madem kimse seni zorla evlendiremez..denemeden bilemessin...ama tekrar yaziyorum cok gencssin kimse cikmaz diye dusunme bunuda dene,tani olmadi olmaz...zorla degil yaa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır verme kısa ve net :20:

2 gün sonra sevgilimi sevmiyorum aldatıyorum konularını okumak e kimsenin aldatılmasını istemiyoruz:ssz:

sevmediğiniz adamlarla birlikte olmaktan vazgeçin:51: (seveceğiniz birini beklemek çokmu zor)

Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. Baştan herşeyi normal olan kadınlarımız bile tedavi görüyor. Çok ince işler bunlar. Sevmediğin birine sırf çocuk için şans vermen başlı başına hata olur. Hayatı akışına bırak. Karşına gerçekten seveceğin insanlarda çıkacaktır, acele etme

bi doktora gidinde öyle karar verin bence 6 aydır benimde düzensizliğim vardı bugün gittim doktor söktürücü verdi ve 3. günümde çagırdı homon testi yapılcak böyle şeyleri kafanızda kurup hayatınızı etkiliycek kararlar vermeyin...

kizlar jinekologa gittim öyle bir sorunum yokmus :) oleeyyy :) ama baska bir sorun cikti önemli olmayan ama cocugum olurmus :)) :16: ama ben yine de kadere inandigim icin bu adama bir sans vermeye karar verdim, ne dersiniz?

Sadece çocuk sahibi olup sonra boşanacaksan olabilir. Evlenmek için bazı notlar almışsındır.. Tipinden çok senin arkadaşların nasıl insanlar sen nasıl birisin kiminle hayatı paylaşabilirsin. Bence ailene uygun mu senin hayatına uygun mu bunlarda önemli.. zaman ver biraz daha bazı sevgiler zamanla olur. bebek de olmayacaksa olmaz.. Allah bilir ... sen istersin bebeği Allah nasip etmez.. İstemezsin nasip olur.... bize sorarak çıkmazsın bu fikirden kendi listeni hazıla...

Sans ver tabi hemen evlen diye bi kural yok baktin olmadi ayrilirsiniz..kismet bu isler..cok yakisikli biri olur sana deger vermez yada kotu huyu cikar tipsiz olur iyi biri olur seni el uatunde tutar tipi olmasada huyu etkiler bilemezsin...tabii karar senin ama denemektende zarar gelmez bence

Sans ver tabi hemen evlen diye bi kural yok baktin olmadi ayrilirsiniz..kismet bu isler..cok yakisikli biri olur sana deger vermez yada kotu huyu cikar tipsiz olur iyi biri olur seni el uatunde tutar tipi olmasada huyu etkiler bilemezsin...tabii karar senin ama denemektende zarar gelmez bence

Evet şans verecem ama geriye bakınca güzel bir aşk hikayesi kalmıyor diye üzülüyorum :/ ben onu istemediğime karar vermiştim çünkü, başkalarını düşündüm, şimdi ise geri dönünce suçlu hissederim kendimi :( ihanet etmiş gibi geliyor bana ama aslında daha tanışmadık bile , ama dönüp tekrar denemek istiyorum . Keşke ilk başta böyle hissetseydim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben bu sorunu kendi adıma cevaplayayım, fiziksel çekim hissetmediğim bir insanla dünya iyisi de olsa evlenemem. düşünsene, sana dokunmasından zerre kadar hazzetmediğin bir insanla birarada yaşamak nasıl bir işkence olurdu? evet belki evlilik sadece tensel temel üzerine oturmuyor ama evliliğin ilk olmazsa olmazı fiziksel çekimdir. sonrasında belli başlı karakter özellikleri ve değer yargıları geliyor. tabii herkesin önceliği farklı da olabilir. ben kendi düşüncelerimi paylaştım..

sonucunu merak ediyorum gerçekten..

benim de böyle bi durumum var, senelerdir hiçbir karşılık beklemeden beni sevdiğini söyleyen, bekleyen biri. dünya iyisi. benzer yönlerimiz de var. senelerce bende bu ikilemle gelip gittim. ondan uzaktayken tamam diyorum bir şans vereceğim. işii gücü yerinde, yakışıklı, bi dediğimi iki etmez. yanına gidince kaçmak istiyorum, eve dönmek için, gün bitsin diye dua ediyorum. olmuyor. en sonunda tüm ilişkimi kestim. bende üzüldüm, o da üzüldü. ama olmayınca olmuyor işte. :5:

Back
X