- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
-
Daha önce geri çekmeye calıstı aşık da olmadım baglanmadım da. Kaldı ki aşk gibi bir kavramın bu kadar basite ve vur-kaça ındırılmesıne de oldukca karsıyım. Bir gun sevebilirim ümidi vermedim daha önce ayrılmaya kalktım ki hatta bir keresınde kendisi ayrıldı fakat daha sonra istemedıgımı bıle bıle annesını devreye sokarak yıne barısmaya calıstı. Ben ayrıldım gozumun önünde astım krizi gecırdı. Bu ilişki zaten hıcbır sey hıssetmedıgım halde baslamadı. Hoşlandım baslarda sonra ise bır takım zayıf yonleri soguttu beni.
erkek arkadasiniz siz ona asik olmadiginiz icin oyle davraniyor. Av-avci muhabbeti hosuma gitmezken; bu benzetmeyi direkt yapmak istiyorum. Erkekler her zaman avci konumunda olmaktan mutluluk duyarlar. Egolarini bu his besler ve ona gore hareket ederler. Eger siz av konumundan cikarsaniz; yani kendinizi ona bagli ve ona asik hissettirirseniz erkek arkadasiniz sizin gozunuzun icine bakacak kadar hayranlik beslemeyecek. Yani su an siz ve erkek arkadasiniz degil egolariniz birbirini yasiyor !
Ben anlamiyorum saygi dolu bir adamsa size iyi davraniyorsa siz neden 6 aydir hayatinizda tutuyorsunuz ki.. biraz empati kurun. Ileride bir oglunuz oldugunda bir kizin onu hayatinda bu sekilde aylarca tutmasini dusunurseniz akliniz yerinizden cikar sinirden. Biraz empati ve gerçek bir vicdan olgusu ile olgunca bir harekette bulunarak aklinizi harita yapip erkek arkadasinizla konusun.
cunku kusura bakmayin ama tavriniz bana erinlik cagindaki hani herkes bana asik ben asik degilim diyen simarik kiz cocuklarini animsatti.
guclu ve kendinden emin biri olsaniz bunu o erkek arkadasa yapmaz idiniz.
Kendinizi bu kadar ustun gormeyin. Kimse yoklugunuzla hayattaki degerini kaybetmez
Şimdi hepimiz şunu biliyoruz ki, o eleman kendini biraz geri çekerse, ona 2 ayda aşık olur, 3 ayda bağlanırsın. Bu kenarda dursun.
Muhtemelen ona bu aklı verecek kimsesi olmadıgından bunu asla yapmayacak ve ona olan hislerin asgari seviyede kalacak. Bu da kenarda dursun.
Onun, seni onun seni sevdiği kadar sevmediğinden haberi olsa bile, hani günah demeyelim de, karma'dan korkmak lazım evet. Ah almaktan değil de, onu fazla sevmediğini bile bile ona "bi gün sevebilirim ümidi" verdiğin için ilerde karmanın seni dövmesinden korkman daha mantıklı, söyliyim.
Benim kendimi üstün görmemi nereden cıkardınız yahu ? Yani yazılanları okumadınız galıba ben zaten cok kere konusup ayrıldım ve kesın tavır sergıledım zaten. Zaten suan empatı kurdugum ıcın actım bu konuyu. Yanı o ne yaparsa yapsın sevsın el üstünde tutsun ben bununla egomu tatmın ederim havasında olsam zaten bu derde de düşmezdim açıkçası. Yoklugumla gayet ıyı yasayacagını bende dusunuyordum ne hattım kaldı degıstırmedık ne öğrencı evim ama sürekli saglıgıyla tehtıt edince es gecemıyosunuz ister istemez. Kendısını de gectım annesı devreye gırdı. Yani şurada bir tavsıye ıstıyorum ne sımarıklıgım ne vıcdansızlıgım kaldı. Artık buna bir son vermek ıcın burada tavsıye ıstıyorum bunu yasayan birileri var mıdır bır tavsıye verır mı bır öğüt verır mı nabıyım diye. Olgunca hereketımı gosterdım çok kere ama bana yaptıgı onca iyilik varken bunun onu kırarak son bulmasını ıstemıyorum. Bu konuyu da bunun için actım bi ikilemdeyım. Şu yorumlarınızı düşünerek yazın biraz ya.
Katılıyorum.Şimdi hepimiz şunu biliyoruz ki, o eleman kendini biraz geri çekerse, ona 2 ayda aşık olur, 3 ayda bağlanırsın. Bu kenarda dursun.
Muhtemelen ona bu aklı verecek kimsesi olmadıgından bunu asla yapmayacak ve ona olan hislerin asgari seviyede kalacak. Bu da kenarda dursun.
Onun, seni onun seni sevdiği kadar sevmediğinden haberi olsa bile, hani günah demeyelim de, karma'dan korkmak lazım evet. Ah almaktan değil de, onu fazla sevmediğini bile bile ona "bi gün sevebilirim ümidi" verdiğin için ilerde karmanın seni dövmesinden korkman daha mantıklı, söyliyim.
Gayet dusunerek yaptim yorumumu. Universite okudugum zamanlarda edindigim tecrubelerle de gormustum bunu. Ne dememizi bekliyorsunuz bilmiyorum. Ama ne yaparsa yapsin umrunuzda mi peki? Intihar mi edecek allah korusun. Annesinin konusmasini size degil ogluna yapmasi gerekirdi. E annesinin soz geciremedigi ogluna siz hicbir sey yapamazsiniz. Bu yuzden emin olun ki; siz kararli ve soguk konustuktan sonra o da sanirim anlayacaktir.
Bir de şu hayatta ah'in tutmadigini gormedim ben. Allah herkesi haksiz ahlardan korusun dilerim. Kolay gelsin. Umarim diger arkadaslarin yorumlari size isik olur.
Üniversıte okudugunuzda edindiğiniz tecrubelerınız benı ılgılendırmıyor acıkcası. Ben o tecrubelerınıze ornek degılım çünkü. Ben de ahdan korktugum ıcın onunla onun da artık anlamasını ve bana kin gütmeden bitmesının yolunu aradıgım ıcın actım konuyu fıkır edınmeye calısıyorum. Çok şükür öyle bir itici egoya sahıp degılım. Dedıgım gıbı kararlı ve soguk konustuklarımın haddi hesabı yok. Kendımce ondan sakladıgım veya ümit verdıgım bir durum da yok. Sadece üzerimde hakkı var bunun sebebıyle endıselenıyorum . Haksız yere ah etse ne olur Allah bıldıkten sonra ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?