- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
Uzun zamandır girmiyorum bu foruma dertlesmeyi özledim kızlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Yaklaşık 6 aydır bi çocukla beraberim ben Kayseride o Konyada okuyor. Yani gözümün içine bakıyor size o kadar deyim. Bunu sadece ben değil çevremdekiler de anlıyor. Gerçekten sevgisini değerini hissediyorum. Ama benim hislerim onunki gibi değil. Bunu ona da söyledim senin bana verdiğin o büyük sevgıyı ben sana veremem kendısı de biliyor sevecegın gunu beklıyorum dıyor... Aşk yok bir insan olarak seviyorum. İçimde ona karşı büyük bir merhamet ve şevkat var. Bazen oturuyor böyle gidip bana yaptıklarından dolayı minnettarlık mı desem ne desem o şakaklarından yahut ensesınden öpüyorum bi sarılasım geliyor. Bunca ay durmamın sebebi bana verdıgı deger, sevgi. Belki severim dıyorum yani insanlar o kadar sevgısızlıkten yakınırken nankör olma dıyorum kendıme ama olmuyor. Şimdi ben ayrılmaya kalksam Allah korkum var nasıl mutlu olurum ki ileride diye düşünüyorum. Sanki ayrılırsam ah alırım diye korkuyorum. ama ben de aşkla bakmak istıyorum bir adamın gözlerine. Öyle bir ikilemdeyim napsam ne etsem bilmiyorum bir akıl verin bişey diyin