• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğim bir erkekle birlikteyim

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Uzun zamandır girmiyorum bu foruma dertlesmeyi özledim kızlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Yaklaşık 6 aydır bi çocukla beraberim ben Kayseride o Konyada okuyor. Yani gözümün içine bakıyor size o kadar deyim. Bunu sadece ben değil çevremdekiler de anlıyor. Gerçekten sevgisini değerini hissediyorum. Ama benim hislerim onunki gibi değil. Bunu ona da söyledim senin bana verdiğin o büyük sevgıyı ben sana veremem kendısı de biliyor sevecegın gunu beklıyorum dıyor... Aşk yok bir insan olarak seviyorum. İçimde ona karşı büyük bir merhamet ve şevkat var. Bazen oturuyor böyle gidip bana yaptıklarından dolayı minnettarlık mı desem ne desem o şakaklarından yahut ensesınden öpüyorum bi sarılasım geliyor. Bunca ay durmamın sebebi bana verdıgı deger, sevgi. Belki severim dıyorum yani insanlar o kadar sevgısızlıkten yakınırken nankör olma dıyorum kendıme ama olmuyor. Şimdi ben ayrılmaya kalksam Allah korkum var nasıl mutlu olurum ki ileride diye düşünüyorum. Sanki ayrılırsam ah alırım diye korkuyorum. ama ben de aşkla bakmak istıyorum bir adamın gözlerine. Öyle bir ikilemdeyim napsam ne etsem bilmiyorum bir akıl verin bişey diyin

Şimdi hepimiz şunu biliyoruz ki, o eleman kendini biraz geri çekerse, ona 2 ayda aşık olur, 3 ayda bağlanırsın. Bu kenarda dursun.
Muhtemelen ona bu aklı verecek kimsesi olmadıgından bunu asla yapmayacak ve ona olan hislerin asgari seviyede kalacak. Bu da kenarda dursun.
Onun, seni onun seni sevdiği kadar sevmediğinden haberi olsa bile, hani günah demeyelim de, karma'dan korkmak lazım evet. Ah almaktan değil de, onu fazla sevmediğini bile bile ona "bi gün sevebilirim ümidi" verdiğin için ilerde karmanın seni dövmesinden korkman daha mantıklı, söyliyim.

Şimdi hepimiz şunu biliyoruz ki, o eleman kendini biraz geri çekerse, ona 2 ayda aşık olur, 3 ayda bağlanırsın. Bu kenarda dursun.
Muhtemelen ona bu aklı verecek kimsesi olmadıgından bunu asla yapmayacak ve ona olan hislerin asgari seviyede kalacak. Bu da kenarda dursun.
Onun, seni onun seni sevdiği kadar sevmediğinden haberi olsa bile, hani günah demeyelim de, karma'dan korkmak lazım evet. Ah almaktan değil de, onu fazla sevmediğini bile bile ona "bi gün sevebilirim ümidi" verdiğin için ilerde karmanın seni dövmesinden korkman daha mantıklı, söyliyim.
Bence tek dogru cevap bu baskalarının daha yazmasına gerek yok

seven herkes sevilmek ister, bu karşılıksız sevginin uzun süre devam etmesi pek mümkün olmuyor. yine de bu böyle devam etti diyelim; bir süre sonra bir başkası tarafından sevildiklerinde, zamanında onlardan esirgenen sevgiyi gördüklerinde çok etkileniyorlar, ona kapılıyorlar. terk eden onlar oluyor, hatta aldatan bile oluyor. bahane de "sen beni onun gibi hiç sevmedin ki" oluyor. gelecekte bu veya başka sorunlarla karşılaşmanız muhtemel, o yüzden olmuyorsa zorlamanın anlamı yok bence.

ımm çok saçma sonuçta sen kimsenin bakıcısı değilsin ya da kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin sırf seni seviyo diye niye ilişkiye başladın asıl orası mantıksız belki ilerde severim ısınırım diye teklifi kabul mu ettin?? ne biliyim bence gereksiz mesela bi insan gelmiştir 30 yaşına hiç sevgilisi olmamıştır öyle biri yapsa neyse de öyle bi şey de dememişsin sen

Şöyle bir durum var, ayrılmayı denedıgımde gözümün önünde ağlamaktan bir astım krizi gecırdı. Benım ümit vermem söz konusu bile değil ki alenen acık acık her seyı konustum onunla. Cocugun kendısını geri çekmesıyle ona baglanacak kadar zayıf bir yapıda ve aşkın vur-kaç oldugunu düşünen bir insan değilim. Bu ayrılma konusunu konustum hatta ve hatta kendısı bir sinirle bende kalan bır kac esyasını topladı ve kendısı ayrıldı. Fakat 1 hafta sürmedi yalvar yakar geri dönmesi. İstemıyordum annesı falan devreye gırdı. Bunlar detayları anlatmadıgım daha cok şey var...

Burada yargılamaya kalkan veya kalkacak olan arkadaslara öncelıkle sunu soyleyım cok kere bunları oturup konustum onunla her seferınde anlamamakta ısrar etti. Duygularıyla oynamıyorum asla ben suan ne dusunuyorsam ona bunları acık acık söyledım zaten. Benım yakındıgım konu ah almak mı desem bılmıyorum . Bundan korkuyorum. Hoşlanıyordum başlarda sonra bırkac zayıf hareketı benı soguttu. Zaten hıcbır sey hıssetmedıgım ınsanla bırlıkte olmam. Fakat sevgı cok farklı bır sey.

Imza, nokta, daha da bir şey yazmaya gerek yok.

Uzun zamandır girmiyorum bu foruma dertlesmeyi özledim kızlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Yaklaşık 6 aydır bi çocukla beraberim ben Kayseride o Konyada okuyor. Yani gözümün içine bakıyor size o kadar deyim. Bunu sadece ben değil çevremdekiler de anlıyor. Gerçekten sevgisini değerini hissediyorum. Ama benim hislerim onunki gibi değil. Bunu ona da söyledim senin bana verdiğin o büyük sevgıyı ben sana veremem kendısı de biliyor sevecegın gunu beklıyorum dıyor... Aşk yok bir insan olarak seviyorum. İçimde ona karşı büyük bir merhamet ve şevkat var. Bazen oturuyor böyle gidip bana yaptıklarından dolayı minnettarlık mı desem ne desem o şakaklarından yahut ensesınden öpüyorum bi sarılasım geliyor. Bunca ay durmamın sebebi bana verdıgı deger, sevgi. Belki severim dıyorum yani insanlar o kadar sevgısızlıkten yakınırken nankör olma dıyorum kendıme ama olmuyor. Şimdi ben ayrılmaya kalksam Allah korkum var nasıl mutlu olurum ki ileride diye düşünüyorum. Sanki ayrılırsam ah alırım diye korkuyorum. ama ben de aşkla bakmak istıyorum bir adamın gözlerine. Öyle bir ikilemdeyim napsam ne etsem bilmiyorum bir akıl verin bişey diyin
sevicem diye beklemeyin iki tarafta çok üzülür...

Şöyle bir durum var, ayrılmayı denedıgımde gözümün önünde ağlamaktan bir astım krizi gecırdı. Benım ümit vermem söz konusu bile değil ki alenen acık acık her seyı konustum onunla. Cocugun kendısını geri çekmesıyle ona baglanacak kadar zayıf bir yapıda ve aşkın vur-kaç oldugunu düşünen bir insan değilim. Bu ayrılma konusunu konustum hatta ve hatta kendısı bir sinirle bende kalan bır kac esyasını topladı ve kendısı ayrıldı. Fakat 1 hafta sürmedi yalvar yakar geri dönmesi. İstemıyordum annesı falan devreye gırdı. Bunlar detayları anlatmadıgım daha cok şey var...

Burada yargılamaya kalkan veya kalkacak olan arkadaslara öncelıkle sunu soyleyım cok kere bunları oturup konustum onunla her seferınde anlamamakta ısrar etti. Duygularıyla oynamıyorum asla ben suan ne dusunuyorsam ona bunları acık acık söyledım zaten. Benım yakındıgım konu ah almak mı desem bılmıyorum . Bundan korkuyorum. Hoşlanıyordum başlarda sonra bırkac zayıf hareketı benı soguttu. Zaten hıcbır sey hıssetmedıgım ınsanla bırlıkte olmam. Fakat sevgı cok farklı bır sey.

Eh peki ne olacak, acindira acindira zorla evlendirecek mi seni bu isin sonunda? Acidigin icin ayni yataga da girecek misin?

Herif bildigin duygu somurusu yapiyor, terk etme diye. Sana ne bu adamdan, babanin oglu mu, guclu dursun, adam olsun?? Erkek adam, adam gibi adam terk etmek isteyen kadini vicdanindan vurur mu, somurur m, bir de saglikla tehdit eder mi? Resmen duygusal santaj yapiyor, somuruyor, zammmmmmmk gibi yapisiyor. Bu nasil bir karakter, hangi erkek istemiorum sevmiyorum diyen kadina bu kadar caresizce yapisir? Dunyadaki tek kadin sen misin, terk ettiginde 1 aglar, 2 aglar, 3.gun baskasini bulur merak etme.

Konuşmuşsun ama kesin bir tavırda sergilememişsin, geri adım atmışsın. Zaten, sevilmediğini bildiği halde, ısrarcı olan bir erkeği sevmen için bir neden göremedim ben. Gururlu olmalı insan biraz. Bu bile ondan soğuman için yeterli bir sebep.

Ah almaktan korkuyorsan ve gerçekten merhamet ediyorsan, ayrılmanı tavsiye ediyorum sana. Madem böyle biriyle birlikte olamazsın, daha fazla uzatma. Adam, ona göz yummanı ümit olarak algılıyor ve her geçen gün daha çok bağlanıyor sana.

Daha önce geri çekmeye calıstı aşık da olmadım baglanmadım da. Kaldı ki aşk gibi bir kavramın bu kadar basite ve vur-kaça ındırılmesıne de oldukca karsıyım. Bir gun sevebilirim ümidi vermedim daha önce ayrılmaya kalktım ki hatta bir keresınde kendisi ayrıldı fakat daha sonra istemedıgımı bıle bıle annesını devreye sokarak yıne barısmaya calıstı. Ben ayrıldım gozumun önünde astım krizi gecırdı. Bu ilişki zaten hıcbır sey hıssetmedıgım halde baslamadı. Hoşlandım baslarda sonra ise bır takım zayıf yonleri soguttu beni.

Back
X