Sevmediğim biriyle evlenmek

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.974
3.747
333
Evet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin

Evet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
Evet kafanız karışık, karışık yazmışsınız.
Evlenmezseniz mi evlenirseniz mi pişman olacaksınız.
Her ne olursa olsun bu öfkeyle hareket ederseniz her türlü zaten pişman olursunuz.
Aklınız size oyun oynuyor.

Evet kafanız karışık, karışık yazmışsınız.
Evlenmezseniz mi evlenirseniz mi pişman olacaksınız.
Her ne olursa olsun bu öfkeyle hareket ederseniz her türlü zaten pişman olursunuz.
Aklınız size oyun oynuyor.
Eğer evlenmezsem pişman olurum diye düşünüyorum , kusura bakmayın karışık yazdım biliyorum çünkü çok uzun ve ayrıntılı

Evlilik ne yalnızca sevgiyle ne de sadece mantıkla yürümüyor malesef. İkisinden de olmalı. Merhamet, saygı ve hoşgörü de eşlik etmeli. Yeri geliyor sevdiğiniz insana bile tahammülünüzün kalmadığı zamanlar oluyor. Zaten sevmediğiniz bir insana nasıl sabredeceksiniz? Sırf evli olmak icin evlenmeyin. Ben 30 yaşında evlendim. Ben de çok hayal kırıklıkları yaşadım o yaşa kadar. Ama iyi ki aptalca davranıp acele etmemişim. Şimdi eşim hem dostum hem de sevgilim.

Sevmeden evlilik çok zor olur. Sevdiğin insanin bile bir hareketi bir lafı soğutuyor. Ve sen bu insanla yemek yerken, otururken, uyurken hep beraber olacaksin. Sevmediğin biriyle bunları yapabileceğini sanıyormusun. Bir de evleneceğin kişi ya seni seviyorsa ona karşı haksızlık yapmayacak mısın. O ne hayaller kuracak sonuçta. Sevmiyorsan başkasının başını yakma.

Sevmeden evlenirsen, geçirdiğin her bir günün için kendinden nefret edersin. Hem evlilik öyle basite indirgenecek bir şey mi? Ne zannediyorsunuz kaçış mı? Öyle bir sorumluluk ki ancak ve ancak çok seversen altında kalmadan yükünü sırtlayabilirsin.

Sevmeden evlenirsen, geçirdiğin her bir günün için kendinden nefret edersin. Hem evlilik öyle basite indirgenecek bir şey mi? Ne zannediyorsunuz kaçış mı? Öyle bir sorumluluk ki ancak ve ancak çok seversen altında kalmadan yükünü sırtlayabilirsin.
Evet kurtuluş olarak görüyorum , sanki herşey düzelir diye düşünüyorum

Şu saçmalığa hangi dahi beyinli 'mantık evliliği' adını vermiş acaba... Allah aşkına sevmeden evlenmenin neresi mantıklı?? Artı üstüne birde başkasını seviyorken evlenipte adamında başını yakmayın. Yazık günahtır.
Olmuyor, bunun binlerce örneğini gördük.
Kaldıki kimseyi yara bandı olarak kullanmayada hakkınız yok.
Size yapılmasını istermiydiniz bunu? Biraz empati yani.

Asla yapmamalısın.
Hiç mantıklı değil. Biraz daha sabırlı olmalısın.
İnşaAllah bir an önce atlatırsın. :KK200:

Severken bile bazen çekilmez geliyor evlilik ve cinsellik. Sevmediğim biriyle olmaz sanmıyorum. Eğer sevmesem eminim hergün yere attığı kokmuş çoraplarını ağzına tıkardım. Kıyamıyorum şimdi

Aşk acısı nedirki ya bunun için bile bile ateşe dusulurmu neden evesiniz çalışın çıkın gezin suan size hayat sevdiginiz olmadan geçmez gibi oluyordur onsuz nefes alamicakmis gibi gelir ama emin ol oda geciyor hemde öyle bi geciyorki sakin sevgisiz bi evlilik yapmayın insan sevdigiyle bile neler yasio sevnediginiz adamla aynı yatağı nasıl paylasacaksiniz bunu dusundunuzmu

Back
X