- 28 Şubat 2014
- 3.973
- 3.746
- 333
Evet varBuldunuz mu bir aday peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet varBuldunuz mu bir aday peki ?
İşte içim yanıyor BenimdeYok ben de sevgi hissetmediğim kişiyle evlenemiyorum.Sevdigim insandan vazgeçmek uzereyim şuan.Onla herşey güzel gelirdi ki..Içim çiz ediyor,etti bu konuyu da görünce..
Sizin konularınızı biliyorum tulipa insanin sevdiğinden vazgeçmesi çok zor gerçi siz vazgeçmek zorundasınız ama siz seviyorsunuz o değil burası çok önemli sizi çok iyi anlıyorum çünkü insanın yeniden yeniden birini tanimasi sevmesi bayiyo artık. bende sevdiğimden ayrıldım e bi taraftan yaş ilerliyor bi taraftanda aman yeniden nasıl sevicem ya kimseyi istemiyo gibi bir pskolojide oluyosun sanirim en iysi akişina birakmak umursamadanAy kizlar boyle diyorsunuz icim iyice ciz ediyor sevdigim bir insandan vazgecmek uzereyim.Insan herkesi sevemiyor ki.Hele yastan dolayi zamanı azsa insanın.. Ama bu arkadas genctir beklesin..Acele etmesin..
Evet var
Aynı konu yalnızSize gecen konunuzda sevmediyiniz biriyle evlenmeyin diye cevap verdiler yine ayni soruyla konu acmissiniz.
Hayır hiçççHic mi hissiniz yok ?
Bunu hissettirmiyo musunuz ?Hayır hiççç
Geri zekalı birine aşık oldum şimdi cezasını çekiyorum ve ancak başka biriyle evlenerek kurtulurum bu duygudan diye düşünüyorumSeverken bile dayanılmaz oluyor sevmeyince çekilecek çile değil
Ne yaptınız da kendinizi bukadar büyük cezalandırıyorsunuz
Öyle yapma.Hata edersin.Gencsin bekle daha.Geri zekalı birine aşık oldum şimdi cezasını çekiyorum ve ancak başka biriyle evlenerek kurtulurum bu duygudan diye düşünüyorum
Aaa. kusura bakmayin. Ben yeni zann ettim. Kirdiysam ozur dilerimAynı konu yalnız
EstafrlhAaa. kusura bakmayin. Ben yeni zann ettim. Kirdiysam ozur dilerim
Birde aşk acısı çekiyorum , böyle giderse kafayı yemem mümkün