Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak ölüm gibi geliyor.

Atsın demiyorum tabiki de
Mesafemden de anlamıyorlar
anlamazlar canım anlamaza gelirler
ya bu diyar ya bu deve olayı malesef
eşin de atamaz satamaz
mümkün mertebe az görüş derim

evine alkol sokturma siz içmiyorsanız elinde gördüğü gibi biz eve alol almıyoruz de mesela
ve sakın çocuğunla alakalı herşeyi yap titiz desinler isterse deli desinler yapacaka bişey yok

Evet bazı şeylerine katlanmak zor gibi görünüyor ama senin de evladın var ilerde gelin veya damat da senin gibi düşünür konuşursa mesala "az gelmeleri" veya "mesafe koymak" gibi bu seni üzmez mi?Ben böyle davranmam diye düşünebilirsin ama belki senin de başka şeylerine takılırlar..demek istediğim yapacak bir şey yok biz evlenirken sadece eşlerimizle evlenmiyoruz maalesef aileleriyle de evleniyoruz..

anlamazlar canım anlamaza gelirler
ya bu diyar ya bu deve olayı malesef
eşin de atamaz satamaz
mümkün mertebe az görüş derim

evine alkol sokturma siz içmiyorsanız elinde gördüğü gibi biz eve alol almıyoruz de mesela
ve sakın çocuğunla alakalı herşeyi yap titiz desinler isterse deli desinler yapacaka bişey yok
Eşim de yüz veriyor alkol konusunda
Kırk yılda bir geliyor diyor
İdare edelim diyor sinir oluyorum
Evet dün mutfak süngerini elledi
Dikkat ettim elini yıkamadan bebeğimin eline parmaklarını soktu sinir oldum
Ben bile ellerine dokunmuyorum siz de dokunmayın dedim
Aman sen de mikroba da ihtiyacı var diyor 😡😡

Evet bazı şeylerine katlanmak zor gibi görünüyor ama senin de evladın var ilerde gelin veya damat da senin gibi düşünür konuşursa mesala "az gelmeleri" veya "mesafe koymak" gibi bu seni üzmez mi?Ben böyle davranmam diye düşünebilirsin ama belki senin de başka şeylerine takılırlar..demek istediğim yapacak bir şey yok biz evlenirken sadece eşlerimizle evlenmiyoruz maalesef aileleriyle de evleniyoruz..
Sürekli çocuğuma psikolojik baskı yapmam sanirim

Eşim de yüz veriyor alkol konusunda
Kırk yılda bir geliyor diyor
İdare edelim diyor sinir oluyorum
Evet dün mutfak süngerini elledi
Dikkat ettim elini yıkamadan bebeğimin eline parmaklarını soktu sinir oldum
Ben bile ellerine dokunmuyorum siz de dokunmayın dedim
Aman sen de mikroba da ihtiyacı var diyor 😡😡
ben böyle yapmıyorum eşim de bende diye kestirip at
kaç gün daha kalacaklar ya
öfff anne baba için de böyle demek istemiyorum ama

ya ben tavirlarda cok abarti bir sey gormedim,
cocugun mikroba da ihtiyaci var diyenlerdenim hatta genel olarak :KK53:

ama sizi eski konularinizdan / yorumlarinizdan hatirliyorum.
Cok sorunlu bir iliskiniz vardi es ailesi ile oncesinde.
Simdi cocuk oldu, herkes yaptigini unuttu oh ne guzel,
gel yerles oglunun evine,
boyle olunca zaten o kisilerin her yaptigi batar insana, hatta sizi fazla sabirli bile buldum ben.

Siz de böyle misiniz
Eşimin ailesinden hiç hoşlanmıyorum .
Onlar da benden hoşlanmazlar
Neler yaşandı bitti anlatamayacağım şimdi çok uzun sürer .
Bu insanlar bize gelip kaldıklarında cinlerim tepeme çıkıyor .
Onlar beni çok seviyor gibi yapmacık davranıyorlar uzun zamandır .
Çünkü hislerini belli ettiklerinde eşimden ciddi tepki almışlardı.
Bu yapmacıklığa katlanamıyorum.
Belli de ediyorum ama safa yatıyorlar.
Kv evimde kendi evi gibi davranıyor.
Salona giriyorum koltukta uzanmış yatıyor
Daha benim annem bir kere olsun evimde bu şekil davranmaz çekinir .
Kp gidiyor marketten alkol alıyor salonda içiyor .
Bebeğimin yüzüne çakmak yakarak oyun yaptığını sanıyor çocuk bir kafa atsa saç baş yanacak .
Kp küfürlü konuşuyor
Dün eşimle oyun oynadılar
Eşim yenildi
Sıçtin dimi kokusu da sana geldi mi diyor
Ben böyle şeylere hiç alışkın değilim
Eşim de kibar bir adamdır
Evlenmeden önce de yanımda gayet elit bir aile gibi davrandıklarından bu hanzoluklarını göremedim
Kp tuvalate giriyor ve sifonu çekmiyor ellerini yıkamıyor .Banyo çiş kokuyor
Dün eşim babasına sifonu Çek baba derken duydum
Üstelik evimde 5 aylık bir bebeğim var.
Bebeğimin ağzına soktuğu diş kaşıyıcı yere düşüyor geri ağzına veriyorlar
Ben vermeyince adım titiz oluyor
Bebeğime saçmasapan şeyler söylüyorlar
Yok adam gibi adamla evlen
Yok büyüyünce anneden gizli gizli diskolara git anne baba peşinden koşsun .

Dün kv pilav yapmış
Pirinci yıkadığı yağlı kabı çalkalamış koymuş tezgaha
Bir de kendilerini çok titiz , çok ince çöl düşünceli görürler .
Sürekli ben çok zavallı kadınım
Baban ölse bakacak kimsem yok vs vs
Senelerdir kendini övmesini
Eşime kendini acındırması
Çok yakın görüştüğü dostlarının dedikodusunu dinlemekle geçiyor günler
İçten içe de şirin ses tonu ve cilveli halleri ile bana laf sokmaları da var
zaten karşılıklı olarak birbirinizden hoşlanmadığınız için ağzınızla kuş tutsanız yaranamayacaksınız ve en ufak hatalar göze çarpacaktır...
fakat oturup kalkma konusu, üslup konusu ve en önemlisi temizlik hijyen konusu kişiseldir.. bunun hoşlanmamakla alakası yoktur.. bence insanlıktan nasiplerini almamışlar.. bir kere sifonu çekmemek el yıkamamak.. ya ne kadar iğrenç.. üstelik evde bir bebek var.. sağlık açısından hoş değil.. ben eşimle konuşurdum ailesiyle konuşsun diye.. birşey değişmes ise eve almazdım çok net..

ya ben tavirlarda cok abarti bir sey gormedim,
cocugun mikroba da ihtiyaci var diyenlerdenim hatta genel olarak :KK53:

ama sizi eski konularinizdan / yorumlarinizdan hatirliyorum.
Cok sorunlu bir iliskiniz vardi es ailesi ile oncesinde.
Simdi cocuk oldu, herkes yaptigini unuttu oh ne guzel,
gel yerles oglunun evine,
boyle olunca zaten o kisilerin her yaptigi batar insana, hatta sizi fazla sabirli bile buldum ben.
Eşim için sabır ediyorum 😐

Gonlunuzu biraz genis tutarsaniz, bu kadar takilmazsiniz. Aile belden asagi bir konu, eslerin arasini bozabilir. Esinizin hatirina, sabirli olmalisiniz. WC konusunda belki uyarilabilinir, degisecegini de pek sanmam. Senede bir kac hafta idare edilebilir diye dusunuyorum. Surekli takip ederseniz, kulliyen kendinize zarar.

Yani bence bunlar hoş olmayan davranışlar, misafirlikte insan daha çok dikkat eder oturmasına kalkmasına hal ve hareketlerine. Ayrıca oğlunun evi diyenler tabiki oğlunun evide salonun ortasında uzanmanın manası nedir ? ozaman kv bi tarafta kp bitarafta uzansınlar bütün gün ne güzel. Sonuçta başka oda verilmiş kalmak için uzanmak istiyosa orda kalabilir. Ve sizin tavırlarınızdan hiçmi anlamıyorlar. İnsanda biraz onu gurur olur. Ben istenmediğim yerde durmam.

Mesafe candır canım az görüş sana geldiklerinde yüzünü as anlarlar elbet gerçi kimisi arsizliga verir duymazlıktan gel görmezlikten gel telefonu ararlarsa açma cok gidip gelme madem tahammül edemiyorsun mümkün mertebe az görüşeceksin başka yolu yok

Yani bence bunlar hoş olmayan davranışlar, misafirlikte insan daha çok dikkat eder oturmasına kalkmasına hal ve hareketlerine. Ayrıca oğlunun evi diyenler tabiki oğlunun evide salonun ortasında uzanmanın manası nedir ? ozaman kv bi tarafta kp bitarafta uzansınlar bütün gün ne güzel. Sonuçta başka oda verilmiş kalmak için uzanmak istiyosa orda kalabilir. Ve sizin tavırlarınızdan hiçmi anlamıyorlar. İnsanda biraz onu gurur olur. Ben istenmediğim yerde durmam.
Yooo anlamıyorlar
Bazen acık acık söylediğim de oluyor
Dün dedim hatta benim size hep bir duvarım var diye
Biz seni seviyoruz diyor 😂😂😂

Mesafe candır canım az görüş sana geldiklerinde yüzünü as anlarlar elbet gerçi kimisi arsizliga verir duymazlıktan gel görmezlikten gel telefonu ararlarsa açma cok gidip gelme madem tahammül edemiyorsun mümkün mertebe az görüşeceksin başka yolu yok
Benim duygularımı biliyorlar
Ben dile getirdim
Yüzümde Güler yüzlü DEĞİL ama dediğin gibi arsızlığa veriyorlar

Sifon ve emzik olayi ve atesle cocuga yaklasilmasi cok garip.
Koltuga uzanmada sorun goremedim.
Siz daha once yasandigini soylediginiz meseleler nedeniyle hala tepkilisiniz sanirim ve icten ice size de zarar veriyor ve ic huzurunuzu kaciriyor bu durum bence.

Demin Yorgan da geldi salona
İlave olarak
Bembeyaz koltuklarım var
Evi birakıp onlara çıkasım var
Daha dün sohbet esnasında ortaya konuştum ben erkek kardeşimin evinde su içerken bile bardağı onlardan isterim
WC kullanacaksam müsait mi sorarım diye
Hiç üzerine alınmamış demek 😐😐

Kendini bir de çok iyi sanıyor
😂😂😂
Dün diyor ki ben çok saf kadınım
Çok salağım
Beni herkes kandırır saçmasapan muhabbetler
Sen mi safsın dedim ben de 😂😂
Hiç bozulmuyor
Valla bende kayınvalidemi saf sanardım ama işine gelince saf ayağına yatarmış.Doğumdan sonra ne kadar uyanık olduğunu gördüm.Sizinde kesin sorunlarınız doğum zamanı başlamıştır.

Yooo anlamıyorlar
Bazen acık acık söylediğim de oluyor
Dün dedim hatta benim size hep bir duvarım var diye
Biz seni seviyoruz diyor 😂😂😂
İşte böyle de yazık kadıncağız adım atıp duruyor da domuşuk geline bir türlü yaranamıyor gibi görünebilir sizin olayınız viki. Valla kadın büyük düzenbaz eski konulardan biliyorum. Zor yani bu tür insanlar. Ben bu türde insanları genellikle sallamam uzak dururum adam yerine koymam yok sayarım vs. Ama eşimin ailesi olsaydı radyasyon gibi olurdu eminim. Kalacaklar mı daha? Bildiğim kadarıyla az görüşüyorsunuz normalde. Şöyleler böyleler diye sürekli söyleyip eşinin gözünde haklıyken haksız duruma düşme ama mesafeli olmaya da devam et önemsiz insanlar gibi düşün, sifonu çekmediler mi anne baba sifonu çekin de dümdüz normal birşey olarak, gereksiz nezakete de fazla kabalığa da gerek yok.

Back
X