Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak ölüm gibi geliyor.

Victoryvivi diğer konun kapanmış burdan yorum yapıcam yoksa çatlıcam.
Evet haklısın birsürü şey yaşatmışlar o yüzden çok dolusun çokta haklısın. Ama benim anlamadıgım buraya kim konu açsa ya fake oluyo, ya bizene git kaynana söyle git kocana söyle git görümcene söyle bize niye soruyon oluyo. Eee bu platform neden var tam olarak insanlar ne anlatıcak burda. Dert tam olarak nedir ? herkesin derdi farklı herkes istediğini yazar. Ama burda ki çoğu insanlar malesef hep suçlama peşinde sanırsın ki herkes kaynanasıyla görümcesiyle çok iyi çok samimi hergün görüşüyo. Hep kötü yorumlar yapmak içindeki çirkinlikleri kusmak için gelmiş insanlar buraya

Demin Yorgan da geldi salona
İlave olarak
Bembeyaz koltuklarım var
Evi birakıp onlara çıkasım var
Daha dün sohbet esnasında ortaya konuştum ben erkek kardeşimin evinde su içerken bile bardağı onlardan isterim
WC kullanacaksam müsait mi sorarım diye
Hiç üzerine alınmamış demek 😐😐
Bunlar şaka olmalı !

Siz de böyle misiniz
Kv evimde kendi evi gibi davranıyor.
Salona giriyorum koltukta uzanmış yatıyor
Daha benim annem bir kere olsun evimde bu şekil davranmaz çekinir .

Konunuzda en çok bu söylem beni rahatsız etti.:KK43:
Ben diyelim evli olsam, annem evime gelse, sanki uzaktan bir tanıdık gibi koltuğun ucunda otursa ben çok içlenirdim.
''Anne rahat otur, yat istersen ne öyle koltuğun ucunda burası el evi mi! '' derdim.
Yani sizin tavrınız bana garip geldi. Kv'nin koltukta yatması gelmedi. Kadıncağızın biraz içi geçmiş uzanmıştır, ne olacak ki..Benim rahmetli babaannem bize gelince yemekten sonra salonda yatardı, annem bir şey demek şöyle dursun üstüne pike bile örterdi.

Sizin bu kendi annenize bile soğuk ve mesafeli tavrınız tepki toplamış olabilir.

Valla birini sevmediginde nefes slmasi batiyor.. annen koltukta uzansa mesela bisey demezsin.. senin baban kufurlu konusan bi adam olsa onuda oyke kabul edersin bi sekil.. bence sen dogum sonrasi bunalim demek istemiyorumda onun gibi birsey yasiyosun..

Neden herkes vivi’ye yüklenmiş anlam veremiyorum . Burda her gün açılan abuk subuk kaynana görümce olaylarını okuyoruz . Herkes bu kadar iyiyse kaynana- görümce konuları nerden geliyor . Kusura bakmasın kimse ama o ev bir tek ‚oğlunun evi’ değil . Baştan beri çok iyi ilişkileri olur zaten istediği gibi yatar , kalkar kimsenin de gözüne batmaz . Kadın binbir fesatlık yapmış . Evlendiğinde küsmüş oğlu evlendi diye , arabanın anahtarlarını ruhsatını saklamış bir gün değil 2 gün değil tam 3 sene(!) hamileyken bir kere aramamış şimdi de gelmiş birşey olmamış gibi hiç mi utanmıyor sıkılmıyor ? Burda çok anlayışlı olan sevgili hanımlar acaba bırak 3 sene anahtar saklamayı , çöpünü saklattırır mı çok merak ediyorum .
Bu sitede biri birşey yazınca herkes ardından geliyor sapla samanı ayıramıyor nedense .

Neden herkes vivi’ye yüklenmiş anlam veremiyorum . Burda her gün açılan abuk subuk kaynana görümce olaylarını okuyoruz . Herkes bu kadar iyiyse kaynana- görümce konuları nerden geliyor . Kusura bakmasın kimse ama o ev bir tek ‚oğlunun evi’ değil . Baştan beri çok iyi ilişkileri olur zaten istediği gibi yatar , kalkar kimsenin de gözüne batmaz . Kadın binbir fesatlık yapmış . Evlendiğinde küsmüş oğlu evlendi diye , arabanın anahtarlarını ruhsatını saklamış bir gün değil 2 gün değil tam 3 sene(!) hamileyken bir kere aramamış şimdi de gelmiş birşey olmamış gibi hiç mi utanmıyor sıkılmıyor ? Burda çok anlayışlı olan sevgili hanımlar acaba bırak 3 sene anahtar saklamayı , çöpünü saklattırır mı çok merak ediyorum .
Bu sitede biri birşey yazınca herkes ardından geliyor sapla samanı ayıramıyor nedense .
Agziniza sağlık valla. Herkes burda kaynana sevdalisiymis ta haberimiz yokmuş. Ne guzel yazmissiniz

Normalde bu kadar takiyor gozukmuyodu bu kiz cunku.. dogumdan sonra herseyleri daha batiyor gibi.. yoksa kimse kv sevdalisi filan degil yani..

valla kufurlu konusmaya ve cocugumun fazla mıncırılmasına bende dayanamıyorum
ama bunun dısında mesela annem koltugumuzda rahat rahat uzanamasa ben uzulurdum... kayınvalıdemle ben 2 sene konusmadım bır sebepten öturu . kendısı adım atana kadar ne bayram ne hastalık ne ozel gun asla gorusmedım. gorusmeye basladık ıyı adımlarını guzel sozlerını gordum. kırgınlıklarımı unutmadım ama kalbımı ona yumusattım . eger aıleme karakterıme kısılıgıme namusuma laf soylenmemısse herseyın ustesınden gelınır ... kalbınızı yumusatmazsanız her dedıklerı batar herseye gıcık olursunuz

ınanın her aılede var delı. ben kayınpederınızden gercekten tıksındım ve her aıle akraba ıcınde var boyle pisi maalesef ... arkalarından temızlık yaparsınız yaglı seylerı yıkarsınız gecer gıder. rahatsız oldugunuz seylerı sızın demenızle duzeltecek degıller keske duzelseler ama oyle dunya yok en ıyısı sinirinizi zıplatmayın cunku mesafeden de anladıkları yokmus .

onları oyle kabul edın geldıklerınde ruhunuz ölü taklıtı falan yapsın dayanacagınız bır kac saat...
oncekı konularınızı bılmıyorum esınızle aranızda ıyıyse altından kalkılacak seyler bunlar

Normalde bu kadar takiyor gozukmuyodu bu kiz cunku.. dogumdan sonra herseyleri daha batiyor gibi.. yoksa kimse kv sevdalisi filan degil yani..
E bak be güzel kendin söylüyorsun gülüm ‘normalde böyle değildi’ .. Çünkü Doğumdan sonra sanki hep iyilermiş gibi davranmaya başladı .. vivi çok zor bir hamilelik geçirdi bide üstüne bebeği onu gerçekten çok zorladı . Yardıma gelince yoklar , lafta ilgililer. Ben ona hak veriyorum çünkü biliyorum aklı başında bir kadın olduğunu . Evet abartmış olabilir bazı şeyleri ama onu da buraya kadar getirmişler bence ..

E bak be güzel kendin söylüyorsun gülüm ‘normalde böyle değildi’ .. Çünkü Doğumdan sonra sanki hep iyilermiş gibi davranmaya başladı .. vivi çok zor bir hamilelik geçirdi bide üstüne bebeği onu gerçekten çok zorladı . Yardıma gelince yoklar , lafta ilgililer. Ben ona hak veriyorum çünkü biliyorum aklı başında bir kadın olduğunu . Evet abartmış olabilir bazı şeyleri ama onu da buraya kadar getirmişler bence ..

Tipik erkek tarafi yaa.. ben kendimde yasadim, insan dogumdan sonra daha bi buyutuyo herseyi.. simdi keske o kadar agresif olmasaydim diyorum bosa kendimi yemisim ama iste hormonlar vs hersey alt ust. Konu sahibi anliyorum.. o kadar gicik oluyoki bu insanlara bisey yapmasalarda batacsk ona eminim. Bende oyle oluyoda

Siz de böyle misiniz
Eşimin ailesinden hiç hoşlanmıyorum .
Onlar da benden hoşlanmazlar
Neler yaşandı bitti anlatamayacağım şimdi çok uzun sürer .
Bu insanlar bize gelip kaldıklarında cinlerim tepeme çıkıyor .
Onlar beni çok seviyor gibi yapmacık davranıyorlar uzun zamandır .
Çünkü hislerini belli ettiklerinde eşimden ciddi tepki almışlardı.
Bu yapmacıklığa katlanamıyorum.
Belli de ediyorum ama safa yatıyorlar.
Kv evimde kendi evi gibi davranıyor.
Salona giriyorum koltukta uzanmış yatıyor
Daha benim annem bir kere olsun evimde bu şekil davranmaz çekinir .
Kp gidiyor marketten alkol alıyor salonda içiyor .
Bebeğimin yüzüne çakmak yakarak oyun yaptığını sanıyor çocuk bir kafa atsa saç baş yanacak .
Kp küfürlü konuşuyor
Dün eşimle oyun oynadılar
Eşim yenildi
Sıçtin dimi kokusu da sana geldi mi diyor
Ben böyle şeylere hiç alışkın değilim
Eşim de kibar bir adamdır
Evlenmeden önce de yanımda gayet elit bir aile gibi davrandıklarından bu hanzoluklarını göremedim
Kp tuvalate giriyor ve sifonu çekmiyor ellerini yıkamıyor .Banyo çiş kokuyor
Dün eşim babasına sifonu Çek baba derken duydum
Üstelik evimde 5 aylık bir bebeğim var.
Bebeğimin ağzına soktuğu diş kaşıyıcı yere düşüyor geri ağzına veriyorlar
Ben vermeyince adım titiz oluyor
Bebeğime saçmasapan şeyler söylüyorlar
Yok adam gibi adamla evlen
Yok büyüyünce anneden gizli gizli diskolara git anne baba peşinden koşsun .

Dün kv pilav yapmış
Pirinci yıkadığı yağlı kabı çalkalamış koymuş tezgaha
Bir de kendilerini çok titiz , çok ince çöl düşünceli görürler .
Sürekli ben çok zavallı kadınım
Baban ölse bakacak kimsem yok vs vs
Senelerdir kendini övmesini
Eşime kendini acındırması
Çok yakın görüştüğü dostlarının dedikodusunu dinlemekle geçiyor günler
İçten içe de şirin ses tonu ve cilveli halleri ile bana laf sokmaları da var
Bari bebeğini uzak tut yanlarında tek bırakma sinir oldum ya çakmak yakmak nedir çocuğun yüzüne doğru, böyle şakalaşma mı oyun mu olur. Valla bi gün bişey olur Allah korusun o zaman vicdan azabı çekersin.

Valla ben haksız oldugunu soyleyemem. En ayar oldugum seylerın basında hıjyen gelır. Wc ve mutfakta hıjyen eksıklıgıne asla gelemem. Benım basıma gelmıs olsaydı (ki kp ölmüş kv gorusmuyorum) valla cok sert bır dılle uyarırdım. Burası oglunun evı olabılır ama onların evı degıl. Herkes gıttıgı yerın kurallarına uymalı. Ayrıca kp nı domestosa yatırmak ıstedım suan cok iğrenç bebegını uzak tut onlardan ya.bebek olan evde alkol nedır? Gıtsın evınde zıkkımlansın. Insana boyle seyler otuzu gecınce daha cok koyuyor en azından bana daha cok koyuyor.. Duzenıme karısılması extra large tavırlar.. :işsiz::KK14:

Back
X