Sevmediğin biriyle evlenmek

Teşekkür ederim:KK68: böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı..Bir kere aşık oldum bir daha sevdim ne de sevenim var.İnsan ister istemez üzülüyor neyse... konuyu uzatmayayım :KK54:

Valla ben ilk askimi kesip attim kafamdan, sonra baskasina asik oldum. O da agzima s..ti sag olsun.

Uzulme kuzum, vakti geliyor baskasi gelip sana kotu davraniyor, kalp bos kalamiyor vesselam :)

Benim bir arkadaşım var çocukluk arkadaşım.
Birlikte telefon sapıklıkları yaptık, ilk buluşmalara birlikte gittik karşı masadan gözledik birbirimizi öyle yakın düşün.

Ondan örnek vereceğim sana..

İlk sevgilisi oldu çok aşık oldu. İlkler de başka olur bilirsin.
Salak gibi seviyorsun akıl dışı:KK14:
Oğlan böyle lay lay lom bir tip çok umursamadı. Bir kaç ay çıktılar.
Bir engelde de bıraktı gitti. Arkadaşım çok ağladı, düş yakamdan sevmiyorum seni lafını da duydu.

İşte bu yaralı dönemde biriyle tanıştı.

Oğlan deli gibi aşık oldu kıza.
Kız hiç sevmedi, elektrik sıfır fiziksel olarak bile hiç beğenmedi.
Ama kalbi çok güzel artısı çok, çok iyi biri, beni seviyor.
Ben bir daha hiç aşık olmayacağım nasıl olsa..
Sevmek önemli değil sevilmek önemli diyerek başladı çocukla..

Tam 7 yıl çıktı ama.. Aklı hep başka ilişkilerde kaldı..
Aşk dolu çiftlerle kendini kıyasladı benim kalbim niye böyle atmıyor dedi.
Kıyasladı durdu. Çocuğun tipine taktı, artık diline vurdu hissettikleri.
O güzel kalpli dediği insanı kırmaya başladı artık.

Ayrıldı sevmiyorum diye yalnız kalmak istemedi hiç dayanamayıp geri döndü.
Beni böyle seven biri daha da çıkmaz diye bencillik ederek 7 yılı bitirdi.
Sonunda da böyle nereye kadar deyip sözlendiler..

Düğün hazırlığı, aileler işin içine girince oluyor tabi pürüzler.
Aşk yok tabi fedakarlık da olmuyor insanda o zaman beklentiler tavan..

Olmuyor dedi sözü attı..
Oğlan 7 ay oldu hala peşinde önünü kesiyor falan cevap vermeyince tehdit ediyor..
O güzel kalpli insan evet..

Arkadaşım mı?

Sözü attıktan 3 ay sonra biri ile tanıştırıldı.
İçi ısındı, gayet sevdi. O da kendine şaştı.

Diğeri ile evlilik dediğinde heyecanlanmayan insan hemen evlenmek istiyor..

Sonuç kalbi kırık birini bıraktı geride.. Ve kendi de huzursuz çünkü çocuk hala peşinde..

Çok çok güzel anlatmissin böyle bir durumda sadece kendini değil karşı tarafi da düşünmek lazim acaba ona haksızlık ediyorum mu diye sevmediğin bir insana ince eleyip sık dokunmazsin agzina ne gelirse söylersin ve bir kalbi kırmak kabeyi yıkmak gibidir

Valla ben ilk askimi kesip attim kafamdan, sonra baskasina asik oldum. O da agzima s..ti sag olsun.

Uzulme kuzum, vakti geliyor baskasi gelip sana kotu davraniyor, kalp bos kalamiyor vesselam :)
İnşallah iyisi de gelir güzelliklerle,tüm kötülükleri siler süpürür.. :D

Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?
Sakın yapma ! Severek evlenenler sırf sevgisinin hatrına pek çok olumsuzluğu , hatayı sineye çekerken buna sevmediği birinin hatrına katlanmaz .

Yanlış anlaşılmasın ama tek taraflı sevgi varken kimse kimseyle evlenmeyi seçmesin.Çünkü sevmeyen taraf seven tarafa hayatı zindan ediyor.

Bir arkadasim sevmedigi bir kadinla evlendi. Kendi agziyla defalarca kez sevmiyorum dedi , yine de evlendi, evlenirken baska birinden de hoslaniyordu ustelik.

Simdi evlendigi kiz fb a mutluluk pzolari vs koyuyor, mutlu bence. Yani sevmedigi biriyle evlenip hayattan memnun olan kadin degil ama erkek taniyorum :KK57:

Bir arkadasim sevmedigi bir kadinla evlendi. Kendi agziyla defalarca kez sevmiyorum dedi , yine de evlendi, evlenirken baska birinden de hoslaniyordu ustelik.

Simdi evlendigi kiz fb a mutluluk pzolari vs koyuyor, mutlu bence. Yani sevmedigi biriyle evlenip hayattan memnun olan kadin degil ama erkek taniyorum :KK57:

Ama genel itibari ile yanlış birşey değil mi

Ama genel itibari ile yanlış birşey değil mi

Ayyyy bilemedim konustugumuzda hayattan mustuzum, 40 yasinda intihar edicem v vs derdi. Eee ben de sevdigine git, mutlu ol o zaman dedim. Bebe hem mutsuzum diyor, hem sacma sapan bir seyler yapiyor.....ne ayak anlayamadim yani.:KK12: Neyse evlenmeden once de cok yakiniyordu evlenmek istemiyorum ama mecburum soz verdim bibibi diye, neyse Allah hayir etsin sonunu, sevdigim bir arkadasimdir.

Ayyyy bilemedim konustugumuzda hayattan mustuzum, 40 yasinda intihar edicem v vs derdi. Eee ben de sevdigine git, mutlu ol o zaman dedim. Bebe hem mutsuzum diyor, hem sacma sapan bir seyler yapiyor.....ne ayak anlayamadim yani.:KK12: Neyse evlenmeden once de cok yakiniyordu evlenmek istemiyorum ama mecburum soz verdim bibibi diye, neyse Allah hayir etsin sonunu, sevdigim bir arkadasimdir.

Benimde böyle bir tanıdıgım erkek arkadaşım oldu...evleneyim 1 yıl sonra boşuyacagım dedi simdi karısı hamile...şimdi de mutlu allah bozmasın tabi... nisanlilik evrelerinide şahit oldum her an ayrılacak derdim...sag gösterip sol vurdu adam resmen..

Konu sahibinede diyecegim eger icinde hic bir kıpırtı yoksa ayrıl...karşı tarafla empatini kurunuz...

Benimde böyle bir tanıdıgım erkek arkadaşım oldu...evleneyim 1 yıl sonra boşuyacagım dedi simdi karısı hamile...şimdi de mutlu allah bozmasın tabi... nisanlilik evrelerinide şahit oldum her an ayrılacak derdim...sag gösterip sol vurdu adam resmen..

Konu sahibinede diyecegim eger icinde hic bir kıpırtı yoksa ayrıl...karşı tarafla empatini kurunuz...

Bu modelden bir tane de is arkadasim var, 10 yildan sonrra ayrildi, simdi baska biriyle beraber. Bu adam da 30 yasina girdim diye evlenme karari verdi, sonra istemiyorum diyip ayrildi. 10 yillik iliskiydi, 1 yillik nisanlilik.

3 ay önce seninduygularrumdaydim başka birine aşıktim o beni kör kuyularda merdivensiz birakti sonra biriyle tanistirildim o beni seviyordu ama benim kalbimde o kıpırtı yoktu bana söylediği sevgi sözcükleri beni rahatsız ediyordu içimdeki derin boşluk, sevgi açlığı kal bununla evlen diyordu ama diğer realist yanim sen onu sevmiyorsun kalırsan onu da kendini de mutsuz edersin dedi ve bitirmeyi ,aşık olacağım olamazsam da en azindan hoslanabilecegim birini aramayi tercih ettim hala düşünüyorum olsa miydi ki olsaydi süreç çok hizli olacakti ve kimbilir şimdi evli olabilrdim diye sonra tek bir an geliyor aklima bana canim demişti o an o kadar rahatsiz olmustum ki sonra diyorum hayirlisi olsun.
Sanirim hepimiz bi kez ayni seyleri
yasiyoruz...bende boyleydim iste ayni
duygular ayni olaylar ayni sonuc

Sakıııııın !!!

Evlilige dair en ufak bi tecrubem, yasanmisligim yok ama dusunsenize siz bu adamla şey yapicaksiniz, sabah kalktiginizda bu adamin sac bas dagilmis ilk insanlarin 2.versiyonu haliyle tanisicaksiniz, bu adam tuvalete gidecek bi cikacak ozon delinmis, sevdiğiniz adamdan tiksinmezsiniz ama sevmediğiniz adamdan tiksinme ihtimaliniz cok yuksek bence hic boyle bi risk almayin
ha ha ha aaaa çok güldüm yaaa.

Back
X