- 25 Ağustos 2014
- 21.002
- 50.147
- 798
bile bile lades demek hem kendine hem o kisiye haksizlik.. hayirlisiEvlenirsem artık her şeyini kabullenmiş olurum .Gözüme batsa bile yapabileceğim bir şey yok bile bile lades......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bile bile lades demek hem kendine hem o kisiye haksizlik.. hayirlisiEvlenirsem artık her şeyini kabullenmiş olurum .Gözüme batsa bile yapabileceğim bir şey yok bile bile lades......
Aynen öyle bunu bende biliyorum. Ama aşk yok artık bbenim için. Aşık olurum diye düşünmüyorum,bana çok uzak, sevsem bana yeter.Sevmediğin biri ağzıyla kuş tutsa bir zaman sonra yaranamaz sana.
Sevdiğin biri afedersin tepene s..sa da tatlı olur.
Sevgi, aşk= Tahammül demek çünkü..
Evliliği yürüten temel şey de budur..
Aynen öyle bunu bende biliyorum. Ama aşk yok artık bbenim için. Aşık olurum diye düşünmüyorum,bana çok uzak, sevsem bana yeter.
bile bile lades demek hem kendine hem o kisiye haksizlik.. hayirlisi
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 25 ten fazla değilsin belli ki..:)
Aşk darbesi yemiş bir gazi olduğun da belli..
Bir kez aşık olur insan diyenler yanılıyor biliyor musun?
İnanma yok öyle bir şey
Hatta ilkinde aptal aşık olursun ikincisinde akıllı :)
Ben kimsenin benimle sevmeden evlenmesini istemezdim karşınızdaki kişinin yerine koyuyorum kendimi ve üzülüyorum
Ona bunu yapmayın ya da yapacaksanız da dürüstçe söyleyin sevmiyorum deyin ama evleneceğim deyin ha o da kabul ederse diyecek bir şey yok mutluluklar...
İnanma yok öyle bir şey
neden bu kadar eminsin?Önemli olan aşık olmak değil, karşılıklı aşk yaşanması...Benim için böyle bir şey mümkün olmayacağı için hayatımın sonuna kadar da yalnız kalmak istemiyorum.
Ben şanssız bir insanım ,ne yazık ki benim sevdiğim beni sevmiyor, beni seveni de ben sevmiyorum.Hayatımda o kadar olumsuzluk var ki... Karşılıklı aşk yaşamanın bana nasip olacağını hiç sanmıyorum.neden bu kadar eminsin?
umitsiz olmak basli basina bi sorun bence.. Allah buyuk, bilemezsinBen şanssız bir insanım ,ne yazık ki benim sevdiğim beni sevmiyor, beni seveni de ben sevmiyorum.Hayatımda o kadar olumsuzluk var ki... Karşılıklı aşk yaşamanın bana nasip olacağını hiç sanmıyorum.
Yine heyecanlanıyor mu insan peki? Ben de merak ediyorum da kusura bakmayın konunun ortasına daldım![]()
O da bana aşık değil ,bende bana aşık olan bir insanla bir ömrü yaşamak isterdim. Aşık olmasa bile seviyor beni,bende zamanla severim belki diye düşünüyorum .
Önemli olan aşık olmak değil, karşılıklı aşk yaşanması...Benim için böyle bir şey mümkün olmayacağı için hayatımın sonuna kadar da yalnız kalmak istemiyorum.
Orası öyle Allah büyük fakat yaşadıklarımdan sonra da içimde hiç heves kalmadı...umitsiz olmak basli basina bi sorun bence.. Allah buyuk, bilemezsin
Evet heyecanlanıyor.
Ne salakmışım aşk aşk diye nasıl bir adama ölüp bitmişim böylesi dururken diyor sonra..
Hayatta ne güzel adamlar varmış diyor.
Sonra evlenince onun güzelliği de zedeleniyor ama hepsinde oluyor o nerdeyse![]()
'Sakın ha umitsizlige duseyim deme!' hicr 55Orası öyle Allah büyük fakat yaşadıklarımdan sonra da içimde hiç heves kalmadı...
Tek tek okudum yorumlarınızı hepiniz sağolun .Her insan sevdiği aşık olduğu insanla bir ömür geçirmek ister ama benim hiç umudum yok. Aşık olduğum birisi vardı aslında hala aklımda , onu unutmaya çalışıyorum onunla hiçbir zaman olmayacağımızı biliyorum .Aşkta çocuk oyuncağı değil insan her önüne gelene aşık olamıyor, ya da karşılıksız kalıyor benim yaşadığım gibi. Karşıma çok büyük bir aşk çıkıp onunla mutlu olup evleneceğim gibi düşüncelerim yok çünkü benim böyle gerçekleşmeyecek beklentilerim yok, kendimi biliyorum. Şanssız bir insanım. Sadece aşkta değil genel anlamda şanssız biriyim.Şuanki sevgilim bana aşık olmasa bile beni seviyor bunu hissedebiliyorum . O iyi biri , onunla muhabbet etmeyi zaman geçirmeyi seviyorum. Bazen yanındayken yanından ayrılmak istemiyorum . Ben sevgiye muhtaç biriyim çünkü.. Ama içimde ona karşı bir kıpırtı yok. Sonuçta aşık olduğum insanla olamayacağım için ha şuanki sevgilim ha başka biri ne farkeder ki diye düşünüyorum.
İnanma yok öyle bir şey
Teşekkür ederimböyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı..Bir kere aşık oldum bir daha sevdim ne de sevenim var.İnsan ister istemez üzülüyor neyse... konuyu uzatmayayım
![]()