• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmedigini soyluyor

R reprezant
Sanane benim fatihamdan Kuranımdan arkadaş ya... Ben Müslüman bile değilim, senin inandığına inanmam. Ne diye konuyu dine getirdin. Konu başka hanım.

Sanane benim fatihamdan Kuranımdan arkadaş ya... Ben Müslüman bile değilim, senin inandığına inanmam. Ne diye konuyu dine getirdin. Konu başka hanım.
Belli meksikalisin madem musluman degilsin hos musluman olmayanlarda gayet guzel inaniyor sanane benim dua et diye yonlendirmemden allah allah ya cattik ha isin yokmu guzelim git kahvalti yap sen

Belli meksikalisin madem musluman degilsin hos musluman olmayanlarda gayet guzel inaniyor sanane benim dua et diye yonlendirmemden allah allah ya cattik ha isin yokmu guzelim git kahvalti yap sen
Kendi önerini söylerken "diğer yorumcuları takma" vs demeyeceksin o zaman. Elaleme bulaşmadan uslu uslu yorumunu yap madem. Burada kimsenin yorumu diğerinden daha geçerli değil. Senin dinin filan da buna dahil. Seni bağlar, başkasını değil.
He he Meksikalıyım, şu an burada gece cicim, uyuyacağım. Sen yap kahvaltını. :))

Kendi önerini söylerken "diğer yorumcuları takma" vs demeyeceksin o zaman. Elaleme bulaşmadan uslu uslu yorumunu yap madem. Burada kimsenin yorumu diğerinden daha geçerli değil. Senin dinin filan da buna dahil. Seni bağlar, başkasını değil.
He he Meksikalıyım, şu an burada gece cicim, uyuyacağım. Sen yap kahvaltını. :))
Afiyet olsun guzel bayan isin gucun yoktur kesin bi kiliseye falan git azcik ayin dinle belki imana gelirsin byee ha afiyet olsun bu arada

Afiyet olsun guzel bayan isin gucun yoktur kesin bi kiliseye falan git azcik ayin dinle belki imana gelirsin byee ha afiyet olsun bu arada
Ya şimdi bir şey dicem, banlanacam. İçimden diyorum o yüzden.

Yav ben senin gibi dine imana takık değilim. Hadi sen git imanına be. Pff. Zaten konusu şiddet olan konuyu dine imana bağladın iyice.

Esin amcamin ogluna cok benziyor. Onlarin da bastan ayni.boyle basladi gelinimiz duzelir diye cocuk yaptı her sey daha kotuye gitti- dayak aldatilma 3 ay küsmek yasanacak ne varsa yasadilar yani. Kisacasi duzelmiyor arkadasim sendeki kirginlik gecmeyecek. Daha cok cok gencsin. Hak ettigin hayat bu degil degil mi ?cocuk olunca her sey daha zor uykusuz geceler bebek aglamalari sorumluluklar. Simdi canim cicim zamanlariniz. Bu adam simfi boyleyse hep boyle kalacak. Cevremde ornegi cok malesef. Kendine guven hayatina kiyma

Şu gen havuzunu batırmaya kimin ne hakkı var ama değil mi?
Benim özene bezene yetiştireceğim oğlumun ( gelecekteki :KK70:) arkadaşı falan olacaklar, yavrumu kötü etkileyecekler.
İşin şakası bir yana bir doktor nasıl böyle olabilir ya:KK57:

Imam ...sursa cemaat ....carmis ya o hesap.

Canim ayakkabinin bagcigi dahi kopsa allahtan isticeksinancan allaha yurekten teslim olup duanin hikmetini bilenler anlar beni belliki kalp gozun kapali yazik vahhh allah isl

Allahu Teala yardim edecekse eger filmlerdeki gibi gokten isiklar icinde bir melek indirip ayakkabini baglatmaz. Ne yapar, sana eller vermistir, baglama isini yapabilmen icin zeka vermistir, bir nimet olarakta ayakkabi vermistir. Butun bunlari vermisken de bir zahmet kullanalim ister.

Yani allahi ananlar zihtiyeti bozukmu oluyor eminim kalbin fesat kiskanc ici kurt kaynayan gercek hayatta pasif kendini ifade edemeyen evde kaldigin kesin zaten burda millete salla gitsin

Kendini iman gurusu falan mi saniyorsun?
Allah ismine saygin olsun az, ilk harfini buyuk kullanmalisin. Burada herkese din iman dersi veriyorsun ama Allah ismini cins isim gibi kullanan sensin. Milleti vah vahlayacagina kendine bak bence.

Ben inanirim boyle seylere. Ama kim neden boyle bisey yapsin ki. Ben hic bi zaman disari yansitmam yasadiklarimi. Acaba kiskanip mi yaptilar. Kavga etsem de kimsenin yaninda tavirli durmam esime karsi. Belki de yaptigim iyi bisey degil ama ben boyle gordum boyle yapiyorum
böyle gördünüz,babanız da annenizi dövüyordu ve muhtemelen "çocuklarım için " diyerek boşanmadı değil mi? siz de böyle gördünüz ve aynısını yapıyorsunuz..adam dövse de sövse de kocamdır başımın tacıdır diyerek kabul etmek ,boşyere düzeltmeye çalışmak..
siz de daha karnınızda şiddetle tanışmış bebeğinize aynı şeyleri yaşatacak ,aynı hayatı sunacaksınız..şiddeti normal gösterip,çekmek zorunda olunan birşeymiş gibi.yazık değil mi evladınıza? neden aynı şeyleri yaşatacaksınız? şiddetin tedavisi olmaz.yarın bir gün evladınızı da dövecek bu adam.alttan aldıkça ,üstünüze gelecek.bebeğin günahı ne ki,kendi yaşadığınız berbat hayatı ona da yaşatacaksınız..
diyorsunuz ki aklım hala annemde..kendi çocuğunuz da böyle mi olsun ilerde?
kendinizi düşünmüyorsanız bebeğinizi düşünün..babasının annesini dçvdüğü bir dünyaya gelmek ister mi? siz ister miydiniz?ya da babsından dayak yemeyi kim ister ki?

sabah sabah okuduğum ilk konu..
ama yok sinirlenmiycem..
empati kurmaya çalışayım
adam bana sabah akşam olmadık sebeplerden şiddet gösterecek ben de hala o düzelsin diye bekliycem.
üstelik hamileyim.
valla empati yeteneğimin sonuna geldim
olmaz arkadaş olmaz
böyle bi kafa olmaz.
insan kendine fiziksel zarar veren birini nasıl sever???

Dayak yıyorsun hergun hamile halinle ve hala ayrılmak ıstemıyorum mu diyosun.
Yazık o çocuğua yazık. Daha ilk gunden hamıle kalırsan böyle olur.
Ne bu çocuk merakı ya ?
3,5 yıldır evlıyım kocam 1 fiske vurmadı .
Evlilik falan değil sizin ki .

bak canim su saatte yaziyorum sabah namazimi kildim burada allaha yurekten teslim onemli basimiza ne gelirse allah bizi koca evlat mal yada hastalikla sinav eder dimi
peygamperler sahabeler ne zorluklar yasadida allah yardim etti belliki inancin saglam degil ne diyeyim ne desem bos
Tevekkül diye bir şeyden haberiniz var mı sizin? Hani üstüne düşeni yapıp sonra dua etmekten?
E iyi o halde yemek yemeyin dua ediverin, karnımı doyur diye.
Siz daha olayı çözememişsiniz ben size ne anlatayım ki şimdi?
Kitabın ilk emri oku iken nasıl bu kadar umarsız kalabiliyorsunuz hayretler içindeyim. İlim de ibadetten sayılır, ne ararsan kendinde ara denmiş önce bir kendin ne yapabileceğine bak, içine dön, yapabileceklerini yap sonra Tanrı'ya sığın. Yok öyle armut piş, ağzıma düş olayı. Öyle olsaydı zaten dünyada işin yoktu. İmtihan imtihan diyorsun ama eline kalemi almadan bön bön kağıda bakıyorsun, sıfır alacaksın haberin yok.
Bu arada ünlü dini oluşumların genelinde kadına saygı vardır, çünkü nesilleri kadın biçimlendirir. Kutsaldır, annedir. Buradaki kadın hamileyken bile şiddet görüyor farkında mısınız? Valla Mune banlamayacak olsa hiç yapmayacağım bir şeyi yapar, ayet ayet hadis hadis size bakış açınızın ne kadar boş olduğunu gösterirdim.
Son söz olarak geldiğimiz bu yerde yemeği bile çiğnemeden yutamıyoruz bu da demektir ki burada biz çalışacağız, çabalayacağız.

Tevekkül diye bir şeyden haberiniz var mı sizin? Hani üstüne düşeni yapıp sonra dua etmekten?
E iyi o halde yemek yemeyin dua ediverin, karnımı doyur diye.
Siz daha olayı çözememişsiniz ben size ne anlatayım ki şimdi?
Kitabın ilk emri oku iken nasıl bu kadar umarsız kalabiliyorsunuz hayretler içindeyim. İlim de ibadetten sayılır, ne ararsan kendinde ara denmiş önce bir kendin ne yapabileceğine bak, içine dön, yapabileceklerini yap sonra Tanrı'ya sığın. Yok öyle armut piş, ağzıma düş olayı. Öyle olsaydı zaten dünyada işin yoktu. İmtihan imtihan diyorsun ama eline kalemi almadan bön bön kağıda bakıyorsun, sıfır alacaksın haberin yok.
Bu arada ünlü dini oluşumların genelinde kadına saygı vardır, çünkü nesilleri kadın biçimlendirir. Kutsaldır, annedir. Buradaki kadın hamileyken bile şiddet görüyor farkında mısınız? Valla Mune banlamayacak olsa hiç yapmayacağım bir şeyi yapar, ayet ayet hadis hadis size bakış açınızın ne kadar boş olduğunu gösterirdim.
Son söz olarak geldiğimiz bu yerde yemeği bile çiğnemeden yutamıyoruz bu da demektir ki burada biz çalışacağız, çabalayacağız.

O degil de eski konularinda kocam beni begenmiyor diye bir konusu var. Insan merak ediyor acaba konu acacagina bilmem kac tane esma niye cekmemis? Hatta botoks falan yaptiracakmis halbuki yeterince dua etseydi guzellesebilirdi belki. Demek ki kendi inanci da saglam degil.

Tovbest...

O degil de eski konularinda kocam beni begenmiyor diye bir konusu var. Insan merak ediyor acaba konu acacagina bilmem kac tane esma niye cekmemis? Hatta botoks falan yaptiracakmis halbuki yeterince dua etseydi guzellesebilirdi belki. Demek ki kendi inanci da saglam degil.

Tovbest...
Bu işlerin pirleri Yunus, Bektaş bile benim dememişken hanım abla haykırıyor resmen. Bu da yetmez gibi milletin dini inancını sorgulayıp, deyim yerindeyse aşamasını belirliyor. Bu ne cürretse artık onu da bilemiyorum. Çok büyük yanılgılar içinde haberi yok. Kibirden kıvranıyor resmen.

Tovbest...

Aynısını yazdım konusuna madem millete akıl veriyorsunuz kendiniz uygulayın diye
işine gelmediği için cevap vermemiş

Hamıle halınızle sıze sıddet uyguluyor Manevı sıddetı apayrı! Bıde ustune bebege dua et dıyor.. Bebek dogduktan sonra ya?!?

Ayrıca sıze sevmedıgını de soyluyor... Acaba nıye evlenmıs cok merak edıyorum.

Böyle konuları okuyunca hayret ediyorum.
Daha balayında döven bir adama alelacele çocuk verme merakı niye?

Yahu 7.5 senelik evliyim çocuk yapmaya daha yeni yeni cesaret ediyorum eşimle problemimiz olmadığı halde.
Siz bir de böyle bir erkek müsveddesi ile arayı düzeltme derdindesiniz.
Allah akıl fikir versin.

Ya şimdi bir şey dicem, banlanacam. İçimden diyorum o yüzden.

Yav ben senin gibi dine imana takık değilim. Hadi sen git imanına be. Pff. Zaten konusu şiddet olan konuyu dine imana bağladın iyice.
madem herhangi bir inancın yok, kendi inancını ifade edip buna göre yorum yapandan sanane.
sen git çalış al ayakkabı bağını, yorum sahibi de Allah'tan ister.
sanane.
bunlar da Türk işi yarım yamalak ateist işte.
ateist misin, başkasının dini inancı, ifade etme özgürlüğü seni ilgilendirmez. deist misin, yine seni bağlamaz.
görünce canın mı sıkılıyor, engelle görmezsin.
he illa yorum mu yapacaksın, saygı ve tahammül sınırını aşmayacaksın.

Back
X