Ay iyi ki denk geldim bu başlığa

burada birisi "çalışmak istemiyorum" dese genelde linç ediliyor

çok büyük kısmın "mecburiyetten" çalıştığını düşünen ben kk sayesinde " yuh herkes çalışmaktan çok memnun" diyecek duruma gelmiştim
Ben de mecburen çalışanlardandım. Şimdi bebek bakıyorum ama çevrem kıskanç, kem gözlülerle

p)dolu olduğundan "ne zaman çalışacaksın?" "Ay ev hanımı mı oldun?" "Çok uzatmadan işe başla artık" gibi hiç fikrini sormadıklarımdan laf yediğim için ve eski firmam sıkıştırdığı için 2 yaşı beklemeden yarı zamanlı çalışmaya döneceğim sanırım.
Biri çalışmasın benim çevrem ve buradakiler sanki onlardan para istiyormuş gibi davranıyordu

demek ki çalışmak bir bana zor değilmiş
Konu sahibi: valla benim sevdiğim iş evde piyano çalışmak, kitap okumak, dizi/film izlemek, kızımla oynamak, gezdirmek, aktivite yapmak, ailemle kültür gezilerine çıkmak. Bunlara da para veren işveren bulamadım

dolayısıyla hep "istemediğim" işleri yaptım.
Az istemediğim iş oldu, nefret ettiğim iş oldu. Eğer bu işten nefret edecekseniz kendinize yol çizin ve az istemediğiniz iş için hemwn acilen çalışın. Nefretlik iş çok çok kötü bir şey. Sokakta aç kalmayacaksanız yapılacak şey değil bence.