Sevmediginiz işte calisirmiydiniz?

Maalesef çok istisnai bir kısım sevdiği işte çalışıyor. Gerisi sevmediği işlerde çalışıyor. Buna bende dahilim. Son bir yıldır işimi sevmediğimi anladım. Ama şuan yapabilecek birşeyim yok. Umarım ruhumu koruyabilirim diye hergün dua ediyorum, elimden geleni yapıyorum.

Ay iyi ki denk geldim bu başlığa :p burada birisi "çalışmak istemiyorum" dese genelde linç ediliyor :p çok büyük kısmın "mecburiyetten" çalıştığını düşünen ben kk sayesinde " yuh herkes çalışmaktan çok memnun" diyecek duruma gelmiştim :p

Ben de mecburen çalışanlardandım. Şimdi bebek bakıyorum ama çevrem kıskanç, kem gözlülerle (:p)dolu olduğundan "ne zaman çalışacaksın?" "Ay ev hanımı mı oldun?" "Çok uzatmadan işe başla artık" gibi hiç fikrini sormadıklarımdan laf yediğim için ve eski firmam sıkıştırdığı için 2 yaşı beklemeden yarı zamanlı çalışmaya döneceğim sanırım.

Biri çalışmasın benim çevrem ve buradakiler sanki onlardan para istiyormuş gibi davranıyordu :p demek ki çalışmak bir bana zor değilmiş :p

Konu sahibi: valla benim sevdiğim iş evde piyano çalışmak, kitap okumak, dizi/film izlemek, kızımla oynamak, gezdirmek, aktivite yapmak, ailemle kültür gezilerine çıkmak. Bunlara da para veren işveren bulamadım :p dolayısıyla hep "istemediğim" işleri yaptım.

Az istemediğim iş oldu, nefret ettiğim iş oldu. Eğer bu işten nefret edecekseniz kendinize yol çizin ve az istemediğiniz iş için hemwn acilen çalışın. Nefretlik iş çok çok kötü bir şey. Sokakta aç kalmayacaksanız yapılacak şey değil bence.

Ay iyi ki denk geldim bu başlığa :p burada birisi "çalışmak istemiyorum" dese genelde linç ediliyor :p çok büyük kısmın "mecburiyetten" çalıştığını düşünen ben kk sayesinde " yuh herkes çalışmaktan çok memnun" diyecek duruma gelmiştim :p

Ben de mecburen çalışanlardandım. Şimdi bebek bakıyorum ama çevrem kıskanç, kem gözlülerle :-)p)dolu olduğundan "ne zaman çalışacaksın?" "Ay ev hanımı mı oldun?" "Çok uzatmadan işe başla artık" gibi hiç fikrini sormadıklarımdan laf yediğim için ve eski firmam sıkıştırdığı için 2 yaşı beklemeden yarı zamanlı çalışmaya döneceğim sanırım.

Biri çalışmasın benim çevrem ve buradakiler sanki onlardan para istiyormuş gibi davranıyordu :p demek ki çalışmak bir bana zor değilmiş :p

Konu sahibi: valla benim sevdiğim iş evde piyano çalışmak, kitap okumak, dizi/film izlemek, kızımla oynamak, gezdirmek, aktivite yapmak, ailemle kültür gezilerine çıkmak. Bunlara da para veren işveren bulamadım :p dolayısıyla hep "istemediğim" işleri yaptım.

Az istemediğim iş oldu, nefret ettiğim iş oldu. Eğer bu işten nefret edecekseniz kendinize yol çizin ve az istemediğiniz iş için hemwn acilen çalışın. Nefretlik iş çok çok kötü bir şey. Sokakta aç kalmayacaksanız yapılacak şey değil bence.
Ya sen şimdi güzide kk mın idealist kadınlarına ne demek istiyorsun 🤣🤣🤣🤣

Nefret ede ede çalışanlardan biriyim. Mesleğimle çok alakasız bir sektör de 3 yıl olacak calisiyorum ayaklarım ise giderken geri geri gidiyor kendime ağustos sonuna kadar mühlet verdim çıkıp güzel bir tatil yapicam ve özel sektörden kurtulmak adına kpss caliscam tam 1 yıl boyunca.

Dayanabilmemin tek tesellisi bu suan :(

Mesleğinizle alakali olmayan
İşi sevmek biraz da ortamla ve çalışma arkadaşları & yöneticiler ile ilgili bence. Ortam, yönetici ve çalışma arkadaşları iyiyse iş sahiplenilir ve sevilir bence. Yoksa en sevilen işte olsa mobbing vs. olduktan sonra sevgi falan kalmaz.

Back
X