• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmek mi sevilmek mi daha güzel?

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
118
İstanbul
kızlar sizce sevmek mi sevilmek daha mi daha güzel. Sizi hangisi daha mutlu ediyo?
Ben düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum, sevmek beni çok heyecanlandırıyo ama başka bir insanın beni sevdiğini ve düşündüğünü bilmek de çok hoşuma gidiyo ayyy bilemedim ya siz?Şeniz

sewilmek insanın ruhunu oksar kımı zaman egolarını tatmın eder. ama sewmek bazen acı werır karsılıksız ise... ınsanı yıpratır..
ama ne demısler hayat sewınce güzelll :))) önce sewilin sonra sewin :P

tabi ki de ikisi de karşılıklı olduğunda güzel
ama sevmek ayrı bi güzel sanki
çünkü pek çok kişi tarafından sevilebilirsin ama pek çok insanı sevemezsin

sevmek baslı basına cok guzel bır duygu...ama sanırım sevıldıgını bılmek..cok daha guzel...
cunku sevmek karsılıklı olursa guzelll...
sevdıgım surece karsıda benı severse ve bende sevıldıgımı bılırsem...
sevgım cok daha kuvvet ve güç alır....
sevılmek sevgıyı ...besler bence..ama bu sevmek sevgılıyle ılgılı.olursa..guzel..

aıle işin içine gırerse...ben sevmeyı tercıh ederım o zaman...
aılemdır her ne olursa olsun canımdan parcadır ve ben sevgımı sonuna kadar karsılık beklemeden sunarım...

kızlar sizce sevmek mi sevilmek daha mi daha güzel. Sizi hangisi daha mutlu ediyo?
Ben düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum, sevmek beni çok heyecanlandırıyo ama başka bir insanın beni sevdiğini ve düşündüğünü bilmek de çok hoşuma gidiyo ayyy bilemedim ya siz?Şeniz

İkisini birden alayım ben..sırnaşık şey
biri olmadan diğeri olmaz diye düşünüyorum ...:jeyyar:

ikiside karşılıklı olduğunda güzeldir..
tek taraflı sevmekde..sevilmekte üzüntüden başka bişi getirmez insana...

İKİSİDE AYNI ORANDA OLDUĞU ZAMAN GÜZEL BENCE. YANİ KARŞILIKLI
SİZİ SEVEN BİRİ OLSUN AMA SİZİN ONA KARŞI Bİ HİSSİYATINIZ OOLMASIN BENCE BİRŞEY ANLAM İFADE ETMEZ
YADA TAM TERSİ PLOTANİK KARŞILIKSIZ BİR AŞK İNSANI MUTSUZ EDER ACI ÇEKTİRİR.

KARŞILIKLI BİR İLİŞKİ İÇERİSİNDE OLMAK İNSANI BULUTLARA TAŞIR:teselli:

sevilmek çok güsel bişeydir o kadar harika bişeyki insan herdaim mutludur ....ben eşim tarafımdan kayıtsız şartsız seviliyorum evet çok emiin beni kayıtsız şartsız seviyor....
ama hiçbir sevgi uzun yıllar tek taraflı gştmez gitsede yeşermez...
bende aynı şekilde seviyorum....yani hem sevilip hem seviyourm....ikisi bir arada çok güsel

sevmek ve sevilmek ikisi bir bütündür bence birbirini tamamlar.eger biri eksik olursa aci cekilir.ne ise yarar ki ben sevilmisim ama onu sevmiyorum. yada ben seviyorum o beni sevmiyor.insana aci veriri mutsuz eder.

emin olun kalpten kalbe yol vardır.
birini gerçek ve içten seviyorsanız sevilmeme ihtimali normal koşullarda yok.
diğer duygulardada bu böyle.
ama sevgiyi hissettirmek herkesin yapabildiği birşey değil.
gösterdiğim kadar sevgiyi görmek isterim.

İkisi birden olunca mükemmel bi mutluluk oluyor
Ama sevipte sevilmiyorsan o zmnn dünya sana dar geliyo

Tek başına sevmenin insana bi mutluluk katacağını sanmıyorum..Karşılığı yoksa sadece acı verir...
Sevilmek te insanın hoşuna gider tabiki ama karşılıklı sevmenin verdiği hazzı mutluluğu kesinliklee vermez şutarafagitti

Back
X