- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 gitmesem bile gidelim desinler :)Ahhh su kadınlık hormonları :))) olur elbet bir gün... Sen yine de hemen koltuk takımı bakmaya gitme :)) yaşım da yaşım diyorsun yaş kaç ?
Çok severse anlamak için çabası olur.Aslında hiç sevmeden olmaz tabi ama ben duygusalım biraz. Bunu anlamalı işte karşımdaki hassas olduğumu. Bunu da çok severse anlar
Aslında doğru ben mesela gözlemliyorum insanları çiftleri hangisinin fedakar olduğunu daha çok sevdiğini anlıyorum. Mantık evliliği daha doğru geliyor artıkSevmek cunku sevildiginden asla emin olamazsin.
Ben çok sevenlerdenim ama hayat inişli çıkışlı her zaman her şey istediğin gibi olmayabilir.Çok sevip de mutlu olan var mı çok merak ediyorum. Fazla sevgi hep üzüntü getiriyor bence. Ben de beni çok seven değer veren bir insanla evlenmek istiyorum olursa öyle biri tabi. Bencillik gibi de gelmiyor bana bu. Sanki hep bir taraf daha fedakar daha özverili ama asıl üzülen taraf hep o. Seni sevenle ol demişler ya doğru bence. Dış görünüm zenginlik gibi şeylere de önem vermiyorum pek. Efendi değer kıymet bilen insanlar daha iyi bence ama asıl sorum şu KALDI MI BUNLARDAN :)
26 gitmesem bile gidelim desinler :)
Olursun be arkadaşım insan sevildiğini anlarSevmek cunku sevildiginden asla emin olamazsin.
Yani pahalı yüzükler hediyeler değil misal ben seni üzdüm mü aklıma takıldı desin üzdüğümü düşünüp üzüldüm desin ve bu gerçek olsunÇok severse anlamak için çabası olur.
Sen de eğer iyi bir anlatıcı ve karşıdaki de aklı başında biri ise anlar.
Daha çok özveri de yerine ve kişisine göre değişir.
Kimisine göre özveri aç da uyuyabilmekken,diğerine göre kirada oturmayı kabullenmektir.
Bir diğeri horlamasına bile ses etmeyip yatağı değiştirmezken,diğeri ter kokusuna ses etmez.
Özveri de çeşitli yani.
Hayır ama çok da küçük değilim artık. Bir arkadaşım var o da benim gibi hatta aynı yaştayız ben umudumu kestim artık beni sevecek kimse yok dedi en sonbende sandım 35 falan varsn, şaka mısın kız sen
![]()
AnlarOlursun be arkadaşım insan sevildiğini anlar
Var onlardan,cidden .Yani pahalı yüzükler hediyeler değil misal ben seni üzdüm mü aklıma takıldı desin üzdüğümü düşünüp üzüldüm desin ve bu gerçek olsun
Olursun be arkadaşım insan sevildiğini anlar
Düşünceli adam mı yok acaba artıkİkisinden de olmalı sırf beni seviyor diye sevmediğim adamın sağdan soldan yayıntısını bile toplamak zoruma gider
Sevdiğim adam bana askla bakmıyorsa ne fayda
Sayıları mı çok azVar onlardan,cidden .
Ve en kıymetlileri onlar zaten.
Ama bu hale getirebilmek için uğraş vermek de gerekiyor,ve değdiğini görünce daha da çok seviyorsun.
Hayatım, çok fazla aşk dizileri yüzünden hep bunlar... Adamlar çıtayı öyle çıkarıyor ki arşa degiyor :)) daha 26 yahu, ikinizde saçmalamışsınz :) al arkadaşını gir koluna, cafe sahil ne varsa dolaşın biraz temiz hava alın ciddiyim :) ablam 31 yaşında senin gibi karalar bağlamıyor inan :)Hayır ama çok da küçük değilim artık. Bir arkadaşım var o da benim gibi hatta aynı yaştayız ben umudumu kestim artık beni sevecek kimse yok dedi en son
Güvenebileceğin adam gibi adamlarda varNice beni seviyor diyenler aldatildilar. Cakma sevgi ile gercek sevgiyi karistirmayalim.
Ben aldatilmamama ragmen hicbir erkege guvenmiyorum.
Yani bence çiçekmiş hediyeymiş sevgi sözcükleriymiş pek gerçekçi değil. Gerçek sevgiyi zaten tahammül kapasitesiyle ölçmeye çalışıyorumNice beni seviyor diyenler aldatildilar. Cakma sevgi ile gercek sevgiyi karistirmayalim.
Ben aldatilmamama ragmen hicbir erkege guvenmiyorum.
Evet öyle. Kusur aramasın kapatsınSevmek de istiyorum ama çok yoruldum.Sevilmek de çok istiyorum.Soyle el üstünde tutsun.Dag gibi arkamda hissedeyim.Sevgiden zayıf taraflarımı takmasin.