- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne desek de kader gelip bizi buluyor ve olacak olan yaşanıyor :) dilerim gönlünüzce olsunÇok sevip de mutlu olan var mı çok merak ediyorum. Fazla sevgi hep üzüntü getiriyor bence. Ben de beni çok seven değer veren bir insanla evlenmek istiyorum olursa öyle biri tabi. Bencillik gibi de gelmiyor bana bu. Sanki hep bir taraf daha fedakar daha özverili ama asıl üzülen taraf hep o. Seni sevenle ol demişler ya doğru bence. Dış görünüm zenginlik gibi şeylere de önem vermiyorum pek. Efendi değer kıymet bilen insanlar daha iyi bence ama asıl sorum şu KALDI MI BUNLARDAN :)
Bana uygun biri beni bulsun sevsin kendisini sevdirsin böyle olsun istiyorum. Ya aslında iki kişi çalışınca çok geçim sıkıntısı olmaz heralde harcamaları abartmazsak
Çok tatlısınız :)Türk filmlerinin klişe bir sözü var ya aşk karın doyurmaz:) işte onu evlenince anlıyorsun maalesef:))
Üzüldüm sevilmeden nasıl evlendiniz peki anlayamadınız mıSevdim, sevilmeden evlendim, mutsuzum. Kesinlikle sevilmek diyorum.
Nasıl yaniPeki sen o frekansta misin?
Alakasız konuları başa alıp alıp öne süren insanlardan nefret ediyorum ben deÇift terapisi derslerimde hocamın mutlu bir ilişki için en çok vurguladığı şey "iletişim"di. Çiftler iyi bir iletişim kuramadıkları zaman mutsuz oluyor ve bilmediklerinden değil daha ziyade iletişim kurmaya isteksiz olduklarından kaynaklı oluyor bu. Yani fedakarlıktan ziyade kaliteli iletişim sağlıklı ilişkinin temel taşını oluşturuyor. Birkaç tane de tüyo vereyim yararlanan olur belki. :)
İletişim tek taraflı olmaz. Kavga ettiğinizde sevgiliniz "Tamam ya tamam" diyorsa siz kazanan değil kaybeden oluyorsunuz. Karşı tarafın sizi anlaması sizin de sorumluluğunuzda, her şeyi karşıdan beklemeyin. Dokunmak güzeldir, bunu kullanın. :) Eskileri konuşmayın, bu önemli. Bir konu sıkıntılıysa onu sıcağı sıcağına konuşun, çözüme ulaştırın kapatın. Kapatılan konuyu başka bir kavga sırasında üste çıkmak için tekrar öne sürmek çiftlerin en çok yaptığı hatalardan biri. Ve ben zaten bunu hep söylerim, düşüncelerden değil "duygulardan" bahsetmek her zaman daha çabuk çözüme ulaştırır. "Sen bana şunu yaptın bunu ettin" diye taramalı tüfek gibi saymak yerine "Beni şu hareketlerin çok kırdı" demek daha çabuk işe yarar.
Yok biliyordum sevilmedigimi, en azindan arkadas gibi oluruz, evlenince alisir falan diye dusundum. Oyle olmuyormusÜzüldüm sevilmeden nasıl evlendiniz peki anlayamadınız mı
Görücü usulü falan mıydı erkekler daha zor evlilik kararı verir çünkü sevmeden neden evlenmek istedi sizle?Çocuğunuz var mı?Kötü davranmıyor değil mi size üzüldümYok biliyordum sevilmedigimi, en azindan arkadas gibi oluruz, evlenince alisir falan diye dusundum. Oyle olmuyormus
Çift terapisi derslerimde hocamın mutlu bir ilişki için en çok vurguladığı şey "iletişim"di. Çiftler iyi bir iletişim kuramadıkları zaman mutsuz oluyor ve bilmediklerinden değil daha ziyade iletişim kurmaya isteksiz olduklarından kaynaklı oluyor bu. Yani fedakarlıktan ziyade kaliteli iletişim sağlıklı ilişkinin temel taşını oluşturuyor. Birkaç tane de tüyo vereyim yararlanan olur belki. :)
İletişim tek taraflı olmaz. Kavga ettiğinizde sevgiliniz "Tamam ya tamam" diyorsa siz kazanan değil kaybeden oluyorsunuz. Karşı tarafın sizi anlaması sizin de sorumluluğunuzda, her şeyi karşıdan beklemeyin. Dokunmak güzeldir, bunu kullanın. :) Eskileri konuşmayın, bu önemli. Bir konu sıkıntılıysa onu sıcağı sıcağına konuşun, çözüme ulaştırın kapatın. Kapatılan konuyu başka bir kavga sırasında üste çıkmak için tekrar öne sürmek çiftlerin en çok yaptığı hatalardan biri. Ve ben zaten bunu hep söylerim, düşüncelerden değil "duygulardan" bahsetmek her zaman daha çabuk çözüme ulaştırır. "Sen bana şunu yaptın bunu ettin" diye taramalı tüfek gibi saymak yerine "Beni şu hareketlerin çok kırdı" demek daha çabuk işe yarar.
Çok paraya da gerek yok evde oturup huzur bulam bir insanım çocuklarımı sevgiyle büyütmek gibi hayallerim var