Sevmek mi sevilmek mi?

amelie poulain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
922
1.916
113
30
Herkese Merhaba,

Size çok açık ve kısa bir soru soracağım.

Sizin için hangisi daha önemli sevmek mi sevilmek mi?

Sevmediğiniz ama ilgisinden hoşlandığınız (çünkü daha önce kimse sizle böyle güzel ilgilenmedi) biriyle yapabilir misiniz?

Yoksa ilişkinizde illa kalbinizin pır pır atmasını, çabalayıp hayaller kuran tarafın siz olmasını mı tercih edersiniz?

NOT: İkisi de diye bir şık yok çünkü sevdiğim hiçbir adam tarafından sevilmedim ve böyle bir adaletin olduğuna inanmıyorum.

Hep bir taraf daha çok seviyor...

Sevdiğim adam tarafından sevilmeyi isterim ki bence bu imkansız değil. Her ne kadar sevilmek insanın hoşuna gitse de sen ne kadar sevilirsen sevil karşındakini sevmediğin için onun her yaptığını hoş görüp alttan alamazsın mesela

Dünyadaki bütün erkekleri denemediğinize göre ikisinin de olduğu bir seçenek var.

Ama illa birini seçeceksem sevmek derdim. Sadece karşı taraftan ilgi görmek beni bunaltır. Sevmediğim kişiye katlanamam. En azından uzaktan severim, kendime yetecek kadar severim kafam rahat olur. Ama tek taraflı bir duygunun olduğu bir ilişki yaşamam.

Ben kampanya bekledim ikisini birden uygun fiyata aldım. Sevmek alana sevilmek bedavaydı. Kampanyaları iyi takip edin.

Şaka bir yana, insanların ikisini de yakaladığı durumlar var tabi ki sizin inanmamanız ya da şahit olmamanız olmadığı anlamına gelmez. Ama illa birini seçmem gerekse sevilmeyi seçerdim sanırım.

Sevil neselen, sevme yanarsın
Sevil neşelen sevme yanarsın
Bir sarı saçı okşar kanarsın
O bir gölgedir
Varlık sanırsın
Sevil de sevme
Ağlama ağlat
Yoksa zehir olur
Bu tatlı hayat

Sevda çölünden geçerse yollar
Bütün bir ömür ah ile dolar
İnan ki gençlik
Gülden tez solar
Sevil de sevme
Ağlama ağlat
Yoksa zehir olur
Bu tatlı hayat

Şarkısı bile var :)

Sizi sevenle birlikte olun. Çünkü seven kişi sizi mutlu eder, tabi elde edince değişmezse. Kadınlar sevilmek ister, değer görmek ister; bunları da sizi seven bi adam verebilir.

Sizi sevenle birlikte olun. Çünkü seven kişi sizi mutlu eder, tabi elde edince değişmezse. Kadınlar sevilmek ister, değer görmek ister; bunları da sizi seven bi adam verebilir.
Evet deli gibi sevsem bile sevilmediğimi anladığim zaman ve özellikle kötu muamele gördüğüm zaman başka bir adam tarafından sevilme ve korunma isteği beliriyor içimde çünkü yanında olduklarımın beni sevmeyeceğinden emin oluyorum adım kadar.

Evet deli gibi sevsem bile sevilmediğimi anladığim zaman ve özellikle kötu muamele gördüğüm zaman başka bir adam tarafından sevilme ve korunma isteği beliriyor içimde çünkü yanında olduklarımın beni sevmeyeceğinden emin oluyorum adım kadar.
O zaman sevenin yanında olacaksınız ki mutlu olabilesiniz.

Sevmediğin insana tahammülün olmaz ama bak kk üyelerine dayak hakaret şiddet görüyor yine de ‘ama ben kocamı cok seviyorum’ diyor. Yani sevmeden olmaz o işler. Ha küçük bi hoşlantı vardır karsındakini sevgisi onu büyütür o ayrı. Ama küçük de olsa bi kıvılcım olacak. O kalp atacak.:KK37:

Senin derdin=benim derdim. Biri beni çok seviyor, bayağı aşık. Şans versem mi vermesem mi ben de onu sevebilir miyim bilmiyorum. Kimse beni hiç böyle güzel sevmemişti şimdiye kadar. Bundan sonra da böyle seven çıkar mı bilmiyorum.

Back
X