Sevmek mi sevilmek mi?

Ben sevmek diyeceğim. Sevdiğiniz zaman dünya güzelleşir, apayrı bir atmosfere bürünür her şey, sebepsiz mutlu olursunuz. Ancak sizi çok seven biri ne yaparsa yapsın bu duyguları size yaşatamaz. Demem o ki aşk sadece kendi içimizdedir. Bizi en çok mutlu yapan şey kendi içimizdeki sevgidir.

Birini çok sevin ama bunu yaparken kendinize daha çok değer verin. Çünkü sevgi her şey demek değildir. Ne kadar severseniz sevin karşınızdaki size değer vermiyorsa gitmesini bilin. Demem o ki siz çok sevin ama sevilin de.
Aşık olduğumda söylediğiniz güzel şeyleri hissediyordum ama sonra hepsi teker teker acıya gözyaşına kedere ve yalnızlığa dönüyor.

Sevmek,çünkü insan sevildiginden emin olamaz ama sevdiğinden emin olur diye bir laf var ama bana göre değil bu.ben sevildikce seven bir insanim.sevildiğimi hissedince mutlu olurum.bu da demek olmuyor ki hiç bişey hissetmediğim bir insanla sırf beni çok seviyor diye birlikte olabilirim.önce karşılıklı hislerin olması lazım.ay karışık mi anlattım ya da anlatabildim mi bilemedim şimdi :KK48:
Anlattınız teşekkür ederim :)

İkisi de demeyin demişsiniz ama ikisi de :)
Çünkü sevdiğin tarafından sevildiğin ilişkiler de vardır kesinlikle vardır, sizi inandıran çıkmamış.

Sevilmek güzel şey.
Ama sevmeden de olmaz.
Sevmeyerek biri ile birlikte olursanız, gün gelir o kalp başkası için atıverirse yanlış işler bile yapar insan.
Sevmek de çok önemli o yüzden.

Aşık olduğumda söylediğiniz güzel şeyleri hissediyordum ama sonra hepsi teker teker acıya gözyaşına kedere ve yalnızlığa dönüyor.

Eğer hissettiğiniz güzel duygular acıya, göz yaşına dönüşüyorsa bir hayali sevmişsiniz demektir. Hayallerinizdeki gibi olmadığını gördüğünüz şey size acı verir. Acı veren bu ilişki sonrasındaki kederiniz ve yalnızlığınız, hayallerinize ulaşamamış olmanızın bir sonucudur. Zaman hayallerinizi yeniden şekillendirir. Bir süre sonra içindeyken acılı, kederli ve yalnız olarak nitelendirdiğiniz zamana dönüp baktığınızda her şey ne kadar da olması gerektiği gibiymiş der ve güler geçersiniz. ;)

İkisi diye bir şık yoksa o zaman sevilmek diyorum. Sevilmeyi garantiledikten sonra sevecek bir yonu bulunur illaki. Ama o sevmiyorsa kendini sevdirmek imkansiz

Back
X