Sevmek mi Sevilmek mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Çok merak ettiğim bir konu daha...

Siz sevmek ama sevilmemeyi mi tercih edersiniz?
Yoksa sevmemek ama sevilmeyi mi?

Mantık açısından düşündüğümde 'Sevilmek' bana pek fazla katkısı olmayan fazla birşey hissettirmeyen bir duygu... Sevmekse aksine çok fazla şey hissettirir...

Ama sevilmeden sevmekte çok acı verir...

Sizce hangisi?

Eşimden önce hep sevdim....

Ama bana bir katkısı olmadı ve SEVİLMEYİ tercih ettim...Eşimle evlendim...

Şimdi çok mutluyum..

bu vaydı ah erkekler bölümünde galiba yada burda as.

arkadaşım valla ben karşılıklı deli gibi sevmeyi isterdim..
bu bi defa oldu lisede.uzun sürdü ve ihanetle bitti..
yana yana yaşadıım aşkı hala hatırlıyorum ve aklım bi karış havaya o kadar çıkmadı bi daha..
şimdi şimdi yaşadıklarımdan sora şunu diebilirim ki..
karşılıklı sevmek.. ama olmuyorsa sevilmek..
sadece mantıklı die kabul ettiğim bi evlenme teklifiydi..
uzadı zaman bekledik.. ama sevdim zamanla.. en azından sadık ve seviyor..
kör değilim.. ama çok içimde uktedir.. neden deliler gibi sevemiorum die..
yani aşk ateş sevgi heyecan sadakat kör olacaksın hepsi olacak..
olmuyorsa sevilmek daha mantıklı..

sevilmeyi tercih ederim. beni seven kişiyi, zamanla bende sevebileceğimi düşünüyorum....mantık insanı olduğumdan,ve çok duygularımla hareket etmediğimden,beni seven ,değer veren,saygı duyan bir insanı ,beni sevmeyen bir insana tercih edebilirim..

ben hem sevmeyi hemde sevilmeyi isterdim, ama suan seviliyorum ama dolu dolu sevemiyorum......icimdeki o sevgiyi tükettiler.............
size tavsiyem hic aldatmayin kendinizi gercek sevin ve sevdirin kedinizi...........

Tek tarafli ask ...tek tarfli kürek cekmeye benzer...hic bir zaman engin denize ulasamazsin...ben böyle ögrendim... ve bekledim ...iyi olduda pisman degilim...

Cevaplar için teşekkürler a.s.

Sevmek çok güzel bir duygu...
Ama öyle acı çekiyoruz ki sevmeden sevilmek tercihimiz oluyor a.s

karşılıklı olanını tercih ederim :1closedeyes:

SEVMEDEN SEVİLMENN SEVİLMEDEN SEVMEDİN HİÇ BİR ANLAMI YOKTUR kaydirigubbakcemile3

gercekten cok güzel bir konu açmışsın..
her insan hem sevdiği kişi tarafından sevilmeyi çok ister ...ama olmayıcada olmuyor..
sevilmek ve bunu hissetmek sevmekten çok daha güzel. severken acıda çekilibiliyor...

canım bugune kadar ne sevmenın ne de sevılmenın yararını gordum karşıma hep bencıl kısıler cıktı, bencıl bırını sevdıgındede uzulen sensın sevıldıgın zamanda uzulen sensın, artık hayırlısını beklıorum duygularıma hemen gem vuruorum bastırıorum bılmıorum sonum ne olacakkaydirigubbakcemile2

sevmem lazim derdim eger bu soruyu 1-2 sene once sorsaydin
hatta asik olmam lazim derdim
ama simdi diyorum ki onun beni, benim onu sevdigimden daha fazla sevmesi lazim
bunu gormem lazim, sozlerde degil davranislarda...

mantıgım sevilmek diyordu evlendim şu an seviyorum ve cok mutluyum ayrıca şimdiye kadar cok rastlamadım kalbinde en ufak bi kıpırtı olmadan ilişki yaşayana

çok muallak bir konu bu.. aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık gibi.. sadece sevmek acıyı getirir yanında.. keder denizine sürükler, azgın dalgaların arasında bulursun kendini.. Sevilirsen evmessende, mutlu olursun diyorlar ama olamassın.. Br noktadan sonra sarıverir cevreni bıkkınlık. İstemessin sana dokunmasını, seni okşamasını, sarmasını.. Yabancıdır cünkü senin için.. Sıradandır sokaktaki bir adam kadar!.. Belki kalbi senindir ama kalbin onun olmadıktan sonra neye yarar ki?

Ben ucunda acı, keder, hüzün bile olsa; dalarım hüzün denizine.. Belki uzaktan severim ama.. şeçtiğim sevdiğim olur..

ikisini de son haddinde yaşıyorum...ikisindende vazgeçemem...allah herkese nasip etsin arkadaşlar...

Eşimden önce sevmeden sevilmiştim ama sonra sevilmeyi tadinca hem daha çok seviyorsun hemd sevilip sevdiriyorsun eşimi çok seviyorum.... Svemekte sevilmekte çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…