sevmek mi sevilmek mi

Bence sevgi karşılık bulduğunda güzeldir. Tek taraflı yürütmek zordur.

dört dörtlük dediğinizi ne kadar biliyosunuz ki?

hem illa birini tercih etmek zorunda değilsiniz. hem sevip hem sevileceğiniz bi ilişki yaşayın.

Sizin hukuk okumanızın, taraflardan birinin tıp okumasının dıgerının fakülte temsilcisi olmasının vs sevgiyle ilgisini anlayamadım,sevgiye dair herhangi bir şey de göremedim mesajınızda. Ne yazık ki ortada ne seven var ne de sevilen. Belliki seçiminiz sadece sosyal statü üzerine olacak, onun için arkadaşlarınızı dinleyin siz.

hiç biri sevmek acı veriyor sevildiğinden de emin olamadıkça bi arayış bekleyiş içine giriyorsun. en güzeli al beş on kedi tek yaşa :))

İkiside olmali.
Suanda biraz kafanizi dinleyin belki bambaska birine asik olursunuz kim bilir.
Arkadaslarinizin dediklerine takilmayin sonucta sevgili olack olan sizsiniz

Sevdiğin tarafından sevilmek....
En güzeli budur...
Böylesini bulunca kaçırmamalıdır

Bence sevmek.
Ben sevmezsem mutsuz olurum.

Ben üniversitedeyken okul bitince nerede iş bulurum/bulabilecek miyim diye düşünüyordum. Şimdi ki öğrencilerin kafa karışıklığını okudukça kendimi marslı gibi görüyorum.

Diğer taraftan sevmeden sevilmenin bence hiç bir anlamı yok.
Ayrıca kimse eşsiz ve mükemmel değildir. Bir daha böylesi bulunmaz denen herkesin bir alternatifi vardır.

sevmediğim beni sevmesin hiç hoşlanmam,
sevdiğim de beni sevsin, üzmesin beni yoksa onu sevmem,
tercihlerim bu şekilde.

senin konunda ise; arkadaşların dikkatimi çekti, ne demek bunu kaçırırsan daha iyisini bulamazsın. nasıl arkadaşlar bunlar.
bu işler öyle çok hesap kitapla yapılmamalı bence, elbette onun da yeri var, hiç olmasın demek çok ütopik olur da, daha başından da bu şekilde başlanmaz ki.
sizin ve arkadaşlarınızın yaklaşımı benim hiç hoşuma gitmedi ya, bu şekilde mutlu olanlar da vardır herhalde. siz kendi kalbinizin sesini dinleyin, o böyle mutlu olacaksa neden olmasın...

Şu aralar kafama en cok takılan şey

keşke
beni sevenle evlenseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…