- Konu Sahibi unpretending
Merhabalar arkadaşlar içimin çok daraldığı ve acı çektiğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum eminim bu konu hakkında yaşamış olan yada deneyim sahibi olup en azından beni telkin edebilicek birileri vardır aranızda. Konuyu şöyle açıklamak istiyorum benim bir süredir konuştuğum birisi vardı kendisi bolulu benden ailesine bahsetmiş bende aslen diyarbakırlı olduğum için ailesi özellikle babası eğer o kızla illa evlenmek istiyorum diyosan ben razı değilim demiş böyle söylediği için kendisi ayrılma yolunu seçti bende kararına saygı duydum. Babası diyarbakırlılara karşı önyargılı daha önce ablası bi diyarbakırlıyla evlenmiş boşanmışlar bu yüzden benim içinde aynı şeyleri düşünüyor ve diyarbakırlı biriyle asla olmaz diye üzerine vurgulamış bu benim çok zoruma gitti sonuçta her yerin iyisi kötüsü var illa birisi kötü çıktı diye o yerin hepsini kapsayacak durum söz konusu değil bende zaten çocuğa birşey demedim diyemedim ailesini dinlemesi evet belki yerinde bir durum ama bu şekilde beni gözden çıkarmış olması babasının sırf doğuluyum diye böyle sözler sarf etmesi beni gerçekten çok kırdı aranızda böyle bir durum yaşayan varmı bu psikolojiyi nasıl atlatabilirim üzerimden cevaplarınız için teşekkür ederim