- 15 Ocak 2016
- 33
- 10
- 6
- 41
- Konu Sahibi simgeyildiz
-
ilk başta mantığımı kullanarak başladı ilişkim sonrasında alıştım kendisine ve sevdim.. kızım doğduktan sonra sevgim azalmaya başladı. çok kaba saba nerede ne konuşacağını bilmeyen cahilliğe yatkın biri bu kişiliği de kendinden uzaklaştırdı beni. mesela ben bugün hastaydım ama o arkadaşlarıyla dışarıda olmayı seçti ve bunu hep yapıyor.. ne biliyim...Severek mi evlendiniz? Ne zaman bitti sevgin? Alkol dışında bir problem var mı?
boşanma konusunda çok gelgit yaşıyorum.. karar veremiyorum. sevmeyince hiçbir açıdan yaklaşamıyorum kendisine.. kafam çok karışıkEğer eşine karşı sevginin bittiğinden eminsen, kendine hayatı zehir etmenin anlamı yok çünkü bu şekilde her geçen gün senin için çok daha zor olur...
Üni. Mezunuyum diyorsun çok rahat iş bulabilirsin. Ailenin yanına gitmen bu durumda mantıksız gibi görünüyor. Bir iş bul sonra kendi kendine hayatını idame ettirmeye bak kızına da yetersin kendine de...
Eğer kararın net ise...
Bi süre ayrı yaşamayı deneyin , baktınız olmadıilk başta mantığımı kullanarak başladı ilişkim sonrasında alıştım kendisine ve sevdim.. kızım doğduktan sonra sevgim azalmaya başladı. çok kaba saba nerede ne konuşacağını bilmeyen cahilliğe yatkın biri bu kişiliği de kendinden uzaklaştırdı beni. mesela ben bugün hastaydım ama o arkadaşlarıyla dışarıda olmayı seçti ve bunu hep yapıyor.. ne biliyim...
evet ben de böyle düşünüyorum daha çok önce iş bulayım sonra ayrılıyım diyorum. iş bulmadan ayrılırsam mecbur ailemin yanına dönmek zorunda kalırım. ama iş bulursam kendime güvenim tam olur... bi de ikinci çocuğu istiyor kendileri !Gerçekten sevmiyorsanız , ayrılın
Önce iş bulun , bi düzen oluşturun ve ayrılın, anne babanızın yanına dönmeyin
Ben bişey olsa ayrılsam anne babamla yaşayamam, çok bunaltırlar beni , yalnız yaşarım daha iyi
boşanma konusunda çok gelgit yaşıyorum.. karar veremiyorum. sevmeyince hiçbir açıdan yaklaşamıyorum kendisine.. kafam çok karışık
Ben boşanacak bir sebep görmüyorum madden. Erkekler hep böyle değil midir ? Benimki öyle ben hasta olunca ben bana çorba getir demesem aklına gelmez, gitme çok kötüyüm demesem kendi aklına gelmez gitmemek. Bunlar için bir insan sevilmez ki.. senin sevgin farklı sebeplerden yada belki sebepsiz bitmiş ama içini rahatlatmak için sebep arıyor gibisin sanki...ilk başta mantığımı kullanarak başladı ilişkim sonrasında alıştım kendisine ve sevdim.. kızım doğduktan sonra sevgim azalmaya başladı. çok kaba saba nerede ne konuşacağını bilmeyen cahilliğe yatkın biri bu kişiliği de kendinden uzaklaştırdı beni. mesela ben bugün hastaydım ama o arkadaşlarıyla dışarıda olmayı seçti ve bunu hep yapıyor.. ne biliyim...
sevmiyorum... eşime olan sevgim gün geçtikçe azaldı. ama bir kızım var 3,5 yaşında ona kıyamıyorum. bir de ablam boşandı 7 sene önce annemlerin yanında kalıyor. annem arasıra evlense de gitse artık diyor. ben boşanıcam desem tepkisi ne olur hiç bilmiyorum. üniversite mezunuyum girer işe çalışırım o konuda sıkıntım olmaz. eşim içki içer aradabir. iç ama sarhoş eve gelme dedim hep. ama bu akşam yine sarhoş geldi kendi kendine laf saydı bana gitti yattı... zaten soğumuşum böyle hareketler yapınca daha da soğuyorum. boşanmayı istiyorum tek sıkıntım kızım... bilemiyorum boşandıktan sonra hayat nasıl olur...
tek düşüncem kızım inşallah mutsuz olmazAşık degilseniz ve sevginiz günden güne azalıyorsa önce kendinizi sonra bebeginizi düşünerek hareket edin derim.
Ayrıca sarhoş eve gelen insan çekilmez.
Yine yazdığınıza göre demek ki sürekli yapıyor.
Bu adamın bir evladı var onu düşünmesi gerek.
Girer bir işe çalışırsınız.
Yavrunuz kreş çağına gelmiş. Onu da oraya verirsiniz.
Annem ne der diye düşünme.
Bir süre onların yanında kalırsınız. Toparlayınca ayrı eve çıkar laflarını duymazsınız.
İnsanlara göre hayatınızı yaşamayın.
Ayrıca evet sevmemek bir boşanma nedenidir.
Sevmedigim insanla aynı yatağı, ayni odayı, ayni masada yemek yemeyi seçmem.
tek düşüncem kızım inşallah mutsuz olmaz
doğru söylüyorsunuz...Ayni evin içinde huzursuz büyüyeceğine sırf annem babam ayrı diye mutsuz olsun.
İnanın daha küçük yasta iken ayrılmak daha kolay.
Annesi mutsuz olan bir bebek mutlu olamaz diyorum. Bence bebeğinizi göze alarak düsünmeyin.
Kendinizi düşünün. Çünkü o bebeği büyütecek olan sizsiniz.
Sevmediğiniz bir adamla ayni evde onu çocuğa hissettirmeden nasıl seneler gecireceksiniz ki?
doğru söylüyorsunuz...
eşim eve geldiği zamanlar ona yemek hazırlamak falan istemiyorum hep azarlıyorum tersliyorum ee cinsel yönden de pek yanaştığım söylenemez.. hayatı ona da zehir ediyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?