- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi simgeyildiz
-
sen hiç yapmak icin ugrastin mi ??sevmiyorum... eşime olan sevgim gün geçtikçe azaldı. ama bir kızım var 3,5 yaşında ona kıyamıyorum. bir de ablam boşandı 7 sene önce annemlerin yanında kalıyor. annem arasıra evlense de gitse artık diyor. ben boşanıcam desem tepkisi ne olur hiç bilmiyorum. üniversite mezunuyum girer işe çalışırım o konuda sıkıntım olmaz. eşim içki içer aradabir. iç ama sarhoş eve gelme dedim hep. ama bu akşam yine sarhoş geldi kendi kendine laf saydı bana gitti yattı... zaten soğumuşum böyle hareketler yapınca daha da soğuyorum. boşanmayı istiyorum tek sıkıntım kızım... bilemiyorum boşandıktan sonra hayat nasıl olur...
mutsuz olaxagi iki iki dört.tek düşüncem kızım inşallah mutsuz olmaz
valla helal olsun sana ya..Sevmediği adamla evlenmemiş ki sevgi bitti diyor ama ortada neden yok , hasta iken dışarı çıkmış sevgi bitmiş
Ay valla artık gülüyorum her konuya "boşan bence" lerin yapıştırılmasına. Allah aşkına adam eve bir kere sarhoş gelmiş bir de hasta iken karısı dışarı çıkmış , konu sahibinin anlattığı bu kadar yani başka bilgi yok. Bunlar boşanma sebebi mi? Çocuğu kreşe verdiler kadını işe soktular ohhh mis yeter ki boşan avukatlığını ben üstleniyorum diyen çıkacak hemen her konuda.
Küsmekle dargınlıkla boşanmayı bir karıştırmayalım. Kocan sen hasta iken çıkıyorsa küs darıl ama ortada bir bebek varken mantıklı mı böyle zırt fırt sebeplere boşanmak?
Kk kadınlarına kalsa yeminle evli çift kalmayacak dünya üzerinde
Konu sahibi kimse boşan dedi diye boşanacak değilsin biliyorum ama kaç konudur üst üste denk geliyorum ota köke boşan akıllarını burda patladım
Once mantiginizla baslarken de sonra alisip severken de bu adamdan cocuk yapilir derken de boyle degil miydi?çok kaba saba nerede ne konuşacağını bilmeyen cahilliğe yatkın biri
ilk başta mantığımı kullanarak başladı ilişkim sonrasında alıştım kendisine ve sevdim.. kızım doğduktan sonra sevgim azalmaya başladı. çok kaba saba nerede ne konuşacağını bilmeyen cahilliğe yatkın biri bu kişiliği de kendinden uzaklaştırdı beni. mesela ben bugün hastaydım ama o arkadaşlarıyla dışarıda olmayı seçti ve bunu hep yapıyor.. ne biliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?