- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi simgeyildiz
Sevmediği adamla evlenmemiş ki sevgi bitti diyor ama ortada neden yok , hasta iken dışarı çıkmış sevgi bitmiş
Ay valla artık gülüyorum her konuya "boşan bence" lerin yapıştırılmasına
. Allah aşkına adam eve bir kere sarhoş gelmiş bir de hasta iken karısı dışarı çıkmış , konu sahibinin anlattığı bu kadar yani başka bilgi yok. Bunlar boşanma sebebi mi? Çocuğu kreşe verdiler kadını işe soktular ohhh mis yeter ki boşan avukatlığını ben üstleniyorum diyen çıkacak hemen her konuda.
Küsmekle dargınlıkla boşanmayı bir karıştırmayalım. Kocan sen hasta iken çıkıyorsa küs darıl ama ortada bir bebek varken mantıklı mı böyle zırt fırt sebeplere boşanmak?
Kk kadınlarına kalsa yeminle evli çift kalmayacak dünya üzerinde
Konu sahibi kimse boşan dedi diye boşanacak değilsin biliyorum ama kaç konudur üst üste denk geliyorum ota köke boşan akıllarını burda patladım

Ay valla artık gülüyorum her konuya "boşan bence" lerin yapıştırılmasına

Küsmekle dargınlıkla boşanmayı bir karıştırmayalım. Kocan sen hasta iken çıkıyorsa küs darıl ama ortada bir bebek varken mantıklı mı böyle zırt fırt sebeplere boşanmak?
Kk kadınlarına kalsa yeminle evli çift kalmayacak dünya üzerinde

Konu sahibi kimse boşan dedi diye boşanacak değilsin biliyorum ama kaç konudur üst üste denk geliyorum ota köke boşan akıllarını burda patladım