• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmemek boşanma sebebi midir ?

Sevmediği adamla evlenmemiş ki sevgi bitti diyor ama ortada neden yok , hasta iken dışarı çıkmış sevgi bitmiş:deli:

Ay valla artık gülüyorum her konuya "boşan bence" lerin yapıştırılmasına:KK53: . Allah aşkına adam eve bir kere sarhoş gelmiş bir de hasta iken karısı dışarı çıkmış , konu sahibinin anlattığı bu kadar yani başka bilgi yok. Bunlar boşanma sebebi mi? Çocuğu kreşe verdiler kadını işe soktular ohhh mis yeter ki boşan avukatlığını ben üstleniyorum diyen çıkacak hemen her konuda.

Küsmekle dargınlıkla boşanmayı bir karıştırmayalım. Kocan sen hasta iken çıkıyorsa küs darıl ama ortada bir bebek varken mantıklı mı böyle zırt fırt sebeplere boşanmak?

Kk kadınlarına kalsa yeminle evli çift kalmayacak dünya üzerinde:oha:

Konu sahibi kimse boşan dedi diye boşanacak değilsin biliyorum ama kaç konudur üst üste denk geliyorum ota köke boşan akıllarını burda patladım:KK30:

sevmiyorum... eşime olan sevgim gün geçtikçe azaldı. ama bir kızım var 3,5 yaşında ona kıyamıyorum. bir de ablam boşandı 7 sene önce annemlerin yanında kalıyor. annem arasıra evlense de gitse artık diyor. ben boşanıcam desem tepkisi ne olur hiç bilmiyorum. üniversite mezunuyum girer işe çalışırım o konuda sıkıntım olmaz. eşim içki içer aradabir. iç ama sarhoş eve gelme dedim hep. ama bu akşam yine sarhoş geldi kendi kendine laf saydı bana gitti yattı... zaten soğumuşum böyle hareketler yapınca daha da soğuyorum. boşanmayı istiyorum tek sıkıntım kızım... bilemiyorum boşandıktan sonra hayat nasıl olur...
sen hiç yapmak icin ugrastin mi ??
içkiyi birakmasi icin ne gibi caban oldu..
herseyi oluruna birakmissin bosansam diye ..
senin kizina yazik sana degill..
esine yardimci ol ..
oturup sevmiyorum diyecegine sevmeye caliş..
evlilik cocuk oyuncagi mi ya..
bosanacaksan niye evlendin sen?????????

tek düşüncem kızım inşallah mutsuz olmaz :KK43:
mutsuz olaxagi iki iki dört.
bana gore sevmemek bosanma sebebi degil buyuk bi rbahane..
kadinlar kendilerini avutmak için buldugu koca bir yalan boş laf..
sevmemek ..
hadi sevilmemek olsa neyse ..
sev senin elinde olan birsey ..
yardimci ol esine..
belkide senin yuzunden sarhoş oluyor adam haberin yok..

Sevmediği adamla evlenmemiş ki sevgi bitti diyor ama ortada neden yok , hasta iken dışarı çıkmış sevgi bitmiş:deli:

Ay valla artık gülüyorum her konuya "boşan bence" lerin yapıştırılmasına:KK53: . Allah aşkına adam eve bir kere sarhoş gelmiş bir de hasta iken karısı dışarı çıkmış , konu sahibinin anlattığı bu kadar yani başka bilgi yok. Bunlar boşanma sebebi mi? Çocuğu kreşe verdiler kadını işe soktular ohhh mis yeter ki boşan avukatlığını ben üstleniyorum diyen çıkacak hemen her konuda.

Küsmekle dargınlıkla boşanmayı bir karıştırmayalım. Kocan sen hasta iken çıkıyorsa küs darıl ama ortada bir bebek varken mantıklı mı böyle zırt fırt sebeplere boşanmak?

Kk kadınlarına kalsa yeminle evli çift kalmayacak dünya üzerinde:oha:

Konu sahibi kimse boşan dedi diye boşanacak değilsin biliyorum ama kaç konudur üst üste denk geliyorum ota köke boşan akıllarını burda patladım:KK30:
valla helal olsun sana ya..
yemin ediyorum su forimda senin gibi akilli basli bir kadi yok..
onune gelen boşan diyor..
bosaninca ne oluyor ya..
marifet mi bosanmak??
sevgili bayanlar bosanacaksaniz evlenmeyin lütfen ya..
evlilik gibi bir onemli bir seyi çocuk oyuncagina çevirdiler resmen ya..
birde olan çocuklara oluyor ya..
yaziklar olsun ne diyeyim..
toplumda hiç aile doye birsey kalmadi..
yuvayi dişi kuş yapar ..
gunumuz kadinlari nasil bozsak diye gece gunduz calisiyorlar..
bu kadr kafalarini yuvami naail kurtaririm diye buna harcaslar kimse bosanmayacak..

İçki içmeyi bilmemek ciddi bir problem ama direkt boşanmayı düşünmeyin. Bence onu o vaziyette görünce kısa süreliğine soğudunuz. Oturun konuşun gerekirse bu hallerinin soğuttuğunu da söyleyin belki kendine gelir. Birlikte zaman geçirin. Tamam belki çok sevmiyordunuz evlenirken de ama evlendiğinize göre onunla vakit geçirmek hoşunuza gidiyor olmalı. Bunları keşfetmeye çalışın. Ama onun bu taraklarda bezi yoksa bir çabası olmuyorsa zorla olmaz inceldiği yerden kopar.

Çalışıyorsanız ailenizin yanına dönmeyin ayrıca mümkünse kendi düzeninizi kurun şayet boşanırsanız.

tabiki boşanma sebebiidir ama yani pratikte bilmiyorum evli değilim . bekara karı boşamak demesinler sonra ..

Eşinle oturup konuştun mu hiç?
Rahatsızlıklarından falan bahsettin mi?
İcki sorununu cozmeye çalıştınız mı?
Mesela hayatım ben kendimi iyi hissetmiyorum bugün dışarı cıkmasan dediniz mi.
Sevmiyorsunuz peki saygınız nasıl?
Karşılık saygı var mı?
Eşinizin meslegi ne?
Başka sıķıntılar stresler sizi bu hale getirmiş gibi. Çocuk oluncada birbirinizden uzaklaşmış gibisiniz.
Boşanmayın. Gidin güzel güzel konuşun eşinizle.
Yüzünüz güler mi yada hep suratı asık mı gezersiniz?
Adam size itici mi geliyor?
Her hareketi batıyor mu?
Mesela size nasıl davranıyor,küfür ediyor mu, hakaret, şiddet var mı?
Yoksa tek kusuru içki içmesi mi?
Bunlar önemli.

Aşk olmayabilir sevgi olmalı az cok ama en önemlisi saygı. İs bulup kendiniz kızınızla yaşayabilir siniz, çocuğunuzu annenize bırakıp bakıcıya vereceginizden daha azını annenize verirsiniz kızınıza seve seve bakar nihayetinde anneanne birde. Boşandıktan sonra hayat koşa sure içinde düzenine oturuyor. Cok şanslısınız ki mezunsunuz.

Sevmedigin insanla bir ömür bitmez ama ilk önce neden sevmedigine odaklan hic mi sevgin yoktu,birden mi soğudun çözülecek bi problem varmı.

Eğer gerçekten bittiğinden eminseniz sevginin bana göre boşanmak en mantıklısı.
Ama iyice emin olmanız gerek birkaç hareketine bakıp soğuduktan sonra sevgim bitti deyip tekrar pişman olmayın.

ilk başta mantığımı kullanarak başladı ilişkim sonrasında alıştım kendisine ve sevdim.. kızım doğduktan sonra sevgim azalmaya başladı. çok kaba saba nerede ne konuşacağını bilmeyen cahilliğe yatkın biri bu kişiliği de kendinden uzaklaştırdı beni. mesela ben bugün hastaydım ama o arkadaşlarıyla dışarıda olmayı seçti ve bunu hep yapıyor.. ne biliyim...

Sizinki zaten mantık evliliğiymiş.Sevmeye çalışmışsınız zamanla da sevdim diyorsunuz.

Sevgi olmayınca insanın gözüne herşey batar .İyice ölçün tartın sevmediğinize kesin kez eminseniz çocuğunuz küçükken ve siz daha gençken yapın.Çocuğunuzun yeni hayatınıza adapte olması daha kolay olur.Benim oğlumda 17 yaşında benimde aklımdan geçiyor.Sınava gireceği için beklemedeyim.Büyükken herşey daha zor .Oluru yoksa boşa çabalamayın.

Yok seviyorum diyorsanız da yapıcı olmaya çalışın.

Sen çocuğu olan sorumluluk sahibi bir kadınsın artık.
Boşansanda annenlerin yanına dönme.
Kendi düzenin olsun.

Çalış,bu adamı evden yolla çocuğuna bak.
Sevmediğin insanla ömür geçmez

Ben anlamıyorum bazı arkadaşlar bu bir sebep değil demişler de.
Nasıl sebep olmuyor ? Bir insanı sevmiyorsunuz ama o insanla yan yanasınız hem de sürekli.Bundan iyi sebep mi olur ayrılık için ? Bütün ömrünüz boyunca o insanı sevmeye mi çalışacaksınız ?

Eğer sevgi ask yoksa evlilik çekilmez olur dua etsen allahım.kalbime hayirliysa Eğer eşimin sevgisini yerleştir onunda bana aynı şekilde diye biz eşimle neler yaşadık neler ama ikimizde birbirimize asigiz aşkım gözü kor derler ya doğru gerçekten adam canım dese hep iyi huyları aklımda kalıyor kotu davranışlarını unutuveriyorum ama eğer sevgim aşkım olmasa çekilmez di yani dua et öncelikle bence baktin hala aynı sonra karar verirsin

Sevmemek elbette bosanma sebebidir. Bunu esinle paylastin mi? Anlattin mi ona soyle soyle oluyor ve ben seni artik sevmemeye basliyorum diye? Bence guzelce aciklamalisin. Belki hala kurtarilacak bir seyler vardir evliliginizde. Hic olmadi en kotu ihtimal bir is bulursun,kizini krese verirsin,ayri yasarsiniz bir sure. Baktiniz kimse kimseyi ozlemiyor o zaman bosanilir

Back
X