Sevmemek ve Nefret Etmek

Stephanie Valentino

Cansas
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
238
314
103
Merhaba. Gerçekten ama gerçekten hiç sevmediğiniz veya nefret ettiğiniz bir insana karşı tam olarak neler hissediyorsunuz? O insanla bir araya geldiğinizde veya karşılaştığınızda hissettiğiniz şeyler neler? Ben bugün ciddi anlamda artık kendisinden nefret ettiğim bir insanla karşılaştığım zaman midemin bulandığını, resmen kusacağımı hissettim. Ateş bastı birden vücudumu. Çok tuhaftı gerçekten. Bir an evvel hızlı hızlı yürüyüp ortamdan uzaklaşmak istedim. Öfkeden ötürü sanıyorum, ilk defa iliklerime kadar hissettim.

Duygularımı biyolojime karıştırmıyorum pek
Kimseden midem bulanmıyor ama rahatsız olurum bunuda hissettiririm

Benim de var nefret ettiğim biri, malesef senede 2-3 kere görmek, aynı ortamda bulunmak, aynı masada yemek yemek zorunda kalıyorum ama evet elimde olmadan çok geriliyorum, asla doğal davranamıyorum, ağzımı dahi açmak istemiyorum, o ortamdan koşarak uzaklaşmak istiyorum, iğrenç bi duygu

Hiç kimseye bu denli yogun bir nefret beslemedim.
Sevmedigim insanlar var, duruma gore bazen guler geçerim, bazen modum düşer sıkıntı basar, ama mide bulantisi, goz donmesi vs cok uç bence. Yazik bu strese bu vücut iflas eder. Azicik rahatlamanin yollarini arayin bence. Meditasyon, yoga falan deneyin.

Bir kere panik atak tutmuştu gorusmuyorum .
Görüşmek zorunda kalınca normal davranıyorum eğer misafirimse hizmetimi yapıyorum ayriyeten güler yüzlu falan olamam .
Onunda benden nefret ettiğini biliyorum bu beni geriyor ve aksine birşey yokmuş gibi konuşmaya çalışıp iki yüzlü olunca mide bulantim başlıyor . Aslında ben nötrüm ona karşı ama görüşmek hiç istemem .

Nefret etmedigim ama asla affetmeyecegim, hakkimi helal etmedigim bir iki kisi var.
Bir tanesiyle yolda karsilastim yuz cevirmekle yetindim o gun aksama kadar yaptiklarini hatirladim, bir arkadasimla ve kardeslerimle paylasinca rahatlayip unuttum bile

Ben kendimi koruyacak kadar kin tutuyorum sadece
Yani yapilani surekli kendime hatirlatmak zorundayim
Yoksa ya unutuyorum ya da merhamet duygum agir basiyor
Ne denli canim yanmis olursa olsun
Bu da biraz mallik sanirim

Duygularinizin sizi bu kadar perisan etmesine izin vermeyin
Bazi seyler vardir ki hesabi -inaniyorsaniz eger- mahsere kalmistir
Bazi gunahlarin hesabini ancak Allah soracak kuvvettedir, biz her ne kadar bu dunyada da gormek istesek de
Bu dusunce beni rahatlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…