- 18 Ekim 2018
- 8.185
- 33.933
- 548
Üzgünüm ama sizinki ilişki değil, ve bana kalan zamanını başka birine ayırdığını hissettirdi.merhaba hanımlar,gününüz kutlu olsun.
birkac zamandır size bu konuyu açıp açmamak arasında kalmış olup içim içimi kemirdikten sonra yazıyorum lakin vereceğiniz cevaplara göre net bir karar almamı sağlayabilirsiniz çünkü yaşadığım şehri değiştireceğim bu (doğduğum yere ) onun yanına gitmem veya başka bir şehirde kalabilirim bunun için ... uzağız diye mi böyle evet yan yana iyiyiz.
uzun bir ilişkiden çıktım ardından bana her koşulda yanımda olup benim zerre üzülmememi isteyen biri ile beraberim.aynı şehirde olan ilişkimiz şuan farklı şehirlerde devam etmekte...
ilişkimizin seyri tam da bu artık birbirimizin agzından çıkacak cümleleri tahmin eder olduk galiba...
belki bana vakit ayırmıyor veya ben sevmeyi - sevilmeyi bilmiyorum aslında onu da bilmiyorum.
sabah ilk mesajı ben atarım 'günaydın' o da buna cevap verir veya ekstra bi cümle kurar 'nasılsın ?'
sonraaa koskoca bir gün geçer gün icinde belki maksimum 24 saatli dilimde 5 dakikalık bir arama,sınırlı cümlelerden oluşan...
birkaç gece mesaj ... günün nasıl geçti. bes dakika sürmez o da...
çocukca mı takıldığım şey , yoksa 30 yaşlarına gelecek bir çiftin birbirini tanıması adına yetersiz mi beni düşündürüyor.bahanesi telefon sevmiyorumdur. gece ararım nasıl olduğunu sorarım sana zaten bu verdiği cevap...gün içinde merak ediyorum ama ben de ... ama ilişkinin başında kendini bu şekilde anlatmadı veya ben böyle anlamamıştım.
kadınız ilgi bekliyoruz.düşünülmek,önemsenmek istiyorum.galiba bu bana yeterli gelmiyor...
hayatım boyunca ben sağlıklı düzgün ilişki kuramadım geriye dönüp baktığımda .hep sorunlu insanları çekmişim.nasıl doğru ilişki yürütülür bilmiyorum belki de...
ama artık eğitimini tamamlamış , işini gücünü almış , düzenini oturtmuş bir kadın olarak nokta atışı yapmak istiyorum. çok mu buyine mi gol değil demek yerine elbette her şey eş demek değil bunun da bilincindeyim.
sen ilgilen , sen sor diyeceklere sesleniyorum ; ben trip atan , şımarık çocuk gibi davranan biri değilim her dakika ilgi diye beklemiyorum.dünya telaşı içinde kaybolup giderken gün içinde mutlu olmak- mutlu etmek isterim, ben bunları yapıyorum veya yaptığımı düşünüyorum.
çok yakın zamanda iki olayımız oldu ; yine tüm gün bir günaydın bir iki dakikalık kendisine bir şey soyleyip kapatmanın ardından ... koskoca bir gün devirdik beni arayacağını söyledi.bense bekledim sebat içindeeeee sonra sıramı başkası aldıiki saat biri ile konuşuyor be kardeşim sıra benimdi neymiş çok yakın arkadaşıymış. söyle o zaman dionee arkadaşımla konusup doneceğim.tam bana zaman ayırmanı beklediğim o an başkasına vakit ayırma artık... neymiş bana müsait değilim diyorsa ben neden diye sormayacakmışım.
geçen konuştuğumuzda da tatil zamanı çalıştığı için 'saat kaçta geldin' diye sorduğumda sakınnn banaaaa saat sormaaaa,hesap sormaya bağladı ' bense laf olsun diye sordum tatili ziyan oldu diye ...
neymiş bana hesap vermezmiş , deli mi nehesap kimse kimseye vermez ama danışmak , paylaşmak çok ayrı bunu düşünüyorum.
bu arada seni sevmiyor olsam senle görüşmem diyor çünkü artık bunu sorgular oldum.seviyormuşş
çocukca her dakika ilgi istemiyorum ama gün içinde düşünülmek ... stresli bir işe sahibiz kendi hayatımızın içindeki stresler bir yana bunlardan uzaklaşmak ...
eğlenceliyimde,sorun yaratan , trip atan biri de değilim ama neden bu ilişki bu kadar sınırlı...aynı sehirde olsak bunlar sorun değil uzaktayken de ben mi abartıyorum , ben sevmeyi mi bilmiyorum.
aslında sohbet edecek konu kalmaması değil bu. biz de eşimle haftada 1-2 iş güç, çocuk uykusuzluk demez sabahlarız. ama yüz yüze :)
iş yerinde yada yanımızda birileri varken ne eşim benle rahat konuşabilir ne ben onunla.
aramızdaki sansürsüz iletişimi henüz başkalarının kaldırabileceğini düşünmüyorum :) bir şey anlatacak olsa konuşma yarıda kalacaksa hiç olmasın daha iyi kafasındayım.
öylesine arayacaksak birbirimizi o da önceden oluyordu da, yaş kemale erdi galiba,
nasılsın? sen nasılsın? e iyi.
diyip telefon kapatmanın çok bir anlamı kalmadı.
ara sıra mesaj atar, beni hatırlatan, anımız olan bir şey denk gelse;
mandalina, karahindiba, basketbol sahası falan gibi, fotoğrafını çekip onunla ilgili bir şey yazar ama haftada 1-2 o da.
iletişim farklıları olması normal, önemli olan aynı iletişim yolunu tercih ettiğin biri olması galiba
Adam sıkıntılı, net.geçen konuştuğumuzda da tatil zamanı çalıştığı için 'saat kaçta geldin' diye sorduğumda sakınnn banaaaa saat sormaaaa,hesap sormaya bağladı ' bense laf olsun diye sordum tatili ziyan oldu diye ...
Hayırlısı olsun arkadaşınızaAdam sıkıntılı, net.
Bir arkadaşımın da böyle bir ilişkisi vardı iletişimleri aynı bu şekildeydi. Defalarca çek restini bu kadar yumuşak yaklaşma bak çok üzülürsün dedim restini çekemedi, bir sure sonra adam ben yapamıyorum deyip ayrıldı.
Hesap sorma diyeni ben de sevmiyorumSana ayırmadığı zamanı o 2 saat telefonda konuştuğu kişiye ayırıyordur. Ayrıca saat sorma hesap sorma diyen erkekten de hiç haz etmiyorum, karıştırdığı bir halt var ki üstünü kapatmaya çalısıyor. Hareketleri hayatına yeni birinin girdiğini veya girmek üzere olduğunu gösteriyor . Bu ilişki sana zarardan başka birşey vermez. Çok beklenti içine girip kendini üzme canım.
Yaaa senkuzum hep mi boyleydiniz?
canim ben de uzun bir iliskiden ciktim, senle hikayelerimiz benzer hatirlarsan. ben uzun iliskimde uzun yillar her dk mesajlasmayla gecti, mesajlasmaynca kendimi eksik hissederdim. sonra o bitise yakin biktim hepsinden, bitti gitti iste.
simdi hayatimda olan kisiyle az mesajlasiriz. gunluk konusuruz hergun min.1 saat. bana yeterli geliyor mesela. cunku is-guc sahibiyiz, bos insanlar degiliz.
ha basinda boyle degilse, sonradan degistiyse bunu onunla konusmalisin degisen nedir diye.
COK OZUR DILERIM 2 AY GECMIS USTUNDEN, HORTLATTIM GALIBA.
Benim de böyle bir ilişki var.Belki bitecek.Yada onu öyle kabul edeceğim.Degismiyor .Ve neden ilgi yüzünden sorun çıkarmışım arada diye hep mutsuz olmuş oldu.Suan buyuzden beklemeye almış.Sen üstüne gidiyor musun bilmiyorum ben önceki ilişkinin de etkisiyle üstüne biraz gittim.Ama yeterli değildi işte Niye rahatını bozayım yoksa.merhaba hanımlar,gününüz kutlu olsun.
birkac zamandır size bu konuyu açıp açmamak arasında kalmış olup içim içimi kemirdikten sonra yazıyorum lakin vereceğiniz cevaplara göre net bir karar almamı sağlayabilirsiniz çünkü yaşadığım şehri değiştireceğim bu (doğduğum yere ) onun yanına gitmem veya başka bir şehirde kalabilirim bunun için ... uzağız diye mi böyle evet yan yana iyiyiz.
uzun bir ilişkiden çıktım ardından bana her koşulda yanımda olup benim zerre üzülmememi isteyen biri ile beraberim.aynı şehirde olan ilişkimiz şuan farklı şehirlerde devam etmekte...
ilişkimizin seyri tam da bu artık birbirimizin agzından çıkacak cümleleri tahmin eder olduk galiba...
belki bana vakit ayırmıyor veya ben sevmeyi - sevilmeyi bilmiyorum aslında onu da bilmiyorum.
sabah ilk mesajı ben atarım 'günaydın' o da buna cevap verir veya ekstra bi cümle kurar 'nasılsın ?'
sonraaa koskoca bir gün geçer gün icinde belki maksimum 24 saatli dilimde 5 dakikalık bir arama,sınırlı cümlelerden oluşan...
birkaç gece mesaj ... günün nasıl geçti. bes dakika sürmez o da...
çocukca mı takıldığım şey , yoksa 30 yaşlarına gelecek bir çiftin birbirini tanıması adına yetersiz mi beni düşündürüyor.bahanesi telefon sevmiyorumdur. gece ararım nasıl olduğunu sorarım sana zaten bu verdiği cevap...gün içinde merak ediyorum ama ben de ... ama ilişkinin başında kendini bu şekilde anlatmadı veya ben böyle anlamamıştım.
kadınız ilgi bekliyoruz.düşünülmek,önemsenmek istiyorum.galiba bu bana yeterli gelmiyor...
hayatım boyunca ben sağlıklı düzgün ilişki kuramadım geriye dönüp baktığımda .hep sorunlu insanları çekmişim.nasıl doğru ilişki yürütülür bilmiyorum belki de...
ama artık eğitimini tamamlamış , işini gücünü almış , düzenini oturtmuş bir kadın olarak nokta atışı yapmak istiyorum. çok mu buyine mi gol değil demek yerine elbette her şey eş demek değil bunun da bilincindeyim.
sen ilgilen , sen sor diyeceklere sesleniyorum ; ben trip atan , şımarık çocuk gibi davranan biri değilim her dakika ilgi diye beklemiyorum.dünya telaşı içinde kaybolup giderken gün içinde mutlu olmak- mutlu etmek isterim, ben bunları yapıyorum veya yaptığımı düşünüyorum.
çok yakın zamanda iki olayımız oldu ; yine tüm gün bir günaydın bir iki dakikalık kendisine bir şey soyleyip kapatmanın ardından ... koskoca bir gün devirdik beni arayacağını söyledi.bense bekledim sebat içindeeeee sonra sıramı başkası aldıiki saat biri ile konuşuyor be kardeşim sıra benimdi neymiş çok yakın arkadaşıymış. söyle o zaman dionee arkadaşımla konusup doneceğim.tam bana zaman ayırmanı beklediğim o an başkasına vakit ayırma artık... neymiş bana müsait değilim diyorsa ben neden diye sormayacakmışım.
geçen konuştuğumuzda da tatil zamanı çalıştığı için 'saat kaçta geldin' diye sorduğumda sakınnn banaaaa saat sormaaaa,hesap sormaya bağladı ' bense laf olsun diye sordum tatili ziyan oldu diye ...
neymiş bana hesap vermezmiş , deli mi nehesap kimse kimseye vermez ama danışmak , paylaşmak çok ayrı bunu düşünüyorum.
bu arada seni sevmiyor olsam senle görüşmem diyor çünkü artık bunu sorgular oldum.seviyormuşş
çocukca her dakika ilgi istemiyorum ama gün içinde düşünülmek ... stresli bir işe sahibiz kendi hayatımızın içindeki stresler bir yana bunlardan uzaklaşmak ...
eğlenceliyimde,sorun yaratan , trip atan biri de değilim ama neden bu ilişki bu kadar sınırlı...aynı sehirde olsak bunlar sorun değil uzaktayken de ben mi abartıyorum , ben sevmeyi mi bilmiyorum.
A böylesi çok zorSeninki yine iyiymis gunde iki defa benim gunde bir kez 5 dk sürmeyen mesajlar.Haftada bir benim isteğimle görüşmeler.vs vs.Ama bu normalmiş. Hatasını da kabul ediyor.Ama lafını etmeyecek ısrar etmeyecekmişim.
Tşk ederim yorumun icinBenim de böyle bir ilişki var.Belki bitecek.Yada onu öyle kabul edeceğim.Degismiyor .Ve neden ilgi yüzünden sorun çıkarmışım arada diye hep mutsuz olmuş oldu.Suan buyuzden beklemeye almış.Sen üstüne gidiyor musun bilmiyorum ben önceki ilişkinin de etkisiyle üstüne biraz gittim.Ama yeterli değildi işte Niye rahatını bozayım yoksa.
.Konustun mu bu konuyu?Sen hiç konuşmadığın halde mi boyle.Cunku sorun çıkarınca inadına yapıyorlar.Bu erkekler gerçekten çok değişik.Biz beklentileri dikkate alırız.Ama bunlar ağa,pasa sanki.Bunu yeterli görmüyorsan daha fazla ilerlemeden ayrılmani tavsiye ederim.Ben benimkiyle başladığım için eşekler gibi pişmanım.. Süre geçince kadın bağlanıyor.Iliskiniz nekaradarlık.Yasin da gençken ayrılanı tavsiye ederim.Yasin gencken daha seçici ol.
.Bakarsin bu sefer o kovalar.Yada olmayacak birşeyle kalbi kahirlanmanın anlamı yok.Aklinda hep böyle kalacak evlensen de.Ayni evde çok sorun olmaz ama bugünleri unutman zor olabilir.Benim eski eşim de nişanlıyım ilgisizdi ama aynı evde çok sorun olmadi.Ama Geçmiş o konu vardı bende.Unutulmuyor o kahirlar.Kahir diyorum çünkü ben bunu 4 onemli ilişkimden 3unde yaşadım.Sahsen bana kahir geliyor.
Bir an bu msj ben yazdım sandim:)) konu sahibinin yaşadıklarının aynısı yaşadım ve biz ilgisizliği yüzünden ayrıldıkBenim de böyle bir ilişki var.Belki bitecek.Yada onu öyle kabul edeceğim.Degismiyor .Ve neden ilgi yüzünden sorun çıkarmışım arada diye hep mutsuz olmuş oldu.Suan buyuzden beklemeye almış.Sen üstüne gidiyor musun bilmiyorum ben önceki ilişkinin de etkisiyle üstüne biraz gittim.Ama yeterli değildi işte Niye rahatını bozayım yoksa.
.Konustun mu bu konuyu?Sen hiç konuşmadığın halde mi boyle.Cunku sorun çıkarınca inadına yapıyorlar.Bu erkekler gerçekten çok değişik.Biz beklentileri dikkate alırız.Ama bunlar ağa,pasa sanki.Bunu yeterli görmüyorsan daha fazla ilerlemeden ayrılmani tavsiye ederim.Ben benimkiyle başladığım için eşekler gibi pişmanım.. Süre geçince kadın bağlanıyor.Iliskiniz nekaradarlık.Yasin da gençken ayrılanı tavsiye ederim.Yasin gencken daha seçici ol.
.Bakarsin bu sefer o kovalar.Yada olmayacak birşeyle kalbi kahirlanmanın anlamı yok.Aklinda hep böyle kalacak evlensen de.Ayni evde çok sorun olmaz ama bugünleri unutman zor olabilir.Benim eski eşim de nişanlıyım ilgisizdi ama aynı evde çok sorun olmadi.Ama Geçmiş o konu vardı bende.Unutulmuyor o kahirlar.Kahir diyorum çünkü ben bunu 4 onemli ilişkimden 3unde yaşadım.Sahsen bana kahir geliyor.
Tşk ederim hep mi böyle idi pekiBir an bu msj ben yazdım sandim:)) konu sahibinin yaşadıklarının aynısı yaşadım ve biz ilgisizliği yüzünden ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?