sevmeyi mi bilmiyorum ?

Karşınızdaki insan ilişkiyi sadece onun belirlediği çizgilerle yaşamanızı istiyor.
Fark ettiyseniz onun aradığı zaman konuşuyorsunuz, ani bir çıkışla bana hesap soramazsın diyor vs.

Ekstra bir sorunu yok diye de kendinizi bu adama şartlamayın. Yaşınız henüz genç. Belki siz bile sevmiyor olabilirsiniz. Art arda sorunlu ilişkilerden çıkıp az buçuk normal biriyle beraber olan kadınlar genelde kendini seviyorum sanıyorlar.

Yok yok odun bu. Eşim tanıdığım en ketum adamlardan biridir. Mesajlasmaktan nefret eder. Uzun uzun konuşmalardan da. Sevgiliyken o kadar çok konuşur yazisirdik ki... SMS dökümünü gösterdi evlenince inanamadım. Günde saatlerce telefonda konuşurduk. Msn den konuşur. Kapatıp telefonda devam ederdik. Ben trip atan arayan kişi değildim. Hür iradesiyle kendisi arardı. Yani seven insanın içi kıpır kıpır olur. Aramadan konuşmadan dayanamaz.

Hangi arkadaşmış bu saatlerce konuşup sizin hakkınızı almis çokta güvenmeyin bence şimdi böyle ilginizse sonra daha ilgisiz olur...(2saat konuştuğu arkadaş aklımı kurcalamadı deil)

Üzgünüm ama sizinki ilişki değil, ve bana kalan zamanını başka birine ayırdığını hissettirdi.
Hani gün içinde bikaç kez msj atan arkadaş olur ya, sizinki öyle bişey olmuş.
Sevmesem ayrılırım demesi de sizi elinde tutmak istemesinden. Züğürt tesellisi yani.
Ters giden şeyler olmasa hissetmez ve konu açmazdınız. Bunu bilerek devam edip zamanınızı harcamayın bence.
Hani derler ya sen daha iyilerine layıksın

Senin mesajini okumadan yazmistim

Bizim cenemiz inanilmaz dusuk karsilikli, birlikte yasamadigimiz donemde de telefonla gecede 8 saat konustugumuz olurdu. Halbuki ayni sehirdeyiz cik bulus yani ama yok bize iletisim olsun yeter. Ankaradaki en iyi burgerci, galatasarayin yeni transferleri, gecen gun pubgde kim daha cok birinci oldu vs bizde laf asssla bitmez. Ama dedigin gibi hayat telasimiz yok ki, okul olmasa bombosuz oturur konusuruz yani oyle. Yas gectikce nasil olur bilmem ama bu konudaki adam cok soguk ya, onun yasla ilgisi yoktur. İletisim yok bir kere :)

Üzgünüm ama hiç iyi enerji alamadım. Seviyorum diyor ama yaptıkları,seven biri ile çelişiyor. Ben olsam sürdürmezdim böylesiyle.

kuzum hep mi boyleydiniz?
canim ben de uzun bir iliskiden ciktim, senle hikayelerimiz benzer hatirlarsan. ben uzun iliskimde uzun yillar her dk mesajlasmayla gecti, mesajlasmaynca kendimi eksik hissederdim. sonra o bitise yakin biktim hepsinden, bitti gitti iste.
simdi hayatimda olan kisiyle az mesajlasiriz. gunluk konusuruz hergun min.1 saat. bana yeterli geliyor mesela. cunku is-guc sahibiyiz, bos insanlar degiliz.
ha basinda boyle degilse, sonradan degistiyse bunu onunla konusmalisin degisen nedir diye.

COK OZUR DILERIM 2 AY GECMIS USTUNDEN, HORTLATTIM GALIBA.

Sana ayırmadığı zamanı o 2 saat telefonda konuştuğu kişiye ayırıyordur. Ayrıca saat sorma hesap sorma diyen erkekten de hiç haz etmiyorum, karıştırdığı bir halt var ki üstünü kapatmaya çalısıyor. Hareketleri hayatına yeni birinin girdiğini veya girmek üzere olduğunu gösteriyor . Bu ilişki sana zarardan başka birşey vermez. Çok beklenti içine girip kendini üzme canım.

geçen konuştuğumuzda da tatil zamanı çalıştığı için 'saat kaçta geldin' diye sorduğumda sakınnn banaaaa saat sormaaaa,hesap sormaya bağladı ' bense laf olsun diye sordum tatili ziyan oldu diye ...
Adam sıkıntılı, net.
Bir arkadaşımın da böyle bir ilişkisi vardı iletişimleri aynı bu şekildeydi. Defalarca çek restini bu kadar yumuşak yaklaşma bak çok üzülürsün dedim restini çekemedi, bir sure sonra adam ben yapamıyorum deyip ayrıldı.

Hayırlısı olsun arkadaşınıza
Tşk ederim yorumunuz icin

Hesap sorma diyeni ben de sevmiyorum
Çok tşk ederim yorumun icin canım

Yaaa sen Canım evet eski ilişkimde her dakika her an konuşurduk mesajlaşırdık
Her adımını bilirdim
Şimdi ikinci ilişkide bu olmayınca daha az iletişim içindeyiz
İş güçten mağlum
Hep böyle idi

Benim de böyle bir ilişki var.Belki bitecek.Yada onu öyle kabul edeceğim.Degismiyor .Ve neden ilgi yüzünden sorun çıkarmışım arada diye hep mutsuz olmuş oldu.Suan buyuzden beklemeye almış.Sen üstüne gidiyor musun bilmiyorum ben önceki ilişkinin de etkisiyle üstüne biraz gittim.Ama yeterli değildi işte Niye rahatını bozayım yoksa.

.Konustun mu bu konuyu?Sen hiç konuşmadığın halde mi boyle.Cunku sorun çıkarınca inadına yapıyorlar.Bu erkekler gerçekten çok değişik.Biz beklentileri dikkate alırız.Ama bunlar ağa,pasa sanki.Bunu yeterli görmüyorsan daha fazla ilerlemeden ayrılmani tavsiye ederim.Ben benimkiyle başladığım için eşekler gibi pişmanım.. Süre geçince kadın bağlanıyor.Iliskiniz nekaradarlık.Yasin da gençken ayrılanı tavsiye ederim.Yasin gencken daha seçici ol.
.Bakarsin bu sefer o kovalar.Yada olmayacak birşeyle kalbi kahirlanmanın anlamı yok.Aklinda hep böyle kalacak evlensen de.Ayni evde çok sorun olmaz ama bugünleri unutman zor olabilir.Benim eski eşim de nişanlıyım ilgisizdi ama aynı evde çok sorun olmadi.Ama Geçmiş o konu vardı bende.Unutulmuyor o kahirlar.Kahir diyorum çünkü ben bunu 4 onemli ilişkimden 3unde yaşadım.Sahsen bana kahir geliyor.

Son düzenleme:
Seninki yine iyiymis gunde iki defa benim gunde bir kez 5 dk sürmeyen mesajlar.Haftada bir benim isteğimle görüşmeler.vs vs.Ama bu normalmiş. Hatasını da kabul ediyor.Ama lafını etmeyecek ısrar etmeyecekmişim.

Seninki yine iyiymis gunde iki defa benim gunde bir kez 5 dk sürmeyen mesajlar.Haftada bir benim isteğimle görüşmeler.vs vs.Ama bu normalmiş. Hatasını da kabul ediyor.Ama lafını etmeyecek ısrar etmeyecekmişim.
A böylesi çok zor
Çok sorumsuz
Yasla alakası yok sürdürme lütfen böyle ilişki
Mesaj atmasın
Gün içinde beş dk arasın işleri yoğundur ok
Ama akşamları görüşmek gerek
Zorla buluşmayla ilişki yürümez
Yol yakınken yol ver bence

Tşk ederim yorumun icin
Bizimkinin işleri suan çok yoğun
Ama ben eski ilişkimde çok şımartılmışım
Şimdi bocaladım

Bir an bu msj ben yazdım sandim:)) konu sahibinin yaşadıklarının aynısı yaşadım ve biz ilgisizliği yüzünden ayrıldık

Kendinizi sorgulayıp durmuşsunuz neden neden diye. Oysa nedeni belli işte, karşı tarafta sevgi ve ilgi gösterecek kapasite yok. İlişki yaşadığımız insandan ilgi beklemeyeceğiz de kimden bekleyeceğiz? İnsanın sevdiği insanla çok çok çok konuşmak istemesi de acayip bir durum değil yani. Sürekli beni hediyelere boğsun, naz yapayım, trip atayım, attığı her adımı haber versin, beni kıskansın filan gibi abartılı şeyler değil ki istedikleriniz. Kısaca adam bariz odun. Bahsettiğiniz tarzda insanın sevgilisini mutlu etmesi için zaten saatlerini ayırmasına, çok enerji harcamasına bile gerek yok. Yapmıyorsa odundur yani. Ben on yıldır birlikte olduğum adamdan bekliyorum o hoşlukları. Daha yeni sevgili olmuş insanların çok daha fazla şey paylaşması lazım. Yoksa süner o ilişki. İnsana enerji vermesi gerekirken, enerjisini alır götürür.

Dione bu adamda ısık yok bence.
Kendini yıpratma lutfen. Ayrıliga odaklansan belki daha kolay olur bu surec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…