Sevmistim Allah Kahretsin ki SEVMİSTİM

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
1 ay once geldi sennle bi iliskiye balamak istiyorum dedi kabul ettim ama cok kıskanctım beni sıkıyosun falan diyodu eskiden asık oldugu kızla ilgili konusuyodum hep artık sevmiyorum demisti .ben ne yaptım İNANDIM salak gibi .herkes diyodu sen bu cocugu cok seviyosun ama o seni sevmiyo cok baglanma o ayrılmadan sen ayrıl yapmadım yapamadım olabildigi kadar uzun olsun istemistim ilk opucugumu ona vermistim bugun mesaj attı ben mutlu degilim ayrılmak istiyorum boyle olsun istemezdim kime ne hissettigimi bilmiyorum duygularınla oynadıgım icin ozur dilerim gercekten cok uzgunum
bumu dedim mesajlamı ayrılıyosun
ah salak kafam ben ona nasıl inandım
hayallerim vardı hepsinin ustunden gecti
ben her yeni gune onun icin uyanıyodum
yarın ona kocaman sarılıcam diyodum
onu dusunmedigim tek bir saniye yoktu
keske dinleseydm arkadaslarımı burda bana akıl verenleri
ama yapamadım SEVMİSTİM ALLAH KAHRETSIN

Hani bazen, başına bir iş gelirde canın sıkılır. Fakat daha sonra, başına iş gelip de canı sıkılanın bir tek sen olmadığını görünce rahatlarsın. Kendini yalnız hissetmezsin. Hah onu diyeceğim tam da işte, üzülme... "HER GENÇ KIZIN BAŞINA GELİR" derler gülerek. Ama doğrudur. Hepimizin başına gelmiştir böylesi. Üzülme yalnız değilsin. Bir makale okumuştum, ilk ilk ilk diye takıntımızın yersiz bir takıntı olduğunu söylüyordu. İlk öpücük , ilk dokunuş bilmem ne bilmem ne... Doğru da aslında. Sonuçta bir gün bir yerde, ilk öpücüğünü alacaktın. Olmuş bitmiş işte, ilk öpücüğünü aldığın kişiyle ayrıldın diye bir daha öpücük alamayacak değilsin ki :) İlk öpücük değil senin ondan aldığın aslında, İlk öpücük, öpücüğe değecek birinden aldığındır bence. Bunun gibi karakteri bozuğun öpücüğü bile öpücük değildir çünkü. Dedim ya, yalnız değilsin üzülme... Ne ilksin,ne de son. Bizde kandık en inanılmayacak yalanlara, biz de bile bile lades dedik, biz de 1 gram değeri haketmeyenlere kilolarca değer verdik. Bizde kalbimizi adi birine kaptırdık ve bizde günlerce ağladık, ALLAH KAHRETSİN dedik.Ama geçti, geçiyor. Bu tip şeyler herkesin başına geliyor. Ama "gerçek sevgi" herkesin başına gelmez. Dilerim bu karaktersize takılıp da gerçek sevgiyi kaçırmazsın ve sen de herkesin başına gelmeyen o nimetten yararlanırsın :) Senden ciddi ciddi tek bir isteğim var; LÜTFEN, LÜTFEN , LÜTFEN... ONA GERİ DÖNME . seni sevdiğimi anladım dese bile dönme, 2-3 gün sonra seni sevmediğimi anladım demeyeceğini kim bilebilir?

bunlarr gençlik çoçuklukk aşlakrı diye bakıyorumm kıskançlıkta beli bir seviyeden fazlasıı sıkıyorr karşı cinsii sana tavsiyem çok belii etmeeee

siir gibi yazmıssınız ablacım :)
ben hemen baglanırım
nitekim oyle de oldu
ama hemen vazgecemem
keske ben bitirseydim bu birikteligi keskeee
artık gozumu acıcam
ayrıldık artık belli edicek bisey yok

Son düzenleme:
Sen bitirseydin nolcakti ki sanki...
Değişen bişey olmazdı canım yine üzülürdün
Şuan yaşadıklarını yine yaşardın kimin bitirdiğinin ne önemi var buna takılı kalma bence
Bundan sonra daha dikkatli olursun

ben bitirsem onun duygu durumu degil benimki soz konusu olurdu ve kime ne hissettigimden emin degilim cumlesini duymazdım
ama kesinlikle daha dikkatli olucam :)

O senin çocukluğun değil karşındakinin çocuk olması hala.
At gitsin sen en iyilerine layıksın.
Ondan bin kat daha iyilerine.
Sakın tekrar kabul etme.
Denenmişi denememek lazım öyle diyor Hadise:))

O senin çocukluğun değil karşındakinin çocuk olması hala.
At gitsin sen en iyilerine layıksın.
Ondan bin kat daha iyilerine.
Sakın tekrar kabul etme.
Denenmişi denememek lazım öyle diyor Hadise:))

:) iyi sozmus yaptıklarımızı soylediklerimizi dusundukce aglıyorum ama ben artık aglamak istemiyorum degmeyenler icin

:) iyi sozmus yaptıklarımızı soylediklerimizi dusundukce aglıyorum ama ben artık aglamak istemiyorum degmeyenler icin

canım benim konulara bakarsan aynı durumlardı yani birebir olmasada.
Ama şimdi gülüyorum hala başıma bela olsada.
Unutma değer vermek senin elinde.
İyi kötü değer verme her kişiye.
Üzülen sen olursun.Senden başka kimse değerli değil.
Karşındakini değerli görüp üzüleceğine kendini değerli görüp yükselt.
Aşkında değil işinde birinci olmaya bak ki sonradan pişman olsun

inanır mısın hemen hemen aynı hikayeyi yaşamışız bi farkla. bnde ilk öpücüğümü ona vermiştim. ve şimdiye kadar pişmandım taa kii aşağıda ki yorumlardan birini okuyasıya kadar gerçekten harika yazmış. 13 gün önce bana çok ilgisiz davranıyodu üst üste bi kaç gün hiç konuşmadık.
üstüne düşmek istemedim hiçte düşmüyodum. çünkü bir erkeğin üstüne ne kadar düşersen o kadar yalana teşvik edersin kanısındaydım. neyse bigün facesine girdim msjlar bölümüne. bi kızın numarasını almak için binbir taklalar atmış bunu okuyunca beynimden kaynar sular döküldü anında msj attım ve inanır mısın mesajıma 1 gün sonra cvp geldi. dayanamadım salak gibi aradım inkar etti. yok efendim arkadaşıyla gece gece iddiaya girmişlermişte bu kızın numarasını alırsın alamazsın muhabbeti. inanmadım sesini duymak istemiyorum dedim kapattım telefonu ve 13 gün geçti aradan hiç özür bile dilemedi geri bile

yaa ne kadar muhteşem bi yorumdur bu yaa. hakikatten sen salak mıymışsın sorusunu yöneltti bu yazı bana. salakmışım yaaa gerçekten
siir gibi yazmıssınız ablacım :)
ben hemen baglanırım
nitekim oyle de oldu
ama hemen vazgecemem
keske ben bitirseydim bu birikteligi keskeee
artık gozumu acıcam
ayrıldık artık belli edicek bisey yok

evet aynen bende hemen bnmserim. elimden ne geliyosa hemen yapmaya çalışırım. buda hayatıma fazla erkek girmediğinden kaynaklanıyo gibime geliyo yada çevremde erkek olmadığı içinde olabilir bilmiyorum :/

benimde 2.sevgilimdi
su an 16 yasındayım ve biraz daha buyuyene kadar kimseyle iliskimin olmamasına karar verdim yeter bu kadar uzulmek zaten dayanmıyolar bana 1.side 1 ay sonra ayrılmıstı o daha da ........dii neyse su an aglamıyorum durdurabildim sevindim :)

:))))))))) biliyo musun aynı düşüncedeyiz. bnde şimdi önüme bakıyorum hedeflerim var onları yapmaya çalışcam. ve bnm sinir olduğum bi durum var. ayrıldığımı bilen arkadaşlarım annında sevgili ayarlamaya çalışıyolar bana. yuh artık dedim ya insana bi yas bile tutturmuyosunuz

:) ne sevgilisi canım tovbee
su an cift gormek istemiyorum ama
arkadaslarına soyle bence bosuna ugrasmasınlar:) sen kendi istedigini yap :)

ahh bu yorumu yuzlerce kez okuyabilirim :) sanırım 50ye ulastım :)
cok tesekkur ederim guzel yorumunuzu esirgemediginiz icin :)

:) ne sevgilisi canım tovbee
su an cift gormek istemiyorum ama
arkadaslarına soyle bence bosuna ugrasmasınlar:) sen kendi istedigini yap :)

onlarında ısrarları şu şekilde
bi arkadaşları varmış çevresinde hiç normal bi kız yokmuş. işte benide arkadaşlarım çok seviyomuşş. o çocuğada HELAL SÜTÜ emmiş bi kız lazımmışş. ya bi kere normal olmayan kızlar sizin yüzünüzden böyle. ben normaldimde noldu saçma sapan bi insan yüzünden bi dönemlik derslerim mafoldu. onun üzüldüğü konulara bende yeri gelince üzüldüm ama o beni önemsemedi.adamı çıldırtıyolar sonrada vay efendim meydanda helal sütü emmiş bi kız kalmamış. vayy efendim gençliğin hali ne olmuş öyle töbee töbeeeee sinirlendim şimdi (kendi yazdığına kendi sinirlenen bi tipim işte)

canım bosver sen hazır degilsen hic takma hazırsan bile bosver :)
ben o insana hergun romantik seyler soyledim bi kere bile romantıklık yapmadı
okuldan ayrılma durumu vardı o kadar cok dua ettim ki hani insan uyurken gece bi kac saniyeligine uyanırsınız ya kendinizde degilsiniz dir ama hala ben o arada bile nolur gitmesin diye dua ederken yakaladım kendimi ama kendimi parcalamama degmedi ahh salak kafamm
haa bu arada o cocukta sorun var o zman cevrede helal sut emmis kız yoksa cevresine baksın o cevreden kurtulsun
aynen katılıyorum insanı cıldırtıyolar sonra kadınlar boyle kadınlar soyle

Birini kaybetmek istiyorsanız çok sevin demiş Küçük İskender.
Siz sevmişsiniz o gitmiş...
Bu kadar karakterliymiş...
Hiç takmayın.
1 yaş büyüyüm sizden ilk defa erkek arkadaşım oldu...
Aşırı kıskancımdır sana anlatamam, bunu erkek arkadaşım olduktan sonra fark ettim.
Ama yansıtmıyorum ona, yansıtırsam ilişkimize de olumsuz yansıyacak biliyorum.
Daha çook seversiniz merak etmeyin. Hem her olumsuzluk geleceğiniz için bir tecrübedir.
Bir daha bu kadar belli etmezsiniz ve karşınızdaki insanla her türlü anlaşabilirsiniz.
Sağlıcakla kalın, kafanıza takıp kendinizi üzmeyin...

Funda ablacımız boşuna cover'lamamış şarkıyı
çivi çiviyi söker
budur bunun ilacı

diye
hiiiiç üzülme değmez.. bide özür dilemiş.
inan kendini paralamaya değmez hayatım o kaybetmiş sen değil.
senin önünde uzuncaaa bir yol var.
senin bundan sonraki tek yapacağın dürüst hareket tekrar "o" kişi döndüğünde yelkenleri suya indirmemen ki biraz argo olucak ama
kalıbımı basarım geri dönücek! çünkü bunlar böyleler boşmu kaldılar hop birine dadanırlar.
sende dadanmasına izin vermiceksin.
ve kendin için doğru,efendi,saygın,seni çok seven,ve seninle bir ömür boyu geçirebilecek birini bulursun ve bulucaksın.
buna emin ol canım

geçmiş olsun yapacak bir şey yok olan olmuş ilişkilerde belli bi noktaya gelinmedikçe bağlanmamalı ve sevilmemeli diye düşünüyorum sadece hoşlanmak gerek çünkü yarın ne olacağını bilmiyoruz bi garantimiz yok o yüzden dikkat etmek lazım karşımızdaki insana sevgiliniz ayran gönüllü olduğu belli sizi elde edince biraz da takılınca sıkılmış ve sizi sevmemiş zaten böyle erkeklerin sadece heves olur üzülmeye deymez boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…