Sevmistim sadece seni adam!

Burada böyle yazdıgıma bakmayın cok mutlu sanarsınız beni görseniz cunkü rol yapıyorum. Içimi kimse bilmiyo. Çocugum benim herşeyim zaten etkilensin istemem sadece eve gidelim dedigi zaman ne cevap vericegimi bilmiyorum

Arayıp sormadığı iyi arasa karşına çıksa bocalarsın daha çok canın yanar
Evladına yazık ama sen yapmadın bunu suçlu değilsin yani..
Allah da onu bildiği gibi ypsın
Böyle daha çok canım yanıyo. Hiç mi sevmemiş ki diyorum ben acı çekiyorum onun paylaşımlarına bakıyorum disco bar herşey var pozları mutlu mutlu. Sanki ben yaptım ben aldattım da nispet yapıyomuş gibi. Yazık

Herkes mutlu mu, disardan mi oyle gozukuyor acaba? O evlerde neler yasaniyor bilmiyorsunuz ki..ayrica hic de tek degilsiniz, aileniz en basta oglunuz. Ona guclu bir anne olmalisiniz ki hayatta sizi ornek alsin.. duygusal bosluklar yasamaniz normal..bunun normal oldugunu unutmayin. Herkes benzer sureclerden geçiyor..ben hep sey derim..iyi ki bosanmak var ya olmasaydi..

İşte nefret etmen için sebepler ne gğzel
Benim eşim de çocuğa bu kadar düşkün olmasın da bi anda şşu adamı boşayım kurtulayım diye bakıyorum valla ne yalan söyleyim

Sizin evde kalıp esinizin evden gitme ihtimali yok muydu acaba? Eger yok ise ailenize yakin bir ev tutun siz calisirken bakarlar oglunuza da burasi yeni evimiz ikimizin evi dersiniz?

Sizin evde kalıp esinizin evden gitme ihtimali yok muydu acaba? Eger yok ise ailenize yakin bir ev tutun siz calisirken bakarlar oglunuza da burasi yeni evimiz ikimizin evi dersiniz?
Bilmem ben evi terk ettigimde para vermişti taxiyle git annenlere diye. Tabikide almamıştım.. gel sen bu evde kal ben giderim demedi. Zaten o gün bugündur aramıyor esyalarimi bile almadim herşeyı sıfırdan aldık

Boyle hayatini yasamak.isteyen insanlar (!) evlenmesin ya o zman neden evlenip sonra sorumluluga gelemeyip milletin basini yakiyorlar.. bu paylasimlari görüp iyice sogumaniz lazim bosverin en guzeli onu unutmak sonra gömmek sonra da ustune de beton dökmek

Bugün yakın bir arkadaşımın da eşinin kendisini aldattığını öğrendim, hemde uzun zahmetler sonucu tüp bebek tedavisiyle hamileyken.

Rezilliklerinde boğulsunlar eşlerin ihanet edenler, oğlunuza mutlu bir hayatınız olur bundan sonra umarım. Zaman herşeye ilaç.

Insallah o günleri görurum sogudum zaten ama sindiremiyorum ki kaç yıl ugraştı benim için bende çok sevdim zaten. Şimdı nasıl unuttun

Allah arkadaşina da sabır versin insallah. Cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…