- 6 Mart 2019
- 120
- 272
- 33
- 30
- Konu Sahibi Yenibirbennn
-
Ahahahha alemsiniz çok güldüm buna. Ama şu var sporla ilgilenenlerin gece hayatı alkol bar disco bunlarla işi olmuyo evden işe işten spora spordan eve gibi gibi :))Adam baklavalarına bakmaktan acayip zevk alıyo karısını napsın
Spor salonunda en kaslı benim deyip daha çok şişiriyo kendini
Aynen canım kimse anlamaz dınlemezde bir anlatırsın iki anlatırsın ucuncu de yeter bı senin mi sorunun var derler uzulme artık ınsallah Allah onu zaten sana muhtac edıcektır merak etmeAslında daha farklı yazmıstım içimde yaşadıgım herseyi bütün acılari ama sonra sildim düzenledim. Buraya bunu yazmak bile rahatlattı cnku kimseye anlatamıyorum kimse de dinlemiyor zaten. Nasılsı atlattin mi diyen yok. Bende derdimi sizlere açmak istedim rahatlamak istedim sagolun
Adam sigarq içilen ortamda durmuyoAhahahha alemsiniz çok güldüm buna. Ama şu var sporla ilgilenenlerin gece hayatı alkol bar disco bunlarla işi olmuyo evden işe işten spora spordan eve gibi gibi :))
Öncelikle geçmiş olsun.
Ne kadar içten yazmışsınız , gözlerim doldu.
Adam demişsiniz , yalnız adamlıktan nasibini almamış biriymiş.
Evladını arayıp sormayan merak etmeyen adamlıktan noksan biri sizi ve çocuğunuzu hak etmiyor.
Karşılaşmamanız çok daha iyi , bırakın yaradan sorsun hesabını.
Bu Arada geçecek bu acı.
Aynen öyle herkese anlatamıyorsun ya içine atiyosun yada işte böyle tanimadigimiz kardeşlerimizle ablalarımızla dertleşıyoruz :) cok sagolun insallah dediginiz gibi olur ancak ozaman kendime gelirim zatenAynen canım kimse anlamaz dınlemezde bir anlatırsın iki anlatırsın ucuncu de yeter bı senin mi sorunun var derler uzulme artık ınsallah Allah onu zaten sana muhtac edıcektır merak etme
Canım benim geçecekKeşke adam olsaydı cok isterdim. Oglum o ben mutlu olabilirdik. Oglum nezaman evimize gidicez anne diye sorup duruyor. Ben ne cevap vericem bu çocuga? Dönmek asla yok benim için kapandı. Sahip çıksaydi zamanında. Hastanelik oldum o derece acı çektim kötu günleri atlattım bir daha asla. Ama sadece çocuguma nasil soylücem
Ne güzel işteAdam sigarq içilen ortamda durmuyo
Sırf vücuduna zarar gelir diye sen düşün gerisini
Ama ne güzel güldürdüm dimi
Insallah çok sagolun herzaman burayı okuyodum ama gırgırına hani vakit geçsin diye. Şimdi ilk defa iyiki var bu forum diyorum iyiki varsınız. Zaten en kötü zamanlarımi atlattım. 1 ayda sigara yemek yememek derken 15 kiloya yakın verdim hastanelik oldum. Ozamanlar zaten forum görmüyordu gözüm. Simdi iste atlattım anılar falan kaldıCanım benim geçecek
Hele bi baba soyadına kavuş.
Çocuğun da zamanı gelince gerçekleri görüp, anlayacaktır.
SABIR.
Allah seni hep böyle güldürsün :)Ne güzel iştebak şimdi adam var sigara içilen yerde durmayan, adam var karısına 1 günde 3 paket sigara içirtcek kadar 'ADAM' olan :) bence yinede şanslısınız Allah cok mutlu etsin sizi insallah eşinizle. Bu arada evet sesli gülmüstüm cok sagolun :)
Çok sağolun güzel dilekleriniz için. Inşallah Allah da sizin ve herkesin gönlüne göre versin.Sorumsuz,karakter yoksunu,bencil bir adammış ki,size ve çocuğuna böyle davranabilmiş.Zerre kadar üzüldüğünüze değmez.Kendi kendinize atlatmakta zorlanıyorsanız,hem kendiniz hem çocuğunuz için psikolojik danışmandan destek alabilirsiniz.Boşanmalar için atlatma zamanının 6 ay veya 1yıl arası olduğunu söylüyordu bir psikolog.Bu süre çocuk olması durumunda veya kişiden kişiye değişebilir de demişti.Dilerim en kısa zamanda sağlıkla atlatır.Gelecekteki mutlu zamanlarınıza bir an önce erişirsiniz.
Aynen haklısınız. Insallah bir gün oh boşandım mutluyum diye de konu açarım. Bugun boyle geldi içimden içimi dökmek istedim çünku şuan içimdekiler sadecd bu maalesef.Bazı şeyleri dramdan çıkarmak ayağı kalkmamiz için çok degerlidir. Bu şekilde dram içinde kalarak yıllarınızı geçirebilirsiniz. Ya da şunu yapabilirsiniz " evet beni inciten bir ilişki yaşadim ve bitti; şimdi kendime yeniden bir hayat kurma zamanı " inanın bunu demek düşündüğünüz kadar zor değil . Sadece şuan söylemeyi seçmiyorsunuz.
Coook güzel şeyler yaşayın, acı hayatımızın elbette bir parçası . Sadece tutunup kalmamanizi söylemek istemiştim.Aynen haklısınız. Insallah bir gün oh boşandım mutluyum diye de konu açarım. Bugun boyle geldi içimden içimi dökmek istedim çünku şuan içimdekiler sadecd bu maalesef.
Yaşım 30 :)) aynen degmez bende cokk iyi biliyorum insallah yasattıkları yanina kar kalmaz. Arayip sormadigi oglunun yüzüne bakamaz inşallah utancından. Sagolun Allah da sizi hep güldürsün insallahAllah seni hep böyle güldürsün :)
Dünya böyle ADAMLARA (!) üzülmeye değmeyecek kadar güzel ve hayat çok kısa ..
Yaşın kaç bilmiyorum ama 99 yaşında da olsan 1 saatlik ömrün de kalsa onu en mutlu şekilde geçir derim
Hep gül hiç üzülme
Sagolun. Ama gerçekten güçlüyüm cünkü burası dahil çok yerde var aldatılmayi, şiddeti vs afedip yada görmezden gelip devam edenler. Ben onlardan degilim ki asla da olamam. Yasadıklarımı bilmez bile duymazlar bile asla da duyamicaklar. O konu kapandı benim için. Uzak duruyorum herşeyden ama çocugun bir tek lafı yetiyo tepetaklak olmam için..Siz güçlü bir kadınsınız, o adam böyle lirik cümleleri hak etmiyor. Bu aralar duygusal şeylerden uzak durun hayal kırıklığı ve kininizi salin gitsin. Kısa sürede toparlanirsiniz umarim.
Her dediğine amiinnYaşım 30 :)) aynen degmez bende cokk iyi biliyorum insallah yasattıkları yanina kar kalmaz. Arayip sormadigi oglunun yüzüne bakamaz inşallah utancından. Sagolun Allah da sizi hep güldürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?