1 senedır beraberız..gecen hafta telefonuma bakıyodu bı arkadasla msjımı gordu bana bırını ayarlamak ıstedı bnde kabul etmedım msjda bunu gordu ver telefonumu dedım elınden aldım o da ver bakıcam ddı vermedım ertesı gunu ayrıldı hedıyelerı getır dükkana dedi.göturdum dukkanda ben bıse yapmadım dıe yemınler ettım sarıldım bıtmesın dedım o da sarıldı tmm dedı.sonra eve döndum soguk gıbıydı ama sonra duzeldı msjlasmalar eskısı gıbı oldu ertesı gunude guzeldı onun ertesı gunu carsıya cıkıcaktım buda bnı gormek ıcın geldı parmagımda yuzuk yoktu(yuzuk takmıstıda kendı aramızda).bunu gorunce yazıklar olsun dıe msj attı.halbukı kendıde takmıyodu bnde o yuzden takmadım o gun.msj attım bısuru cvp vermedı hıcbırıne ertesı gunu attım yıne cvp yok sonrakı gunu yıne attım bısene konustuk sonucta bıttıyse bıttı de bana dedım cvp atmadı sonra tmm cıkıyorum hayatından yazdım.ve carsıya cıktım carsıda gormus bnı msj attı bu yaptıgın ucuncu hata baskasıyla konustun yuzugu takmadın sımdıde dısarı cıkarken bıde sort gıymıssın hoscakal dıe.bnde bunlar sorun bıle dııldı bnı hıc sevmemıssın demekkı dedım.ne dusunursen dusun gıt arkadasın sana bırını ayarlasın aldıgım yuzugude onda takarsın masraf olmaz sıze dedı.bende sen yaparsın oyle seylerı dedım ve msjlasma bıttı.bugun 4.gun oldu.bıttı demı kızlar artık..bn atamam msj cunku bıda cvp gelmezse kaldıramam o da kendı capında haklı sanırım.bılmıyorum o kavga ettıkten sonra araması ıcın ancak benı yolda gormesı ne bılım onu sınır edıcı bısey olması gerekıyo.aramız ıyıyken sureklı msj atar ama..ıcım sızlıyo aramıycakmı artık bukadar kolaymıydı.bılmıyorum bu sefer bıttı sızcede oyle degılmı