Sevmiyor muyum ne oluyor bana ya

Seninle yaşıt kızım var dersinde okulunda. Sen de derslere odaklan. Üniversite okumalısın mutlaka. Meslek edinmelisin.
Flört et anladım da aşkın biterse de bitsin bu çocuğa karşı nolacak. Önünde çok uzun zaman var. Başka aşlar olacak bitecek yenisi olacak. Şimdiki flört olayına çok anlam yükleme

Dediğim gibi, bekletilerle alakalı olabilir, sevgi bitmiş de olabilir, bilemeyiz ama akışa bırakıp sakin olmakta fayda var.

Önünüzde uzun bir ömür var. Bu aşkı on sene daha götürecek misiniz belli değil? İlk aşkıyla evlenen kaç kişidir? Daha üniversite var iş hayatı var. Siz de değişeceksiniz o da değişecek. Akışına bırakın. Biterse biter. Daha 16sınız

Ya hklısınız muhakkak ama ben düzeltmek istiyorum

Heyecan biterse aşk biter. Senin aşkın bitmis bundan sonrasında geriye dönüş yok. Tek sorun kac yaşında olursan ol aşk eninde sonunda biter, bitmemesi nadirdir ama yerine sevgiyi, güveni, bağlılığı koyabildin mi bu önemli. İster ilişki ister evlilik olsun devam edip etmemeye karar verme sebebimiz yerine koyduklarimiz oluyor çünkü.
Sen henüz çok gençsin ve şu an yaşadığın ikilem çok normal.Kendine karşı dürüst olmanı da takdir ettim.

Evet onun inanılmaz etkisi var ondan öncede bi sevgilim vardı çocuk bana it gibi davransa bile haftada 1 görüştüğümüz için bir kere böyle bi hisse kapılmadım cidden kendimden utanıyorum
Sana öylesi iyi geliyordur belki, psikologa git iyi olur..annen baban kavga dövüş yapıyorsa eğer sende o kavga dövüşü yuva sanıp onu hayatında arıyor olabilirsin ...öpmek öpüşmek bu yaşta normal değil hızlı yaşayıp , küçük kadinlar oluyorsunuz ..sonra bu yaşadıklarınizdan yüzünüzdeki masumiyette gidiyor daha çabuk kirisiyorsunuz hatta ..neyse hakkında hayırlısı olsun.

Evet onun inanılmaz etkisi var ondan öncede bi sevgilim vardı çocuk bana it gibi davransa bile haftada 1 görüştüğümüz için bir kere böyle bi hisse kapılmadım cidden kendimden utanıyorum
Malesef anlayamadığım bi şekilde toplum olarak it gibi davrananlara zaafimiz var.
Ama gel gor ki ask sevgi bir yere kadar guven ve saygı olmadan olmuyor sevgi yetmiyor cogu zaman.
Hem yaşın çok genç iliskilerden cok fazla bisey bekleme derslerine odaklan .
Bir zamanlar okulu bırakıp nisanlanan evlenen 1 cocugu olup suan bosanma asamasinda olan bir ablan olarak söylüyorum bunları.

ilişkinin ilk evrelerindeki heyecanı bekliyorsanız beklemeyin. zaman aşkı da sevgiyi de şekillendirir.
en başta yaşanılan o tedirginlik, ekstra özen vs ilişki ilerledikçe azalır ki bu normaldir.
bu sevginin bittiği anlamına gelmez, sadece o sevgiye ve karşınızdaki insana alıştığınız anlamına gelir.
16 yaş bu tarz endişeler için çok erken yolunuz çok uzun.

Derslerimize ikimizde odaklanıyoruz evet ama bu durum düzelsin istiyorum ben
Dış görüntüsünde içinize sinmeyen birşeyler mi var
kilo aldı o batıyor gözüme

Çok haklısınız ama düzelsin istiyor insan işte

Bunun için psikoloğa gitmeye ne gerek var?
Erkek kıtlığımı var ayol . Sevmiyorsun , alışkanlık olmuş . Ne bu dram bebişim, önüne bak .

Şüphe duyduğundan vazgeç falan yok diğer yprumlardaki gibi. Büyüdükçe anlıyorsun ki, en güzel ilişkide dahi soğuduğun anlar oluyor. Hayatında her şeyi oturtsan bile bir şeyler içine sinmeyebiliyor. Bunları herkes yaşar, sadce geçici olduklarını bilip umursamamak lazım. Ancak, soğumanın bir sebebi yoksa geçerli bu, sebep varsa o sebebi düşünür karar alırsın

Hiç bir sebebi yok inanın çok evham yaptım 4 aydir falan böyleyim ara ara geliyor gidiyor

Büyük çoğunluğumuz 16 yaşında çıktığımız kişiyle olmamışızdır o yüzden takılma bu kadar çok küçük bir yaştasın. Duyguların değişebilir ve bu normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…